bugün
- aleyna tilki nin memeleri10
- acıh da bağa vir'in ingilizcesi11
- truenun takip etmediği sözlük kızı16
- 14400 gayet yeterlidir16
- 62 kilonun altındaki sözlük kızları25
- işsizim kafayı yemek üzereyim19
- başka kime oy verecem alternatif yok ki38
- trump'ın grönland bize lazım demesi16
- cumhurbaşkanından akp belediyelerine 45er milyon14
- apo'ya küfür etsek ceza alır mıyız11
- libyada köle pazarında satılan insanlar21
- stepne denince akla hemen onu adı gelir8
- kıdem tazminatı tavanı10
- öğretmen maaşının 80000 tl olması13
- yuzırların küloları11
- aponun sikiyle gerdeğe girilmez15
- chp kazanırsa abdullah öcalan serbest kalacak13
- bana bakın ulan develer8
- vampirov ile kahvehanede çay içmek10
- osman gökçek'in konunun muhatabı ben değlim demesi18
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl16
- 2025 aile yılı8
- gece atıştırmalık önerileri11
- yine emekliye müjde geldi10
- nervio'ya ayakkabı öneriyoruz kampanyası28
- htş adalet bakanı şadi el veysi20
- tff'nin yabancı var hakemi kararı40
- v a m p i r o v14
- freud türk olsa olabilecekler10
- komedi filmi önerir misiniz lütfen14
- satılan koinin yükselmesi8
oh wait.
seçim bitmişti pardon beyler.
seçim bitmişti pardon beyler.
chp kazanamadığı için abdullah öcalan serbest kalmayacak arkadaşlar.
oh wait..
oh wait..
yakında Şivan perverde TBMM'de konser verir.
diyarbakır meydanında apon piçinin mektubu okutulacak, kardeşi olacak deyyus trt ye çıkartılacak oy istetilecek diyollar.
ne kadar da hassassınız ya kıyamam, kent uzlaşısında hassasiyetinizden eser yoktu. teröristleri serbest bırakmayı vaadeden adama 13 seçim oy vermeye devam ederken de hassasiyetinizden eser yoktu.
--spoiler--
ne kadar da hassassınız ya kıyamam, kent uzlaşısında hassasiyetinizden eser yoktu. teröristleri serbest bırakmayı vaadeden adama 13 seçim oy vermeye devam ederken de hassasiyetinizden eser yoktu.
--spoiler--
ulan hala kent uzlaşısı diyor inanılır gibi değil. kardeş o uzlaşıya konu oluşum hdp denen terör destekçesi parti, tbmm de yer alıyor istese hükümet vurur kapısına kilidi ama belki işine gelmiyor.
bahsedilen kişi 30.000 kişinin katili terör örgütü lideri aradaki farkı anladın?
ayrıca millete hassasiyet dersi verene kadar 7-8 ay önce terörist destekçisi diye görevden alınıp kayyum atanan adam bugün niye kapılarda karşılanıyor ona da 2 kelam et de alem delikanlı görsün.
--spoiler--
ulan hala kent uzlaşısı diyor inanılır gibi değil. kardeş o uzlaşıya konu oluşum hdp denen terör destekçesi parti, tbmm de yer alıyor istese hükümet vurur kapısına kilidi ama belki işine gelmiyor.
bahsedilen kişi 30.000 kişinin katili terör örgütü lideri aradaki farkı anladın?
ayrıca millete hassasiyet dersi verene kadar 7-8 ay önce terörist destekçisi diye görevden alınıp kayyum atanan adam bugün niye kapılarda karşılanıyor ona da 2 kelam et de alem delikanlı görsün.
Yerimizi alalım, yazarlar başlıyorlar.
Gündemi çok az takip ediyorum o saatte rafadan tayfa bakıyorum çocuklarla. Benim seçimlerde yapacağım belli kim bu olayın dışında kalırsa iyi parti , saadet , refah vs. Farketmez, oyum ona olacak.
hala şaşırıyoruz ya bu adamlar nasıl bu rezalet yönetime rağmen %30 oy alabiliyorlar diye, işte masklavi gibi sorgulamayan, eleştirmeyen, itiraz etmeyen bir kitlesi var adamın * adam ne dese eyvallah diyorlar, herkese nasip olmaz böyle bir kitle.
Ne yazık ki akp-mhp\'nin apo açılımına karşı chp\'nin net bir tavır koyduğunu göremiyoruz. O yüzden de net bir tavır koyan zafer partisi\'ni destekliyoruz.
kitle inanılmaz ya. trolünden, çomarına, emeklisine kadar inanılmaz...
--spoiler--
kent uzlaşısında hassasiyetinizden eser yoktu.
--spoiler--
oğlum adamlar yılanın başı ( apo ) ile müzakere yürütüyor fırsatını bulur bulmaz serbest bırakacaklar sen hala kuyruğu ( dem ) ile yapılan ( yapılması planlanan ama yapılamayan ) uzlaşıyı anlatıyorsun. bildiğim kadarı ile alkol falan kullanmıyorsun ama bu neyin kafası yahu vallahi çözemiyorum ben *
kent uzlaşısında hassasiyetinizden eser yoktu.
--spoiler--
oğlum adamlar yılanın başı ( apo ) ile müzakere yürütüyor fırsatını bulur bulmaz serbest bırakacaklar sen hala kuyruğu ( dem ) ile yapılan ( yapılması planlanan ama yapılamayan ) uzlaşıyı anlatıyorsun. bildiğim kadarı ile alkol falan kullanmıyorsun ama bu neyin kafası yahu vallahi çözemiyorum ben *
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar