bugün

yeni bir altıncı nesil yazar. koştursun efenim sözlükte. *
bendenize ''bu'' diyerek aklınca küçük düşürmeye çalışan yızar.
tdk'nın "septik" yerine kullandığı kelime.* ayrıca hoşgelmiş yazardır.
gelecek vaadeden bir kullanıcı.
gariban yazardır. kıllığından anladığım kadarıyla gs'lidir. hala alex'e laf etmeyi becerebilecek yüze sahiptir. alex'de ne yapsın her maç takıyor tabii bunlara bunlarda hala yok türkiye kupası yok zart diye konuşuyorlar. üzülüyorum bu çocuklara vallaha bunlar için duşa girip ağlıyorum.

(bkz: alex in fenerbahçe ye maliyeti)
bu arğadaş diyör ki mesela öyle diyör sonra ben diyorum ki size nasıl gaydığ diyorüm sonra kendisi geliyör böyle diyör..

gibi şeylerle uğraşmayacak yazardır. iyi tanırım.
(#6502796)
entrysi ile gül gül öldürmüş yazardır.
ilahi killanici !*
15 kasım'da doğmuş yazardır. Bugün de bilmemkacıncı doğum gününü kutlamaktadır, doğum günü kutlu olsundur.
doğum günü kutlu olsun yazarı.
ben onu hiç tanımadığım halde beni çok iyi tanıyor olacak ki şahsımın hiç kimsenin doğum gününü kutlamadığımı iddaa ediyor.

altıncı nesil yeni sözlük bebesi. sözlükten tanımadığı insanların doğum gününü kutlayınca kendini guru sanıyor.
iddaa oynayan, iddia eden yazar.
(#6511151)

National team
1998 - 2005 Brazil 70 maç (21) gol

http://en.wikipedia.org/wiki/Alexsandro_de_Souza

istatistilisitlsitiswlitrlsiiltsik değil bebeem istatistik. dostluk maçı deel bebeem, Her türlüsünden, milli takım, konfederasyon kupası, dünya kupası, amerika kupası... Şimdi shshshs. Doğumgünü pastanı üfle, dileğini dile. dile belki elano fener maçında gol bile atar lan.... gelecek sene güzzel şeyler getirebilir belki... Ne bilem Kadıköy'de galibiyet falan.

Tanım: 6. nesil yazar...

Edit: Zoruna gitmesin bebeem. Eksile de zoruna gitmesin. Allah'tan brezilya kaptanı falan olmadı sizin belano. Lan dur lan biri olduydu... Aaa Alex... evet. dahi anlamındaki de
sözlükün ( ay bak yine yanlış yazdım gördün mü ) gönüllü yazım yanlışları avcısı,
ayaklı imla kılavuzu
yazım yalnışını ( ay burda bi yazım hatası mı var nedir yine mi yanlış yazdım hay aksi...) affetmeyeni
yazım yanlışı takıntılısı.
kendisini adamış olduğu bu kutsal (!) görevinde başarılar diliyorum.
yüce killanici.
(bkz: dostum killanici demişsin ama kil lan bu)

inceden ayarlarıyla gülmekten öldürür şahsımızı. Türkçe bilmeden Türkçü olmak gibi... Lakin;

(bkz: solcu olan kürt faşisti)
(bkz: sportmen galatasaray holiganı)
(bkz: kapak tutmayan rögar)

gibi konularda engin bilgilerine ihtiyaç duymaktayız...

Tanım: GS'li, solcu, aydın, komünist, entellektüel * 6. nesil yazar...
kürt değildir.
delikanlı olsun canımızı yesin insanıdır. küçük işlerle uğraşanlar sürekli küçük kalır unutmasın! gitsin şaibesiyle uğraşsın!
(#6584986)

diyalog sonrası edit: komikmiş, evet.
aşmış bir entry yazmış.

(#6622430)
(bkz: pekiyi pek güzel)
(bkz: #6622430)
(bkz: #6629334)

güzel entryleri ile göze batan galatasaraylı yazar.
kürtlerle ilgili açtığı başlıklar ve yazdığı entryler saçma bilgilerle doludur. gerçi ben de başlığına yazdım ama... kürtlerin devamlı ağlaması ne lan? kendini kürt sanan alevi ne lan? oğlum git oku. kendini geliştir sonra ahkam kes. hey ya rabbim ya. ayrıca kıllanıcı'nın kullandığı dil kışkırtıcıdır. bence kendine çeki düzen vermesi gerekir.
kışkıracak düzeyde olanın her şeye kışkırabileceğini bilen yazardır. kendisine çeki düzen versin diyerek bir anlamda tehdit etmek de tam bu düzeydekilere yakışacak bir davranıştır.

(bkz: girdiği entryi kapıp yazanın başlığına koşmak)
kıl problemi olduğu izlenimini veren yazar. killanıcı ya o bakımdan.
pkkyı savunan kürtleri savunanlara acıyarak bakan; küfürle, tehditle karşılık verenlere daha da çok acıyan yazardır. tuncelili'dir, oraları bilir. sen daha osur osur ipe diz.

(bkz: kuyruğuna basmak)
(bkz: ses açmak isterken kanal değiştirmek) açtığı başlık ve girdiği entryle beni çok güldüren yazar.
(#7064976)

hangi duruma daha fazla veryansın etmek gerekir hocam? nejat uygur hakkında yalan ölüm haberleri yaymaya mı? yoksa bunu sizinki gibi sığ bir mantaliteyle değerlendirmeye mi?

nejat sensin uygur da sana girsin ne demektir allah aşkına? komik desem komik değil, aşağılama denemesi desem o da değil. siz de arada kalmışlardan mısınız yoksa?

ha şimdi ara sensin kalmışı da sana girsin deseniz çok komik olur ama harbiden. gül gül ölürüz. hem siz de bir ustayla ve onun çocuklarıyla dalga geçmeden rant sağlamış olursunuz. oh ne güzel. yandan yandan.

aile planlamasının önemini bir kez daha cümle aleme kanıtlamış olan yazardır. ibret alıyoruz. tebrik ediyoruz.
(#7068288)Bu entry'sinde fenerbahçe'nin antalyaspor'a yenildiğinde geçtiği dalgayı görmekteyiz.

(bkz: 18 ocak 2010 antalyaspor fenerbahçe maçı)

ömer üründül'ün bu akşam çıkardığı seslerin tam olarak ne olduğunu öğrenmek istediğimiz yazardır...

(bkz: 3 şubat 2010 antalyaspor galatasaray maçı)

büyük takımlar aldıkları kup.... eeeh.