bugün

tamam, her kadın çalışmak, para kazanmak zorunda değil. çalışmayan kadın, bir bakıma eşinin parasını harcar, hayatını eşinin parasıyla sürdürür.
ama bu başlıkta bahsedilen kadın, ekmek elden su gölden, bir eli yağda, bir eli balda yaşamak istediği için zengin bir kocayla evlenen, kocasının kanını iliklerine kadar emen, vampirimsi kadındır.
ileride höngür hüngür ağlayarak televizyon programlarına katılıp
-kocam beni aldattı beş parasız şu sabilerle kaldım
-peki ne istiyorsun şimdi bizden
-kocamı bulup bana geri getirin
-ama senden ayrılmış seni aldatmış üstelik şiddet de var
-olsun bunların karnını nasıl doyuracağım ben affettim onu
şeklinde konuşmalar yapacak kadın.
(bkz: neslimizin kötü örnekleri)
hayatı paradan ibaret gören acınası kadındır.. aynı zamanda cibiliyetsiz ve karaktersizdir de... *
sırf koca parası yemek için evlenen bir kadınsa,kocasının parayı vererek başkaları ile aldatacağı kuvvetle muhtemel olan kadındır.
ve ayrıca kocasının parası bitince otoyololacak kadın tipi de denebilir böylelerine...
parası olan zengin kadınla acaba olur mu diye düşüneceğim durumun bayan versiyonu
yaşça çok genç olmasına rağmen kendinden 30 yaş büyük zengin bir kodamanla evlenen kadındır. bundan da bazı duyguların bile parayla bastırılabilir olduğu sonucu çıkar.
kocasının değil ama parasının esiri olacağının kesin kanıtını elinde bulunduran geri -zeka- kadındır. hayatı algılayış biçimi çoktan yerlerdedir.
bazı kadınların paranın esiri olduğunun göstergesidir. bu kadınlar özellikle bir ayağı çukurda olan zengin erkeklerle evlenirler.
''evlenince işi bırakıcam birdaha da asla çalışmıycam'' diyen terbiyesiz insandır.
tüm dünyada sıkça gerçekleştirilen hededir. evleniyorlar efenim, durduramıyoruz.
o güne dek nasıl bir hayatının olduğunu, nasıl bir aileden geldiğini bilmeden asla suçlayamayacağım kadındır. herkesi kendi değer yargıları ve yaşam şartları içinde değerlendirmek lazım.
fahişeliğin değişik bir versiyonu gibi görünsede aslında fahişelerden daha da ahlaksız olan kadındır çünkü fahişeler hiç olmazsa dürüsttür.
kocasının sadece eşi değil aynı zamanda özel hizmetçisi ve çocuk bakıcısı olması muhtemel kadındır.
koca parasi yemek icin evlenen kadindir. once nikah sarttir.
evlenmeden önce muhakkak kendini beli edecek olan ve uzak durulması gereken kadındır.
günün birinde ya beş parasız sokağa atılma ya da üstüne kuma gelme ihtimali olan kadındır; iğrençtir ve hatta karaktersizdir, haketmiştir.
o parayla kendisini geliştirmek varken yiyen kadındır. al parayı at bankaya. *
uzak durulması gerekn kadın.
beleşciliğin daniskasi olup evlilik kurumunu kendi menfaatleri için kullanan ve para olmadı mı sevgisini bitirecek kadın bu tür cinsleri kıçına tekmeyi basarak uzaklaşmak gerekir, erkek kişi için.
evlenme programlarında bol bulunanlardır korkulmalıdır hızla uzaklaşılmalıdır.
- kaç yıllık evliyim, hala kocamdan para istemiş değilim.

* ?! saatlerdir alış veriş yapıyorsun ve hep yaparsın?

- kredi kartıyla yapıyorum canım.

* kredi kartı borcunu ödüyor ama.

- kredi kartı başka para istemek başka.. ikisi de farklı şeyler.

* !? %
duygusuz olduğu için hiç bir zaman aşk acısı gibi şeyler çekmez. bu yüzden şanslıdır.
zengin ve kıro tipli adamların yanında gezen güzel kadınlardır. bu adamlar ya midesiz ya da saf. hani özgüveni yüksek desem o kadar yüksek olması imkansız.