bugün

yurdum gencinin her daim başvurduğu şaşmaz yöntem.

kişi nette manitasıyla veya potansiyel manitalık özelliği taşıyan karşı cinsle muhabbet ederken, tıpkı adres sormaya çekinen türk erkeği gibidir. hiç bi zaman eksik olduğu konuları karşı tarafa çaktırmaz. en azından çaktırmadığını sanır.

özellikle msn geyiklerinde oldukça rastlanır böyle tiplere. mona lisa'yı rosalinda olarak zikreden bünyeler... msn de confucius'un * yeryüzüne tekrar teşrif etmiş formundadırlar.

- peki sen hangi müzik türlerinden hoşlanıyosun yalçın?
+ farketmez bana merve.* her türlü dinlerim ben.
- gerçekten mi? placebo'yu da dinliyo musun?
+ (anında gelen yalan) ya onu bi aralar çok dinliyodum ama şimdi sıktı.
- haklısın eski şarkıları çok daha güzeldi. şimdi bozuldu biraz.
+ (anında gelen yalan) ya ne diyosun eskiden ben günde 7-8 saat falan dinlerdim. öyle hastasıydım.
- ama bence solisti tek başına bi albüm çıkarsa çok daha iyi olur. kendi tarzını bulur. ay neydi ismi...
+ (takriben 16 saniye sonra gelen cevap) pardon tel geldi.(yalan) brian molko.** *
- ha evet. brian molko'ydu...

o hayati 16 saniye içinde hemen ikinci sekme açılmış, google'a hızlı bir geçiş yapılmış, çıbığa "placebo solisti" yazılmış ve isim bulunmuştur. hatta ekstradan bilgi olsun diye görsellere bile bakılmış olabilir.

hatun ise o an oltaya gelmiştir. safsa tabi. eğer saf değilse o arada geçen on altı saniyenin muhakemesini kafada yapmış, "bunun altında bi arama motoru hilesi olmasın lan?" diye düşünüp karşısındaki adayı tekrar sınava tabi tutmaya karar vermiştir.

- yalçın postmodern tür romanlar okur musun?
+ (takriben 30 saniye sonra gelen cevap) tabi ki. oğuz atay'ın tutunamayanlar adlı eserini okudum en son.*
- onu ben de okudum.
+ hımmm.. öyle mi? (tırsssss)
- evet.. bence oradaki siyah tavşanlar çok farklı bi düşüncenin sembolleri.
+ (takriben 40 saniye sonra gelen cevap) (siyah tavşanlar tutunamayanlarla beraber aranmış bulunamamış) ya aslında ben çok eskiden okudum. tam hatırlamıyorum. ne siyah tavşanı?
- ay nasıl hatırlamazsın? tutunamayan adamın sevgilisinin kod adı?
+ haaaa o siyah tavşan... hatırlıyorum tabi.
- yalçın...
+ efendim?
- fuck you.
+ (takriben 16 saniye sonra) fuck you. ingilizce-türkçe sözlük. ing. kelime. kelime anlamı: sktir git. fuck off. argo. kaynak: zargan.
- bak hala.

tabi her şeye rağmen eğer yeterince hızlıysanız, etkileyici bir kimliğe bürünmek adına en sağlam yollardan biridir. etkileyiniz, etkilenmeyenleri uyarınız efenim. her türlü.
kızın hoşlandığı müzik türü, sanatçı, oyuncu, artist, kitap, film vb. hakkında "özet geç piç" tadında araştırma yapmak. bu anlarda google penceresiyle msn konuşma penceresi yanyana olmalıdır.
tabii ki yan etkileri de bulunmaktadır. örneğin harbiden bi işiniz çıkıp 16 saniye sonra cevap yazdığınızda 'lan acaba bu benim goguldan baktığımı mı sandı' diye düşünüp, goguldan bakmadığınızı ispatlamak için sıvayabilirsiniz.