bugün
- acıh da bağa vir'in ingilizcesi11
- truenun takip etmediği sözlük kızı16
- 14400 gayet yeterlidir16
- 62 kilonun altındaki sözlük kızları25
- işsizim kafayı yemek üzereyim19
- başka kime oy verecem alternatif yok ki38
- trump'ın grönland bize lazım demesi16
- cumhurbaşkanından akp belediyelerine 45er milyon14
- apo'ya küfür etsek ceza alır mıyız11
- libyada köle pazarında satılan insanlar21
- stepne denince akla hemen onu adı gelir8
- kıdem tazminatı tavanı10
- öğretmen maaşının 80000 tl olması13
- yuzırların küloları11
- aponun sikiyle gerdeğe girilmez15
- chp kazanırsa abdullah öcalan serbest kalacak13
- bana bakın ulan develer8
- vampirov ile kahvehanede çay içmek10
- osman gökçek'in konunun muhatabı ben değlim demesi18
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- 2025 aile yılı8
- gece atıştırmalık önerileri11
- yine emekliye müjde geldi10
- nervio'ya ayakkabı öneriyoruz kampanyası28
- htş adalet bakanı şadi el veysi20
- tff'nin yabancı var hakemi kararı40
- v a m p i r o v10
- freud türk olsa olabilecekler10
- komedi filmi önerir misiniz lütfen14
Meali: Yolunacak kaz.
Eski iş yerinde hem gazeteci hem muhabir hem editör hem redaktör hem de gazeteye reklam alma işinden sorumluydum (üniversitede gazetecilik okudum). Hevesliyim diye, çalışkanım diye, her işi yaptırdılar.
Evde bile haber malzemeleri toplayıp, haber oluşturup, haberleri yayımlıyordum.
Yoğun çalışıyordum ve karşılığını alamıyordum. Dayanamadım, istifa ettim sonra geri dönmem için teklif edildi ama kabul etmedim.
Benimki hem iyi hem de çalışkan olmanın bedeliydi, büyük haksızlık yapılmıştı.
Eski iş yerinde hem gazeteci hem muhabir hem editör hem redaktör hem de gazeteye reklam alma işinden sorumluydum (üniversitede gazetecilik okudum). Hevesliyim diye, çalışkanım diye, her işi yaptırdılar.
Evde bile haber malzemeleri toplayıp, haber oluşturup, haberleri yayımlıyordum.
Yoğun çalışıyordum ve karşılığını alamıyordum. Dayanamadım, istifa ettim sonra geri dönmem için teklif edildi ama kabul etmedim.
Benimki hem iyi hem de çalışkan olmanın bedeliydi, büyük haksızlık yapılmıştı.
iyi insan olmakla keriz olmanın ne lakası var. Adamına göre muamele ne yapalım herkes orospu çocuğu diye pislik bir insan mı olalım. Özellikle iş hayatında bu tip insanlardan nefret ediyorum. Aman birine yardım etmiyim, bir şey vermiyim suistimal edilir, üstüme kalır. Ağzınız yok mu arkadaş. S.kiliyorsanız sizin pasif agresifliğiniz. Hayır demeyi biliceksiniz. Mesafe koyucaksınız.
iyi insan olmak, keriz olmak demek değil. iyilik yapmak, bir insanın karakterini gösterir; ama kendi sınırlarını bilmemek ve hayır diyememek, insanın başına dert açar. işin püf noktası, iyiliği doğru yerde, doğru insana yapmak ve suistimale açık bir tavır göstermemektir.
Evet, maalesef bazı insanlar kötü niyetli, çıkarcı, hatta manipülatif olabiliyor. Bu insanlar yüzünden karakterinden taviz verip pislik bir insana dönüşmek saçma. Onun yerine, sınır koymayı öğrenmek, hayır demekten korkmamak gerekiyor. iyi niyet, aptallıkla karıştırılmamalı. Unutmayın, kötülüğün içinde kaybolmadan, güçlü ve iyi bir insan olmak mümkün
Evet, maalesef bazı insanlar kötü niyetli, çıkarcı, hatta manipülatif olabiliyor. Bu insanlar yüzünden karakterinden taviz verip pislik bir insana dönüşmek saçma. Onun yerine, sınır koymayı öğrenmek, hayır demekten korkmamak gerekiyor. iyi niyet, aptallıkla karıştırılmamalı. Unutmayın, kötülüğün içinde kaybolmadan, güçlü ve iyi bir insan olmak mümkün
Afedersiniz ama götündeki donu bile alırlar.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar