bugün

(bkz: dostum x dedin y çıktı)
rakı içen kız'dan sonraki kafamdaki ikinci büyük favori hatun kişi modelim.
off süpersin anam maçtan sonra sevişelim, ağzımın içine yediğin kokoreçi kus bebeeeem denilecek kızdır.

yalnız birşey var, bunların hepsini yapsın fakat futbol hakkında yorum yapmasın.
ne var bunlarda gayet doğal deyip şaşıran kızdır.
kokoreç ve midye yiyip futbol maçı izleyen kıza şaşıran erkeklerin hala olduğunu görüp buna anlam veremeyen kızdır.
(bkz: bu kız beni görmeli)
(bkz: bana kazak örmeli)
(bkz: artık)
(bkz: hantal)
bu bahsi geçen eylemlerin erkeklere has olduğunu iddea edenlere şaşıran kızdır. eğer öyleyse bunları yapan kızlar ne sorusu akla getirilir.
tam benim arkadaşım olamaya layık insandır. Arada nargile de tüttürüyorsa, süperdir, candır.
ürkünçtür.
atadan babadan bir şekilde kokoreç-midye-futbol üçgenini miras olarak devralmış kızdır.
normal şartlarda düşününce sonradan bu üçgeni yaşayabilen kız piyasada yoktur gibi geliyor. *
candır. en asil duyguların kızıdır.
kızlar tarafından dışlanan, erkekler tarafından içlenen kızdır.

(bkz: dışlanmak)
(bkz: içlenmek)
normal kızdır, ayrıca ilgi gösterilmeye gerek yoktur. ayrıca gece yarısı paça canı paça içmek te isteyebilir bu kızın.
kokoreç ve midye sevmesi güzelken, futbol izlemesi benim için itici olan kızdır.
(bkz: erkek yazarların hayallerini süsleyen kadınlar)
bıyığı yoktur umarım.
(bkz: buyrun benim) şaşılası bir şeyi olmayan bildiğin kızdır.
erkeklerin hoşuna gidecek bir tip kız gibi görünebilir fakat muhtemelen erkeklerin midelerini bulandıracak kız modelidir.
böylesi bir kızın seksapalitesi yoktur. sadece futbol izlerse durumu kurtarabilir.
testesteronu fazla kaçmıştır.
ağzına da alabilecek kızdır.

-kokoreçini yedin mi?
-evet
-midyen nasıldı
-pek güzel diildi. aşkım yalayım mı
sebzeli kokoreçin profko'da, sade kokoreçin aoç'de yeneceğini bilen hatundur.

(bkz: bağyan)
midye ve kokoreç aşktır. sevmeyen biri dünyada yaşamayı hakediyor mu o konuda bir anlaşalım bence.
izmirli bir kız olabilitesi yüksek olan hatun.