bugün

kara kaşlı, kara gözlü, bakınca insanın içini eriten erkeklerdir.

yakışıklılığı geçtim ayrı bir şey bunlardaki.ne olduğunu anlamış değilim.

sonuç olarak siz türk erkeklerine on basarlar.
Yarısı Türk kökenli erkeklerdir. Olmadı, olmadı. yine Türk erkeklerine laf atamadiniz.
Koca burunlu, çiçek bozuğu suratlı, kayış gibi, egomanyak erkeklerdir; Doğdukları andan itibaren her şeyi bildikleri düşünülür ve tabanları devamlı yalanır.
Yaşlanmaya başladıkları zaman ağaç suratlı bir garip insana dönüşmelerini onlara akıtılan hiçbir salya nemlendirememekte, dolayısıyla cazibeleri kuruyup gitmektedir.
yakışıklı değillerdir. normal insanlardır genel olarak.
iş yerim istanbul aksaray da olduğu için her gün onlarca iranlı erkek görüyorum ve diyebilirim ki hemen hemen çoğunda şahin k potansiyeli var. o kadar çok benziyorlar ki hani şahin k nın kardeşi bu kadar benzeyemez.
Gereksiz esmer olan suratları güneşte yağdan parlayan tiplerdir.
Edit: Elbet içlerinde iyiler vardır. Benimki sadece bulunduğum kenti içeren bir genellemedir.
Kız kesip bu iyi bu kötü muhabbeti yapamayan erkek topluluğu.
esmer ten, siyah saç sakal kombinasyonuyla ultra çekicilerdir.

gözleri ve kaşları muhteşem güzelliktedir.

maşallah.
homojen pers olanları en az biz türk erkekleri kadar vahşi ve saldırgandır. ve biz türklerden sonra ikinci en abaza erkeklerdir. yunanistanı çok fena silktiklerini tarih kitaplarında okumuştum.
Çirkin erkek nasıl olur, sorusuna cevap verebilmek için var olan erkeklerdir.

Daha tipsiz erkekler olamaz herhalde.
Kekolara bak ya, iğrenç.
iranli olmalarının dışında erkek oldukları hakkında da bilgi sahibiyiz. Başka bir bilgi verilmemiş.
Kürt erkekleriyle akraba olan erkeklerdir.
Esmer, pis sakallı, orta boylu, göze pek hoş gözükmeyen erkeklerdir.
sınıfımda 3 tane vardır.
iranlı deyince kimin kast edildiği önemlidir. Ülkede 80 milyon kadar nüfus var ama 40 Milyon Türk olduğu gibi, geri kalan kitle içerisinde bin bir türden adam var.

Erkekleri bütün Pers erkekleri gibi genelde çirkin olduğu kadar iranlı olduğunu söyleyip çirkin olan bir tane kadın görmedim! Gördüğüm hemen hemen bütün Azeri Türkü hatunları güzel olması gibi.

Alayı Eva Green gibi beyaz ten simsiyah saç, genelde Renkli, ela veya kahve göz, Genelde zayıf 1.60 - 1.70 arası daha ne isteyelim!

https://sexandfessenjoon....m/2012/02/iraniangirl.jpg