bugün

ek iş yapabilecek elemanlara ihtiyacım vardır.

iletişim: Özel mesaj.
cvbenim.com adresinden takip edilir, konusunda faaliyet gösteren web siteleri arasında en iyisi diyebilirim, detaylı filtreleme özellikleri ile aranılan işe ve aranılan adaya daha kısa zamanda ulaşmaya imkân sağlıyor.
aşağıda paylaşmak istediğim güncel ilandir. ilgilenenlerin mesaj kutusunu Yeşillendirebilir.

Çeşme alaçatı bulunan 5 yıldızlı otel Animasyon Departmanı'nda 2019 sezonu için görevlendirilmek üzere bayan animatörler aranıyor.
Step, Aerobik, Zumba, Yoga, Jimnastik hareketleri yapabilen veya bu hareketleri yapmaya yatkın,
Çocuk Kulübü veya mini kulübunde calışmaya istekli.
En az Lise mezunu,
Almanca, ingilizce dillerinden en az birini iyi derecede konuşabilen,
Takım çalışmasına yatkın,
insan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek,
Dinamik, diksiyonu düzgün, prezentabl
takım arkadaşları arıyoruz
ilgilenen arkadaşların resimli cv lerini belirtilen gönderebilir yada telefon ile irtibat kurabilirler.
Elimde bir veri seti var ve buna bağlı bir hipotezim var.

Elimdeki veri seti, örneğin türkiyedeki depremlerin büyüklüğü olsun.

3.3, 2.1, 5.5, 4.0, 7.6, 2.0, 3.0 gibi. Büyük deprem tanımı da 7.0 ve üzeri olsun.

Hipotezim, büyük depremlerden sonra kısa bir süre içerisinde veya peş peşe büyük depremler olmayacağı üzerine. Ancak büyük depremi tespit edebilmem için geçmişteki verileri öyle bir algoritma içerisinde yorumlamam ve sunmam lazım ki, büyük depremi bulabileyim.

Aklınızda deprem örneği kalsın, konu aslında bambaşka bir alan üzerine.

Eğer veri bilimi ile üzerine uğraşıyorsanız, istatistikten de anlıyorsanız size belki de hayatınızın bütün maddi sıkıntılarınızı çözebilecek bir iş fırsatım var. Ancak bunun için beraber bir iki model üzerine çalışmamız lazım. Sorgulamayı bilen, ön yargısız olaylara yaklaşmayı tercih eden proje ortağı arıyorum.

Ben yazılım geliştirme uzmanıyım. Dilerim beraber çalışabiliriz.
Saygılarımla.
(bkz: böbrek avı) na çıkmış millet amk .
rezil rüsva ilanlardır. yok efendim çok iyi araba kullanacakmışız yok efendim ingilizce sular seller. hee birde insanlarla olan ilişkileri süper olacak ve esnek saatlere göğüs gerecekmişiz bana mısın demek yok. yani kabacası şu. gardaş biz sana damla damla para verecez eşşek gibi kullanacağız sen gıkını çıkarmayacaksın. istersek sırtına binip dolaştıracaksın bizleri tamam. böyle yani. ee siz robot arıyorsunuz bilader resmen.
Valla yeni işinizi bulmadan ayrılmayın eğer işiniz varsa piyasa cok kotu herkesi uyarıyorum.
10 elinde 11 marifet, 3 yıllık teknolojide 5 yıllık tecrübe istenen sikko ilanlardir. Açık açık söyleyin biz teknoloji tanrısı bilemedin yarı tanrısı istiyoruz deyin rahatlayın .....
köle arıyor işverenler. esnek çalışma seyahat engeli aktif araç kullanabilen deneyimli cart curt. mesai veriyor musun yok, sigorta asgariden , sodexo ticket tavuk dönere endeksli. akşam iş bitimi arkadaşlar şu işi yetiştirelim. sabah 10 dakika geç gelsen şurat beş karış tatava. görevin dışı her işe sürme. patron yalakası, kaypak iş arkadaşlarından daha bahsetmedim. mobing cart curt.

gidin meslek öğrenin kendi işinizi başlatmaya bakın.
kadınlar içinde zor bazı sapık işverenler var işe alıp birde farklı emellerine alet etme peşinde olan yavşaklar var. ırzcı kavaslar.
işverenler ne istediklerini bilmiyor. Şoför arıyor kriterler uyuyor, arıyorsun elli tane şey soruyor. En doğal hakkı soracak tabi ki ama ek nitelik arıyorsan dostum ilana yazacaksın. Sövesim geliyor.
son zamanlar iş ilanlarına başvuran sayısında 5 kat artış görüyorum. eskiden 200'ü geçmiyordu şimdi 1000'i geçiyor. Allah sabır versin iş arayanlara tecrübesi olmayanlara.
sanırım sonsuza kadar işsiz kalacağım.
Bilgi teknolojilerinden yeni mezun biri olarak her gün iş ilanlarına bakıyorum. iş platformlarının yanı sıra geçen gün Halkbank'ın sosyal medya hesaplarında yeni takım arkadaşları aradığına dair paylaşımını gördüm. Müfettiş Yardımcılığı, iç Kontrolör Yardımcılığı ve Uzman Yardımcılığı; Bilgi Teknolojileri alanında görevlendirilmek üzere Müfettiş Yardımcılığı, iç Kontrolör Yardımcılığı ve Servis Görevlisi pozisyonu için ilan açmışlar. Yeni mezun olarak hemen web sitesine girip başvurumu yaptım sınav için geri dönüş bekliyorum. Kurumların bu tarz paylaşım yapmalarını öneririm iş arayanlar için kolaylık sağlıyor.
yeniler hatırlamaz, eskiden iş armaak için sabahın köründe kahvaltıdan önce 4-5 farklı gazete alınır ve ilan sayfalarına bakılırdı ama o zamanlar bolca iş vardı, şimdi ilan internette bolca var ama iş yok, enteresan bir devirdeyiz.
görsel iletişim tasarımı mezunu olarak hazirandan beri ilanlarla içli dışlı oldum ama nedense olumlu sonuçlar çıkmadı.
150k maaşlı iş varsa ben talibim.