bugün

istanbulda kopmakta olan firtına, ağaçlar yerlerinden sökülecek gibi eğilip kalkmaktadır. bir de üzerine şiddetli yağmurun gelmesi ile sesler ayyuka çıkmış ve korkutucu olmuştur.
voltaji follos etmis firtinadir. iyiki regulator zimbirtisi var, yoksa servermis, networkmus yalan olurdu hepsi..
internet bağlantımın yavaşlamasına neden olan hava durumu.
gürültüsüne uyandığım olay, ayrıyeten çatıdan kütle kaybına neden olmuş, bu saatte çatı da hasar tespitinde bulunmamı sağlamış ve an itibariyle duyduğum sesler kütle kaybının devam ettiğini göstermektedir, sabah ola hayrola...
ortalama 42 kmh ile guneybati dan esen ruzgarin etkili oldugu firtinadir. 12-16 derece arasi bir sicaklik soz konusudur, artik ne hissediyorsaniz.

edit: lan bizde niye 2008 yok? *
tekirdağ'da da etkisini kudretli bir biçimde gösteren, beraberinde yağmur ve elektrik kesintisi getiren şiddetli fırtınadır.

ulan dikkat ettim her türlü hava durumu başlığına "tekirdağ'da da etkisini gösteren..." diye dalıyorum. bu kadar büyük alana yayılıyor mu lan bunlar her seferinde?
an itibariyle gebze harem minibüsünden hızlıdır.
an itibari ile saatteki hızı 150 kmyi bulmuştur.* *
an itibariyle yerde olması gereken çoğu şeyi havada görmeme sebep olmuş fırtınadır.
an itibari ile pencereyi aniden kapatması ile sıçmam bir olmuştur.
an itibariyle istanbulu çankırıya taşımış nakliyat işiyle de ilgilendiğini belli etmiştir.
an itibari ile fırtına marifeti ile uydu yayını gene ayvayı yemiştir.
gerçeği bursa fırtınasıdır. zira lodos burdan oraya gidiyor şu an feci bir rüzgar geçti burdan ey istanbul kolla kendini.
Taa istanbul' dan gelerek etkisini Didim' de bile göstermiştir. Hava rüzgarlı, yaz boyu hiç bozulmayan deniz kudurmuştur. Saç, baş dağınık. Poşetler birer uçurtma misali havada.
dün akşamüstü viyana'ya uğrayıp istanbul'dan güzergahına devam eden rüzgar sanırım.
istanbuldan çok uzaklarda iken, endişenlendiren hava olayı. aman kuzum çıkma bir yere...
birkaç dakika önce itibariyle uyduda sorunlar oluşturmasından mütevellit, geniş aile'yi izlerken zaman zaman bazı sahneleri kaçırmama neden olmuş fırtına.
Kilyosta bir yük gemisini Burc Beach sahiline oturtan fırtına. Zaten kilyos kıyıları batık gemi müzesi gibi olmuştu, koleksiyona yeni bir parça daha eklenmiş oldu. Bir de bu gemi bilmem kaç ton mazot sızdırmış. Çevrecilere göre bu bölgenin kendi kendini temizlemesi 20 yıl alacakmış.
an itibariyle kendini küçük çekmece civarlarında hissettiren fırtınadır. çok şiddetli!
beylikdüzünde daha kuvvetli hissedilen rüzgardır.
an itibariyle güneşli de bir binanın çatısının uçmasına sebep olan fırtınadır.
göztepe kampüsünde çatı uçurabilecek fırtınadır.
çiftehavuzlar'da inanılmaz bir sesle başlayan fırtınadır. pencereden gördüğüm kadarıyla dışarda tozlar, kağıt parçaları, çöpler uçuşuyor. bir an sesine ve sallandırdığı ağaçlara bakıp deprem mi oluyor düşüncesiyle korktuğumu da itiraf edeyim.
şuan avcılarda iliklerime kadar hissettiğim rüzgar. fırtına.
ateistleri imana getirecek kapasitedeki fırtına. inşaat malzemeleri havalarda şu an. Doktor korkuyorum.