bugün

ios 6 dan memnun olanların tespitleridir efendim. Ulan eskiden bildirim merkezinden, twitter'a bile girmeden tweet atardık. Şimdi yok o özellik anasını satayım ya! Evet.
bildirim ekranındaki twitter doodle ları yok, şarj kısa sürede bitiyor, parallax effect nedeniyle ekrana konan fotolar ios 6 daki gibi olmuyor, fotolar sığmıyor kesinlikle iğrenç ötesi birşey bu. müzik çalarda sarkı sözlerini gördüğümüz kısımda eski sözlerin geldiği efekt daha hoştu, bu güzel olmamış açıkcası. yani yeni bir sayfa açılıyor aşağıdaki gibi.

görsel
eskiden ise şöyleydi
görsel

şarj sorunu nedeniyle htc one a geçtim yemin ederim. şu ios 7 fotolarını görünce bile özlüyorum iphone u..

edit: bunlara ek olarak apple store sorunu vardı en son. Wifi ile apple store dan donwload tamam ama Edge ya da 3g hızıyla download neredeyse imkansız.. 3 mb dosyayı bile indiremiyorsunuz çünkü telefon izin vermiyor. 10 mb dosya %30 dayken indirme duruyor ve başlattıgınızda yeniden başa sarıyor. kısacası ios 7 ile wifi ın yoksa apple store kullanmak da yasak.
wifi bağlantı kopmaları ve iOS 6 ya göre şarjın neredeyse iki kat daha hızlı bitmesi.
tuş kilidi açıldığında uçuşan ikonlar çok androidimsi, eğreti..
şu an için kesinlikle şarj. şöyle ki ios 6da da en iyi sürüm 6.1.3 idi. yani son sürümdü. dolayısı ile ios 7'nin şarj düzeltmesi için biraz var. onun dışında safari zaman zaman sıçışlarda oluyor.
iphone'u iphone yapan özelliklerini tümüyle kaybetmesine neden olan sürüm, android özentisi parola girişi, çabuk biten şarj en başta geliyor tabi ki.
millet yeni modelini alsın diye güncelleme adı altında eski modeli piç etmek bir apple klasiği haline geldi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar