bugün
- beklenen büyük istanbul depremi22
- özgür özelin erdoğana allahın cahili demesi13
- anın görüntüsü14
- mustafa kemalin askerleriyiz sözünden ötürü ihraç28
- niye uyumuyorsunuz arkadaşlar11
- kadınların poposuna neden bakılır8
- 1 şubat 2025 akdeniz depremleri30
- ak parti'nin gücünü hafife alıyorsunuz18
- bana senden başkası haram diyen erkek11
- bir ilişkiyi kurtarmak9
- eskiden olup şimdi olmayan şeyler11
- depremi fazla önemsemek13
- gelmiş geçmiş en depresif şarkı19
- masklavi devlet memuruysa niye her an burada24
- namaz sonrası akp'nin yıkılması için dua etmek14
- türkiyede gıdanın aşırı kalitesiz ve pahalı olması8
- ak parti bitti11
- 3 şubat 2025 gaziantep fk galatasaray maçı40
- ebru gündeş'i dinlemek için 100 bin tl verirmsiniz13
- turabi tarzı erkeklerden hoşlanmak8
- galatasaraylıların tutuşması18
- akıllı telefona en fazla ne kadar para verirsiniz8
- bir yazarla buluşmak için 2 5 saat yol gitmek9
- istanbulda ayı yağı satmaya gelmek16
- türkiye'nin en kötü şarkıları14
- giresun'dan adana'ya gidip kız kaçırmak12
- götten hiç yemeyip gayliğe karşı olmak15
- sik beni tonu15
- balıkçı klitoris11
- tüm müslümanlar kur an'ı okusa8
- iktidar değişirse yaşanacak rezillikler11
- abdülkerim bardakçı32
- ibneler sabah uyanınca ne yapıyor sorunsalı9
- kur an da mehdi diye bir şey geçmemesi13
- simite zam yapanlara soruşturma başlatmak11
- sevgilisi için yanında ped taşıyan erkek23
- 30 yaş sendromu12
- karınızı başınızda taç yapar mısınız12
- erdoğan'in ülkeye verdiği derin zarar13
- one day monday wet day sex day12
- kur an'ın yarattığı devrimler8
- bir lahmacunla doyan erkek9
- 22 yaş sendromu9
- vücudunuz ne kadar esnek22
- insan olmaya ceyrek kala12
- türkiye ye gelmiş en iyi yabancı golcü11
- mudanyada karşılaşılacak sözlük yazarları10
- kendisini ilk önce mesleğiyle tanıtan kişi20
- yangında hayat kurtaran itfaiyecileri tutuklamak9
- sözlük yazarlarının penis boyu ölçüleri10
bazı arkadaşların kendisini siyasetçi politikacı lider filan zannettikleri kişi. gandiseverlerin burada düzdükleri methiyeleri gandi kemal kendisi okusa ben neymişim arkadaş der, gören de kırk yıllık kurt politikacıdan bahsediyoruz sanacak, bu adam düne kadar aydın doğan medyası tarafından parlatılan, elinde savcılığa veremediği dosyalarla gezen bi adam değil miydi, hangi olağanüstü yönünü gördünüz bu zatın, dürüstmüş, o da şüpheli de, hadi dürüst diyelim, yeter mi bu? ecevit de çok dürüsttü, basiretsizlik, lider vizyonu olmaması nedeniyle hem kendini hem türkiyeyi yaktı. hala bu adamın şapkadan tavşan çıkaracağını nasıl iddia edebiliyorsunuz, düne kadar adını sanını duymadığınız kişi bugün geniş vizyonlu bi adam çıktı.
bi de demokratik zemin hazırlayacakmış, bugüne kadar hangi darbenin hangi muhtıranın karşısında durmuş, genel başkanının karşısında bile durabilmiş değil, milletvekili arkadaşı dersimlilere hakaret ettiğinde bile sesini çıkaramamış kişiden bahsediyoruz, 27 nisan muhtırasına da 2010 yılında karşı çıkmış, aradan 3,5 sene geçince. varın onun demokratlığını siz düşünün, onun demokrasiden anladığı bişey yok, şu an sallayabildiğim kadar sallayayım da ak partiden mümkün mertebe oy devşireyim derdinde, iktidar olmayacağını kendi de biliyor bu yüzden sallamakta hiç çekinmiyor.
bi de demokratik zemin hazırlayacakmış, bugüne kadar hangi darbenin hangi muhtıranın karşısında durmuş, genel başkanının karşısında bile durabilmiş değil, milletvekili arkadaşı dersimlilere hakaret ettiğinde bile sesini çıkaramamış kişiden bahsediyoruz, 27 nisan muhtırasına da 2010 yılında karşı çıkmış, aradan 3,5 sene geçince. varın onun demokratlığını siz düşünün, onun demokrasiden anladığı bişey yok, şu an sallayabildiğim kadar sallayayım da ak partiden mümkün mertebe oy devşireyim derdinde, iktidar olmayacağını kendi de biliyor bu yüzden sallamakta hiç çekinmiyor.
insan sevgisinin yanında hayvanları da sevdiğini büyük istanbul mitinginde gördüğümüz 13 haziran'ın başbakanı olmasını dilediğimiz kişidir.
görsel
görsel
istanbul mitinginde dakika 1 , gol 1 yapmıştır.
akp'nin ırak işgali sırasında abd için tezkere geçirmeye çalışmasını yüzlerine vurmuştur.
bu tezkere geçseydi, abd türkiye üzerinden ırak'ı vuracak, muhtemelen bizde savaşa girmek zorunda kalacaktık. erdoğan bu dönemde abd'e gidip 10 milyar dolara işi bağlamıştı ama chp ve sağ duyulu akp'li milletvekillerinin hayır oyları ile istediğini başarammıştır.
[null http://tr.wikipedia.org/wiki/1_Mart_tezkeresi]
not:hayır oyu veren milletvekilleri bir daha akp'den aday olamadılar.
akp'nin ırak işgali sırasında abd için tezkere geçirmeye çalışmasını yüzlerine vurmuştur.
bu tezkere geçseydi, abd türkiye üzerinden ırak'ı vuracak, muhtemelen bizde savaşa girmek zorunda kalacaktık. erdoğan bu dönemde abd'e gidip 10 milyar dolara işi bağlamıştı ama chp ve sağ duyulu akp'li milletvekillerinin hayır oyları ile istediğini başarammıştır.
[null http://tr.wikipedia.org/wiki/1_Mart_tezkeresi]
not:hayır oyu veren milletvekilleri bir daha akp'den aday olamadılar.
yıldızı tavan yapmış dürüst chp lideri.
trt'de vermiştir ayarı vermiştir ayarı.
yanlı basının (trt, zaman vs) adamlarının olduğu bir ortama korkmadan çıkıp, gerekli cevapları fazlasıyla vermiştir. izlemek oldukça keyifli:
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt1
yanlı basının (trt, zaman vs) adamlarının olduğu bir ortama korkmadan çıkıp, gerekli cevapları fazlasıyla vermiştir. izlemek oldukça keyifli:
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt1
oyumu chp ye vermeyecek olsamda dürüst olduğu konusunda şüphemin olmadığı güzel insan.
kızılayın kan alma prosedürünü bilmiyorum, fakat makattan alınan kanıda kabul ediyorlarsa, kemal kılıçdaroğlunun dün akşam 5 adet yandaşın makatından almış olduğu 10 ünite kan yerlere saçıldı, israf oldu diye düşünmekteyim. bundan sonra kızılaydan daha bilinçli davranıp kemal kılıçdaroğlunun katılacağı tv proğramlarında stüdyoda bir sağlık ekibi bulundurup, kemalin, yandaşların makatlarından aldığı kanları steril bir şekilde muhafaza edip ihliyacı olan yobaz ve şakirtlerde kullanılmak üzere kızılayın kan bankalarında saklanmasını rica etmekteyim. zira bu ne ilk nede son olacak, şimdi anımsadımda geçenseferde kanaltürkte 4 yandaştan 8 ünite kan almıştı, o kanlarda heba oldu, yazıktır,günahtır.
kızılayın bunu yapabilecek teknik ekipmanı yoksa,en azından yarasabaşı rrttee stüdyoda bulunsun, her programda dökülen kanları emse 3 sene aç kalmaz.halkın kanını emmek yerine yandaşlarının kanlarını emsin. hem israf dinende günah değilmi arkadaş.
kızılayın kan alma prosedürünü bilmiyorum, fakat makattan alınan kanıda kabul ediyorlarsa, kemal kılıçdaroğlunun dün akşam 5 adet yandaşın makatından almış olduğu 10 ünite kan yerlere saçıldı, israf oldu diye düşünmekteyim. bundan sonra kızılaydan daha bilinçli davranıp kemal kılıçdaroğlunun katılacağı tv proğramlarında stüdyoda bir sağlık ekibi bulundurup, kemalin, yandaşların makatlarından aldığı kanları steril bir şekilde muhafaza edip ihliyacı olan yobaz ve şakirtlerde kullanılmak üzere kızılayın kan bankalarında saklanmasını rica etmekteyim. zira bu ne ilk nede son olacak, şimdi anımsadımda geçenseferde kanaltürkte 4 yandaştan 8 ünite kan almıştı, o kanlarda heba oldu, yazıktır,günahtır.
kızılayın bunu yapabilecek teknik ekipmanı yoksa,en azından yarasabaşı rrttee stüdyoda bulunsun, her programda dökülen kanları emse 3 sene aç kalmaz.halkın kanını emmek yerine yandaşlarının kanlarını emsin. hem israf dinende günah değilmi arkadaş.
1948 tunceli nazımiye doğumludur. annesi ermeni babası kürt kökenlidir. soyismini kılıçdaroğlu olarak değiştirmiştir. önceki soyismi karabuluttur.
12 haziran 2011'e kadar şişirilip şişirilip 13 haziran sabahı söndürülecek bir balondur. yahudi sermayesinin elindeki the economist bile "kemal'e oy verin" diyorsa nasıl bir balon olduğunu anlamamak ahmaklıktır.
başbakana ananı avradını deyip de sonra ekranlara çıkıp "başbakan bana küfrediyor" diyen yüzsüz siyasi.
"bana oy verin, hepinize 600 tl vereceğim" diyebilen rüşvetçi bürokrat eskisi.
ssk'ya torpille aldırdığı akrabaları konusunda henüz bir açıklama yapamamış dürüst adam(!)
başbakana ananı avradını deyip de sonra ekranlara çıkıp "başbakan bana küfrediyor" diyen yüzsüz siyasi.
"bana oy verin, hepinize 600 tl vereceğim" diyebilen rüşvetçi bürokrat eskisi.
ssk'ya torpille aldırdığı akrabaları konusunda henüz bir açıklama yapamamış dürüst adam(!)
kemaldaş veletlerin sürekli birilerine ayar verdiğini idida ettikleri parti lideri. ben onun saatin bile kendisinin ayarlayabildiğinden şüpheliyim. konu üzerinde sürekli "arkadaşları çalışıyorlar"dır eminim. siyaset ahlakı ve becerisi açısından deniz baykal'ın yarısı etmez ki ben onu da sevmem ama en azından o miting kürsüsünde rakibinin anasına laf etmedi, her gittiği yerde farklı yöne kıvırmadı ve şahsına yönelik yolsuzluk dosyalarına yönelik belgeli iddiaları yutmadı.
trt'de katıldığı son programda, karşısındaki gazeteci olduklarını söyleyen akp şakşakçılarınca köşeye sıkıştırılmaya çalışılmış chp genel başkanı. adamlar resmen siyasi iktidarı savunuyorlar. yok başbakan yanlış anlaşılmış aslında şunu şunu demek istemiş. yok arınç aslında bunu dememiş. bu ne lan!
gelecem birazdan demeden konuşmasını isteyen bakalım kaç soruya tam cevap verecek.
kanaltürk'te 4 kişiyi talan etmişti geçenlerde.
dün akşam da trt'te 5 kişiyi yalan etti.
dün akşam da trt'te 5 kişiyi yalan etti.
söylemlerinde asarım, keserim şeklinde falza sert demeçler yerine, rakiplerinin eksiklerini daha da halkın algılayabileceği düzeye indirerek* ve de kendi projelerini de yine basitleştirerek kaynaklarıyla birlikte açıklamalı.
not: tv' de ki programlarını izlemedim, nasıl sorulara maruz kaldığı ve nasıl cevaplar verdiğini bilmiyorum ama şu yazı yandaş gazetecileri nasıl tokatladığını biraz anlattı bana.
http://www.tufanturenc.co...-ve-erdoganin-ofkesi.html
not: tv' de ki programlarını izlemedim, nasıl sorulara maruz kaldığı ve nasıl cevaplar verdiğini bilmiyorum ama şu yazı yandaş gazetecileri nasıl tokatladığını biraz anlattı bana.
http://www.tufanturenc.co...-ve-erdoganin-ofkesi.html
onun dişlerini sökeceğim diyen politikacı, ne için söylediği belli değildir. aklına gelmiş ve söylemiştir.
Liderlik vasfı olmayan ancak partiyi diğer genel başkandan daha iyi bir yere taşıyan chp genel başkanıdır.
dün gece katıldığı trt programının tamamına bu adresten ulaşılabilir.
sosyal demokratların yapması gerekenleri, sosyal devlet, anlayışını tekrardan gündeme getiren iktidarı cok fena sıkıştıran başbakan olursa ne yapacağı belli olmayacak sağlam bir kişilik.
şakirtlerle mücadele konusunda seçim öncesinde muazzam bir ders vermiştir. recep tayyip erdoğan, ulusal kanalda çıksa acaba ağzını açıp iki kelimeyi bir araya getirebilir miydi? helal olsun vallahi.
koyunun olmadığı yerin abrurrahman çelebisidir.
yeni fark ettim sözlük kalesiymiş, yüz küsür olan karmam kendisini eleştirince birden eksi ona düşmüştür, burdan beni eksilemeniz pek etki göstermeyecek zaten halk 12 haziran 2011 günü onu eksileyecek merak etmeyin yoldaşlar.
kısa boylu başarısız siyasetçi. seçimlerde de bir şey yapamayacak. nokta.
herkesin önünde başbakana küfür edebilmiş yüzsüz ve ne yaptığı ne dediği belli olmayan siyasetçidir. chp için bir umut olmuştu ama o da bir hayal kırıklığı yaratmıştır.
edit: baya tepki almışım. ama zorunuza gitmesin efendim yalan birşey söylemiyorum ben burda. sonuçta bu adam küfür etti mi etti herkes duydu bunu.
edit: baya tepki almışım. ama zorunuza gitmesin efendim yalan birşey söylemiyorum ben burda. sonuçta bu adam küfür etti mi etti herkes duydu bunu.
akp yandaşlarının pislik atmaktan yorulunca, "onun boyu kısa, başarısız, seçimlerde de birşey yapamayacak" şeklinde kendisine son salyalarını köpürttüğü lider.
başbakanın şekerini yükselten, gözlerini daha bir kısıp, boyun damarını daha bir şişirerek bas bas bağırmasına neden olan lider.
sakin ve kendinden emin lider. birileri gibi ağlamaz da bağırmaz da...*
başbakanın şekerini yükselten, gözlerini daha bir kısıp, boyun damarını daha bir şişirerek bas bas bağırmasına neden olan lider.
sakin ve kendinden emin lider. birileri gibi ağlamaz da bağırmaz da...*
"tüm tedbirler alındı, oyumu kullanacağım" diyerek türk demokrasisini heyecanlandırmıştır.
güncel Önemli Başlıklar