bugün

ülkemiz sınırları içerisinde yetişen iki heybetli köpeğin karşılaştırması.
Bisi solim mi; ikisi ölumune kapisir. ikiside muhtesem otesi kopeklerdir.
Ulen baslik cok hosuma gitti.
Dur bak simdi;
Kangallar biraz daha zayif kalir gorunus olarak. Coban ise daha gosterisli.
Ama kangallara cok korkunclu tasmalar takinca cok yakisiyo. Ama cobaninda kalin zincirli tasmalari cok heybetli.
Ben ikisinide istiyom lan biri bana hediye etsin.
Ama kangallari uzmeyin len agliyo onlar canim ya.
* heyecandan bi bok yazamadim.
bazen birbirleriyle akrıştırılan ama tamamen farklı saf ırk olan iki köpeğin karşılaştırmasıdır. onu bunu bilmem ama bu ikisi bir olduğunda karşısında kimse duramaz. hele ki pitbull gibi köpekleri soğan cücüğüne çevirir bunlar. izledim biliyorum.
adı yanlış olan karşılaştırmadır.

kangal köpeği olur hatta köpek için sadece kangal demek yeterlidir. sivas kangalı yazılmış da yozgat kangalı mı var ?
bu versusu kangal görse, eminim götüyle gülerdi. unutmayın ki, kurtları yenebilen tek köpek cinsi kangal'dır..
sadece kangallar mı kurtları boğar ? kars'ta bizzat yakalanan kurtları bu köpeklere boğdururlar. bence savaşmasınlar çiftleşsinler. ırk ıslahı yapalım lan !
http://www.videoizle.co/v...i-vs-kaf-kas-coban-kopegi

Alın izleyin kangal noluyor görün. Ayrıca youtube da dünyanın en güçlü 10 köpeği yazarsanız orda da birincinin kars çoban köpeği olduğunu görürsünüz.
kangal alır.
adamın biri de kalkmış video koymuş. neymiş, kars çoban köpeği kangal'ı öldürüyormuş. sanki kangal'ın öldürdü bi video yok. aç o zaman kangalların ''aslanlarla'' kapıştığı videoları izle. bak bakalım kim öldürüyor.

kangal her türlü sikertir.
sivas kangalı ezer geçer.
ikisi de bir aksaray malaklısı veya bir akbaş olamaz.
kangal beslemiş biri olarak yazdığım entry dir. ikisi yavru ikisi yetişkin dört kangal besledim. aşırı duygusal varlıklar. güzel dostlardır. anmak istedim. çoğu iki ayaklıdan daha dostturlar.
(bkz: Van kedisi).
kars çoban köpeği kangalın iki katı ağırlığındadır. ve kars çoban köpeğinin bir diğer adı kafkas aslanıdır.

yani kangal pek bir varlık gösteremez bu itin karsisinda.