bugün

/
2
Sebebi malumunuz bu kadın denen cins rekabeti çok seviyor. Bıktım aq.
Ne münasebet. Olgun severiz ama evlide gözümüz yok çok şükür.
Çok şükür olgun değilim, bi de olgun olsam neler neler.

Neyse.
(bkz: katalizör etkisi)

O kadınların merakı bahsi geçen evli erkeği boşatana kadardır.

Reaksiyonu hızlandıran ama etkilenmeden çıkan kadınlardır. Uzak durunuz.
peki erkeklerdeki evli kadın merakına ne demeli?
Şöyle bir şey var bunu yapan kadınlar genelde, (tanık olduğum veya duyduğum için biliyorum) Paraya, güce, ihtişamlı yaşamlara Özenen, bunları sadece bu şekilde alabileceğini ya da elde bir edebileceğine inanan hemcinslerim oluyor. Hiçbir şekilde bunun makul kılmıyorum, ayrıca bunu tek bir cinsiyete de vurmuyorum burada başlıkta öyle olduğu için öyle yazdım fakat bunu nitekim erkeklerde yapabiliyor. Ne açıdan bakarsan bak haklı yanı yok,olmamalı yani.
Kadınlar kıskançtır ve hicbir zaman birbirini çekemez. Herşeyin en güzeli kendisinin olsun isterler. Bir-kac istisna hariç. Ayrıca komşunun tavuğu, komşuya kaz görünür.
çünkü mallar.
yasak meyve tatlıdır.
Başka bir kadının emeğini çalmaktır
Evdeki çoluk çocuğun rızkına göz dikip, adamın bütün birikimini ve kazancını kendi poposuna harcatmaktır.
Tabi adamlar sütten çıkmış ak kaşık.

Iki tarafta rezil.
Çeşit çeşit merakı olan kadınlara denk geldim ama şimdiye kadar bu türden merakı olan bir kadına denk gelmedim.
Yoksa alyans takmadığım için kadınlar da beni takmıyor olabilirler mi?
Bir taraflarınızdan merak uydurmayın lütfen. Olsa olsa bu başlık insandaki karaktersizliğin adı olur.
Biraz, algıda seçicilik, sanki.
Bence böyle kadınlar pek yok ama açık konuşacağım, böyle merakı olan kadınlar varsa sebebi,

"ulan bu adam evlenmiş ve beni bu evliliğini bozacak kadar çok sevmeli" hırsıdır.
insanlar artık tek tip. Erkekler de. Ve kadın artık aradığı erkekte eklentileri ne ona bakıyor. Heyecanı orada buluyor. Hatta bazen evli olması yetmiyor. Evli olanlarda da karısı daha güzel olan daha çok dikkat çekiyor.
Bakın buna çok büyük karşıt tepki veren kadınların net %90 ı bu türden bir ilişki yaşamıştır.

Edit: bana güvenebilirsiniz.
/
2