bugün

karslı yazarın söylemi.
karsın;
1-kazı
2-kızı
3-kaşarı
üçlemesinin muhattabı ikinci dişil şahıs.
genelde kıvırcık saçlı ve tatlı olurlar.
hayatıma bir öğretmen olarak girdi kendileri kendileriyle hep ters düştüm zaman zaman kıl oldum da sürekli ezerdi büzerdi Türk ü Türk milletinin yaptıklarını ya da yapmadıklarını benim gözümün içine baka baka sayardı her dersin sonunda. cehaletten de bahsederdi sık sık tabi Türk milletinin cehaletinden... cehalet derdi adına. Genelleme değil amacım bende böyle bir anısı olduğu sebepten yazıverdim. * *
erkeğe taparlar, cinsellikte sınır tanımazlar.
karslı kızlar eksilemiş. valla beni eksilemeyin, gidin o hemcinslerinizi eksileyin. *
insanları katagorize etmenin örneklerinden sadece bir tanesi.
cagla sikel. karsliymis lan.
kaz eti yaninda bir ekmek cesidi veren memleketin kizlaridir. her sey gonullerince olsun. cok seneler oldu ama tadi hala damagimda.
(bkz: karslı kızları kaslı kızlar olarak okumak)
Içlerinden teröristler de çıkabilmektedir.ankara patlamasını gerçekleştiren de kağızmanlı'ydı.
Siyah saçlı alnında genellikle saç oluyor kısa boylu balık etlilerdir bir çoğu bıyıklıdır.
karsın meşhurluğunu (bkz: kazı kızı kaşarı) diye tanımlarlar.
Çirkinlerdir.
Burunlari sekilsizdir. Gozleri guzeldir.. Gotleri kürt gotu gibidir..
Kovalasın senidir.
Beyaz tenli uzun boyludurlar. Hele karsta çarşıda giyim mağazası vardı orada 2 kız çalışıyordu çok güzeldiler.
yorumlara bakılırsa iskandinavlarla karsliları karışıtırmış bazı yazarlar. kürt azeri kırması karslılar mavi gözlü,sarışın ve uzunboyluymuş. hassiktirin ordan. esmer, kısa, kargözlüdürler, burunları da kocamandır.
Harbiden güzel kızlardır.
Ordan olmayıp önyargıyla yaklaşanlara söyleyeyim ben de ardahalıyım hepsi esmer değil güzel çirkin her ilde var.Doğulu herkes Kürt değil artı bu utanılacak bir şey değil.Irkımızı seçmiyoruz ben Türk’üm ama Kürt,Azeri,Ermeni kırması insanlar da var.At gözlüğüyle bakmayın.
Ankara’lılarla iyi geçinirler.
Kars'ta kız mı varmış, vay amk.
Kaslı kızlar diye okudum. Aradaki r harfini sonradan fark ettim.
Eski sevgilimdi.
şii mi? karsta azeri var da benim mi haberim yok. karsın terekemesi ve kafkas olanı sünni-hanefi, karsın bazı ilçelerindeki kürtler de sünni-şafiidir.

ığdırdaki azeriler şiidir.
Çok kabalar ya, Karslı olan herkes çok kaba.

Bir karslının eğitilebileceğini düşünmüyorum..