bugün

Başlığı görünce canım çekti ya akşam akşam açta değilim neyse artık.
Hiçbir yemeğe tercih edilmez. Yemeyenin aklından şüphe edilir.
iri kıyım 1 tüm ekmeği gömmek için ufaktan yola çıkartan yiyecek. 10 dakika sonra seninim.
aşırı pahalı olan yiyecek. yarım ekmeğine bir köşebaşı bütçesinde 10 tl fiyat çekiyorlar. dehşet para bu işe giresim var.

günde 100 ekmek arası satsam aylık 30 bin tl ciro yapar ki bana kemiksiz 10 bin kalır diye düşünüyorum.
Bol yağlı kuzu kokoreç en makbul olanıdır.
görsel
Yemeyen icin buyuk kayip olan yiyecektir.Cengelkoy,cakmak,pendik ve edirnede cok cok cok guzel yapilir.
kokoreçli pizzayı kesinlikle tavsiye ederim. muhteşem bir lezzet.
Fiyat / performans oranı en yüksek yemektir. Güzelini yemek için 40+ km yol teptiğimi çok bilirim.
Birayla güzel gider.
2 gündür yeşil deniz dizisi yüzünden aklıma gelen ama bağırsak olduğunu düşününce tiksindiğim yiyecek.
canım sevgilim... yeniden spora başlamamdan mütevellit seninle bira arasında bir seçim yaptım ve uzun bir süre seninle görüşemeyeceğiz. Ama sana söz, eski formuma kavuşayım 1 hafta aralıksız sadece seninle beslenicem. Şimdilik hoşçakal.
Candır. Sebzelisi güzel olur.
Önyargılı davrandığım zamanlarda yemiyordum bi kere iyi bi yerde yedim bağımlısı oldum süper bişey ama yapanın temiz ve güzel yapması lazım.
Bu aralar yemek için fırsat aradığım yiyecektir. Dünyada daha güzel çok az şey vardır.
yanında ayran olmalı.
1 kez bile yemediğim ve tadını da merak etmediğim yiyecek.
küçükken masum masum içinde et var diye yediğim ilerleyen yaşlarımda ise bağırsaktan yapıldığını öğrendiğimde hasiktir dediğim yiyecek.
neden bu kadar pahalı bu meret çok merak ediyorum. yarım ekmeğine 12 lira edecek ne koyuyorlar acaba?
Hayatda yiyecegim son sey.
Midye videolarından sonraki durak.

Of bu da giderdi ne, ağzım sulandı şerefsizler.
pilav üstünde muhteşem giden bir yiyecek. soğuk yenmemeli sıcak yenmelidir.
Ya seni o kadar çok seviyorum ki keşke benim arkadaşım olsan. Seni hep mutlu ederdim hiç darlamazdım. Seni yemeye pembe pudrası ayakkabılarımla gelicem.
2 liraya yarım ekmek alırdık, 8 lira verdim geçen gün içim gitti.
domatessiz olur.
domates koyarsanız başka bir şey olur.