bugün

istanbul'da özenti bir kız olmak olarak değiştirilmesi gereken videodur, zira bunun yabancı versiyonu vardır.
burada yanlış görmediysem kız pantolonuna ipad olsa gerek onu koyuyor. insanlar da doğal olarak hayvan gibi olan o şeye bakıyor.

tanım : bir başkadır.
arada bayanların da baktığını düşünürsek düşündürücü olabilecek durumdur. ama hoş kızımızda gerçekten hoşmuş nazar değmesin.
fatih çarşamba'da denenmesi gereken çalışma. takkeli sakallı hocaların nasıl öküz öküz baktığını görmek komik olurdu. tabi oradan sağ çıkabilirse.
(bkz: reklam kokan hareketler)
natilusta karşılaştığım bayandır. bakmamak elde değildir.

(bkz: açık göte herkes bakar)
bu soğukta millet paltoyla, montla dolaşırken kalkıp da sıfır kollu, göbeği açık ve kıçı dışarıda yürürsen, elbette herkes bakar. bakmakla da kalmaz üstüne fiyat sorar.

artı olarak; ipad reklamı

facebook'taki yorum yapan arkadaşa katılıyorum.
götüne güvenen genç kızımızın çekmiş olduğu bir video. ve kızımız youtube kanalında yorumları onaylarsa yayınlanıyor. yani götüne çokta güvenen bir kızımız değil.

istiklal caddesi gibi bir yerde bu kızlarımızdan hoş binlerce hanım var iken, bu terekelerin kendilerini hoş olarak bir video çekmeleri karakterleri ile ilgili olarak bize fikir sunabilir. kendilerini ifşa edebilen özgüvensiz kızlar.
kimse kusura bakmasın da bu kız hoşluktan ziyade "kaşarlık" statüsünde.
o göte ben de bakarım arkadaş bunun da abazanlıkla alakası yok.
egolarını tatmin etme derdindeki aptal kızların kıçlarına taktıkları, içinde kamera olan kocaman şeyle sokakta gezerken insanları aşağılamaya çalışması olayıdır..

edit: ipad'miş, ne bileyim.
gaye ve amacın ne olduğunun anlamkta zorlandığım sanki tek g..t o kızda varmış çıkıp kendine salyalarla sümüklerle baktırması,bununlada gurur duyup işte ben buyum ya bakın ben böyle herkese baktırırım edalarıyla hareketler .aferin kızımıza çokta güzel olmuş.
istanbul' da boş bir kız olmakla, birleşince korkutucu bir hal alır.

ayrıca kıçına soktuğun o kocaman aletle, senin de dünya' ya nerenden baktığın belli oluyor kaşar. ayrıca öyle oyunculuğa kolum bacağım girsin. ses tonunuz ve yapmacıklığınıza kimse katlanamadığı için milletin gözü, sadece ve sadece götünüzde saygıdeğer metalar.
kafanızı değil götünüzü kullanmak kolayınıza, dolayısıyla da işinize geliyor. videoda görüldüğü üzere durumdan da hiç şikayetçi değilsiniz. ne güzel.
dışı hoş ama içi bok gibi bir kız davranışıdır. erkeklerin ona bakması ile kendini bir bok zanneder ve tatmin olur kızımız.
kızımızın hoş değil de boş olduğunu anlamak için onunla 2 dakika sohbet etmeniz yeterlidir ve sohbet esnasında kıçına sokuşturduğu i pad çakması aleti alıp kafasında kırmamak için beyninizden "kadına şiddete hayır" sloganını geçirmeniz gereklidir.
"kendi kendine 'hoş bir kız' diyen kızdan korkmak gerekir zira bu söylem, kaşarlıktan doğan bir kibirin sonucu bir söylem olabilir..." düşüncesini akla getirir...

ayrıca;

çok afdersiniz ama ben de g*tüme ipad soksam bana da bakarlar... ulan insan ufak bi kameralı cep telefonu falan koyar be! hem olayın fikri zaten çakma! bu bizim kızlar akıllanmayacak vesselam...

peşin edit: g*tüme derken ööle değil...
(bkz: reklam)

(bkz: samsung)

(bkz: göt var dediler geldik)
millet abazanlıktan bahsetmiş ama kızlarda arka cebine tabiri caizse laptop koymuş ve pantalon renginin zıt rengi olan beyaz renk.
göte illaki bakılır ama bunlarda bakmazsan hatrım kalıra getirmiş durumu. bide tiyatral hale getirmiş gerzekler.
hoş dediğiniz bu kız altına babet üstüne uzun bir mont giyseydi dönüp kimse bakmazdı ki kalçasına koyduğu kocaman kamera yı es geçiyorum hadi.. o soğukta bütün belini ortada bırakıcak askılı dekolte giyen kıza bende dönüp bakarım fakat,

güzel diye değil manyak mı bu diye?
(bkz: çıkarmadan 5)
herkesin kat kat giyindiği bir günde, askılı badiyle gezen bir abla var bu videoda. sen öyle gezersen yanında sevgilisi olan adamlar bile "bu napıyor ya?" diye bakacaklardır. videoyu çektikten sonra izlemişlerse, bir iki tane ablanın da "bu ne annakoyim" der gibi baktığını fark etmişlerdir zaten.
hemen videoyu çektikleri anda tüm paylaşım sitelerinden hesap almışlar. senin "ıyy abazaan" dediğin erkekler seni takip edecek orada da, onlar senin yazdıklarını beğenecek.
buram buram reklam kokuyor.
o eşşek kadar aleti bende koysam kıçıma bana da bakarlar. özentilik yazık.
o göte bakmayacak erkek gizli gaydir zaten. hayır anlamadığım nokta şu bu viral bir reklam. açık. ama hala üzerinden memleket meselesi çözenler var o garip. yakında bu reklamın da sonu gelir.
bende öyle giyinsem bana da bakarlar olayıdır... ayrıca göte ipad takmış. pad kullanmayı bilmiyor bu kız. adet günlerinde n'apıyor acaba.
abartılacak bir durum değil zira bakılırsa herkesin montlu, uzun kollu, atkılı olduğu bir havada bu kızın yarıçıplak gezmesine ben bile bakardım bu ne ateş diye.
görüntüde ki sallantıdan anladığımız kadarıyla kızımız bayağı iyi kırıtıyor. ayrıca kim arka cebine o ipad'i koysa millet dönüp bakar.
ipad'ı bi tarafına monte edemez demişler sanırım kızımıza, yapmış olmuş.