bugün

o maç üst olmaz.
aga son teki ben aldım paket boş.
yarin is var mk.
senden daha fazlası beklenmezdi zaten.
Do No Harm'a başlamış ve çok da sevmiş fakat devamının olmayacağından bir haber bir insan ise ;
"Sadece 13 bölüm , devamı yok . " demek yeterlidir. Tebrikler ,kafanızın kırılması an meselesi . Ona ne kadar ağır gelecek bu cümleniz bilemezsiniz .
saçın dökülüyor lan demektir.
sen git arkadaşın gelsin.
Aslında seni hiç sevmedim.
Dışarıda buz gibi soğuk varken zar zor ısıtılmış odada yanınızda bulunan arkadaşınızın kulağına eğilip kısık sesle "osurdum" demek.
Anana yapsalar aynı şeyi hoşuna gider mi? gider mi he amina kodugum?!!
uzun süre dertlerinizi dinleyip, sizi anlamış gibi görünen ve tavsiyeler veren insanın gün gelip: "baştan beri söylicem söylicem söyleyemiyorum, başına gelen herşeyi hak ettin sen bi de zırlıyosun." demesidir.

Edit: şunu da eklemek isterim. Unutamadığınız eski sevgilinizin gelip de yeni sevgilisinden bahsederken: "sonunda ruh eşimi buldum aga, hayatta bırakmam." demesidir.
SÖze ne hacet? Hiç umursama, zaten fazlasıyla koyar.
'Zaten sen ne sikime yarIyosun ki aq'
kimse kimseyi kandırmasın.
seni seviyorum diyebilirsin. zaten ilerinde sevmediğinizi anlayınca söylediğiniz en ağır söz olarak kalacaktır.
bakım işini abartmış bir kadına "kilo almışsın" demek yeterlidir. bir erkeğe ise "saçını bakkala mı kestirdin?" gibi bir soru bu işi görür.

kısacası günümüzde kişiyi dış görünüşü üzerinden eleştirmek, onu mutsuz etmeye yeter de artar bile.
moralini bozmak gibi olmasın ama

ile başlayan cümleler kurmaktır...
'' sen değişince ben demistim eskisine doner diye'' kesinlik budur, kavgada soylenmz, kufur olsa edilmez ama bazi insalar kalp kirma olayinda pek ustalar, bir daha da deismeye calisirsam gotum boyle kabulleneceksiniz beni umrumda deil artik sizin duygulariniz yoruldum, bittim, tukendim sevmesseniz de sevmeyin.
yaşlanıyorsun artık, şurda 50 olmana ne kaldı, güçten düşmeden koştur hatundan hatuna, sen de haklısın canım yaa.
-Ya beni adriana limaya acayip benzetiyorlar ama ben hic benzetmiyoruuum neden benzetiyorlarsa artik.
+Ay evet neden benzetiyorlarsa hic alakan yok hahaha.
tek söz yeter.

'acil'

bu lafı nerde duysam anında depresyona girerim.
Ayrilacakken sevgiliye;seni hic sevmedim ki sadece duygularinla oynadim demek karsi tarafi fazlasiyla uzer.
Canim sen o ders ff gelmis, hocanin odasinda gordum.
kanka sen kalmisin yaa.
Senden bi bok olmaz.