bugün
- chpe kazanırsaaa apoyu çıkartacaklaarrrr11
- hasta ziyaretine götürülen şeyler8
- neden matematiği anlayamıyoruz14
- bir türkiye klasiği soygun ihaleleri10
- hala ak parti ye oy verecek olan insan18
- faiz yer misiniz'ya da yiyor musunuz17
- ip tv kullanmak vs domuz eti yemek8
- 8 ocak 2025 galatasaray başakşehir maçı10
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı26
- iş hayatında yavşak tipleri sikme stratejileri16
- kıvılcım harika ertunç11
- evrim gerçekse neden ara form yok22
- gecenin şarkısı21
- güzel iççamaşırla ilk buluşmaya gitmek11
- marlboro touch gray14
- evrim teorisi saçmalıktır20
- ferdi vs müslüm vs orhan25
- sözlüğün en zekalı erkeği8
- en son ne yediniz14
- aleyna tilki nin memeleri10
- anın görüntüsü16
- acıh da bağa vir'in ingilizcesi11
- truenun takip etmediği sözlük kızı16
- 14400 gayet yeterlidir16
- 62 kilonun altındaki sözlük kızları25
- işsizim kafayı yemek üzereyim19
- başka kime oy verecem alternatif yok ki38
- trump'ın grönland bize lazım demesi16
- cumhurbaşkanından akp belediyelerine 45er milyon14
- apo'ya küfür etsek ceza alır mıyız11
- iyi bir insan olmanın modern toplumdaki anlamı13
- libyada köle pazarında satılan insanlar21
- stepne denince akla hemen onu adı gelir8
- kıdem tazminatı tavanı10
- öğretmen maaşının 80000 tl olması13
- sözlük erkeklerinin kombinleri8
- yuzırların küloları11
- aponun sikiyle gerdeğe girilmez15
- chp kazanırsa abdullah öcalan serbest kalacak13
- beklenen büyük istanbul depremi8
- bana bakın ulan develer8
- vampirov ile kahvehanede çay içmek10
- osman gökçek'in konunun muhatabı ben değlim demesi18
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl39
- gece atıştırmalık önerileri11
- nervio'ya ayakkabı öneriyoruz kampanyası28
- htş adalet bakanı şadi el veysi23
- yine emekliye müjde geldi10
- 2025 aile yılı8
- tff'nin yabancı var hakemi kararı40
ucla den freshman sezonunda 17.5 sayı 10.6 ribaund ve 1.4 blokla ayrılarak memphis tarafından seçilmiş , hemen ardından da timberwolves'a gönderilmiş power forward.
nba hazırlık kampında da ortalığı birbirine katıyor love , beyaz uzunlardan adam olmaz klişesini yıkmaya aday isimlerden birisi olacağını kanıtlarcasına.
nba hazırlık kampında da ortalığı birbirine katıyor love , beyaz uzunlardan adam olmaz klişesini yıkmaya aday isimlerden birisi olacağını kanıtlarcasına.
timberwolves'un yaptığı mantıklı bir takas sonucu kadrosuna kattığı çaylak. love tam bir 4 numara oyuncusu. potaaltı oyunu sağlam, ki bunu zaten bu seneden oynayacağı maçlarda gösterecektir. çaylak sezonunu bilemem, ama uzun seneler boyunca sezonu double double ortalamayla kapatmaya aday bir oyuncu olduğu kesin. al jefferson, mike miller, randy foye gibi oyuncuların yanına bana göre cuk oturmuştur. alkışlar kevin mchale'e gitmektedir tarafımdan.
o.j. mayo'nun çıkartıldığı amerika milli takımı kadrosunda hala daha 12'ye girmek için mücadele etmektedir. twolves cemiyeti olarak mayo'nun şutlanması ve love'un kadroda kalma umutlarını sürdürmesi bizi elbette mutlu etti. ha mayo çakal adam, "ne gideceğim türkiye'ye humunagoym, gider florida'da timsahlarla boğuşurum" demiş de olabilir. bilemem.
birleşik devletler milli takımının dünya basketbol şampiyonasındaki kandrosunda pota altında oynayabilecek 2 oyuncudan biri. diğeri için: (bkz: tyson chandler). hadi lamar odom u da saydık diyelim ama olası bir sakatlık durumu amerikalıları çok kötü durumlara düşebilir.
7 eylül 1988 doğumlu basketbolcu. 2010 dünya basketbol şampiyonası'nda abd milli takımında da yer alıyor. milli takımda az sayıda uzun oyuncu bulunuyor ve o az sayıdaki uzundan birisi kevin love. tyson chandler'ın sık sık faul problemine girdiği düşünülünce kevin love önemli rol oynayacak bu şampiyonada. müthiş bir basketbol bilgisine sahip olan love, takım sıkıştığı zaman pota altından oyun dahi kurabilir. ayrıca, ribaunt aldığı zaman uzun paslarla takımına çabuk sayılar kazandırabiliyor. dünya şampiyonası'nda tyson chandler'ın yedeği gibi düşünülse de ondan daha faydalı olması muhtemel. ayrıca çok iyi bir ribauntçu ve hücumda da tyson chandler'a kıyasla daha çok silahı var.
taş gibi pivot. stil olarak brad miller'a benziyor sanki.
tek kelimeyle muhteşem olan oyuncu. harika oynuyor.
insan değildir efendim. dün gece bu kanıtlanmıştır. 82 yılından beri ilk defa bir nba oyuncusu 30 sayı - 30 ribaund barajını geçmiştir. 31 sayı, 31 ribaund, 5 asist, 1 blok?! tek maçta! bu işi yapan son adam moses malone imiş. onun nasıl bir efsane olduğunu bilen bilir zaten. şimdi kevin love. tamam konuşmak için daha çok erken ama şu soruyu sormadan edemiyorum kendime;
- charles barkley reborn?
aynen devam diyorum. bu performansları izlemek insana zevk veriyor.
edit: white men cant jump? önermesine 'hadi ordannnn' cevabını vermiştir.
- charles barkley reborn?
aynen devam diyorum. bu performansları izlemek insana zevk veriyor.
edit: white men cant jump? önermesine 'hadi ordannnn' cevabını vermiştir.
(bkz: m malone)
31 sayı, 31 ribaund, 5 asistlik performansıyla parmağımı ısırtmıştır.
31 ribaund ne demektir arkadaşım? diye sormak istediğim hayvan. oğlum sayılar ikilik oluyor en az ona rağmen 30 sayı atan adam süper skorer sayılıyor lan.
sözlükte git gide fan kitlesi artan basketbol oyuncusu. şimdiden bu performansları sergilediğine göre son zamanların en önemli iç bölge oyuncusu geliyor galiba dedirten insan.
"siktir git lan böyle beyaz mı olur?" şeklinde düşüncelere sevk etti beni kendisi. 31 rebound ne demek lan? hem de beyaz haliyle! oyunda* bile yapmak oldukça zor.
24 yılın rekorunu kırmış deli. t-wolves un kadrosuna katarak doğru bir iş yaptığı yetenek.
Son iki maçta 56 rebaund ve 54 sayı atma becerisi gösteren ve t-wolwesin sevilesi power forwardıdır.
dün gece minnesota timberwolves ile denver nuggets arasında oynanan maçta 43 sayı ve 17 ribauntla oynayarak yine mükemmel bir maç çıkarmıştır. maç boyunca 23'te 14 saha içi isabetiyle oynadı. ama işin ilginci 5'te 5 ile üçlük atmasıydı. eğer kendini üçlük konusunda da geliştirirse kusursuz bir oyuncu olabilir. bu harika performansına rağmen takımı timberwolves maçı 115-113 kaybetti.
ülkemizde düzenlenen dünya basketbol şampiyonasanında dikkatimi çekmiş sıradışı beyaz.
(bkz: i love kevin)
(bkz: i love kevin)
17 ribaund ortalamasıyla oynayan ribaund canavarı.bugünde portland maçında 19 ribaund almıştır.her maç alınmaz bu kadar ribaund canlı bir maçını izlemek istiyorum bu kadar ribaund nasıl alıyor diye.ayrıca 3 lük tehtidi de olan iç dış oyunu iyi oynayan bir oyuncu.22 sayıda ortalaması var.tek eksiği savunması çok zayıf.minesota zaten büyük ihtimal play offlara kalamayacak ama play off oynayan bir takıma takas olursa,şuanki savunmasıyla onu yerler.
nba all-star 2011'de yer alacağı açıklanmıştır. halk oylamasında all-star'a seçilen yao ming, sakatlığından dolayı oynayamayacak. onun yerine david stern kevin love'yi all-star'a dahil etti. zaten seçilmesi bekleniyordu. love'nin en ciddi rakibi lamarcus aldridge idi.
all star'lığı lamarcus aldridge den daha da fazla hak etmeyen oyuncu. tamam olmasına bişey demiyorum ama her şey istatistik değildir gözümde.
edit: ha bir de all star seçilecem diye minnessotanın yaptığı kampanyalar falan da ergence yani. yok 15 ribaund aldım yok 21 sayı attım.
edit: ha bir de all star seçilecem diye minnessotanın yaptığı kampanyalar falan da ergence yani. yok 15 ribaund aldım yok 21 sayı attım.
asla bir all star kalibresinde değildir.
nba'de hangi takım iskeleti bu adamın üzerine kurar? bu adam bildiğin sıradan bir işçi arı.
hatta şöyle bir iddiam da var; kevin'in nba'de ilk 5 başladığı bir kadro asla şampiyon olamaz.
olursa sözlükten ayrılmayan incici olsun.
nba'de hangi takım iskeleti bu adamın üzerine kurar? bu adam bildiğin sıradan bir işçi arı.
hatta şöyle bir iddiam da var; kevin'in nba'de ilk 5 başladığı bir kadro asla şampiyon olamaz.
olursa sözlükten ayrılmayan incici olsun.
minnesota timberwolves'in golden state warriors'ı 126-123 yendiği maçta 37 sayı, 23 ribauntla oynamıştır. 13'te 8 gibi iyi bir şut yüzdesiyle oynadı. sayılarının büyük bölümünü de faul çizgisinden buldu. 23'te 18 ile faul attı.
minnesota timberwolwes'un dallas mawericks'e 108-105 yenildiği maçta 23 sayı ve 17 ribaunda imza atarak üst üste 51. double-double'ını yapan ve moses molone'un rekoruna ortak olan basketbolcu.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar