bugün

ingiliz zırhlısına binip ülkeden tüyen padişahtır.

gerçek torunları avrupada zenginlik içinde yaşamakta, aktorunlarının ağzı ise açlıktan kokmaktadır.
sarışın mavi gözlü biri tarafından zorla gönderilen padişahımızdır. evet...
basiretsizliği yobazlar tarafından mağduriyet olarak öne sürülen ingiliz işbirlikçisi haindir.
yani günahım kadar sevmesemde bu adamlar neden bu kadar ahlaksız ve yalancı onu anlamıyorum..

çogu padişah ittihat ve terakkinin emir kulu gibi bişeydi övmenin güzellemenin bence pek bir manası yok bir iki tanesini belki.

ama sıradan bir insan sıradan bir aramayla söz konusu padişahın kaçmadıgını gönderildigini rahatlıkla bulabilir.. bu onun büyük bir insan olduguna veya övülmesi gereken bir insan olduguna delalet degildir..

benim olumlu ve olumsuz bir düşüncem yok hakkında..

ama neden bu kadar ahlaksız ve yalancısısınız onu anlayamadım..

internet diye bir şey var kimse araştırmayacak mı yani?

o kadar salak ve beyinsizsiniz ki saçma sapan bir yalanla söyleyebileceginiz bütün dogruları çürütüyorsunuz..

şimdi bu padişah kaçsa ne olur kaçmasa ne olur..

bundan sizin veya bizim kazancımız ne..
Son vazifesini yerine getirmiş padişahtır. Ne yapsaydı?
(bkz: ingiliz gemisiyle götün götün kaçan islam halifesi)
buna benzer bir başlık altında vahdettin ingiliz köpeğiydi yazdım ama silik yedim. bir baktım ki vahdettin ingiliz köpeğiydi yazılı entry silinmiş. ilk kez silik yedim. isyan ediyorum arkadaş ya!
(bkz: ingiliz Dış işleri bakanı)

ingiliz işbirliğini inkar eden çomarın '' Ben ingiliz olsam adamımı devletin başına bırakırdım'' diyerek ne kadar mal olduğunu bir kez daha gördük.

Ulan beyinsiz Bedevi ingilizi kovaladığımız için adamlarını toplayıp kaçtı.
görsel
Milli mucadele oncesi m.kemal ingilizlerin izni ile istanbuldan ayrilabilmistir.
Adamın hanedanlığı yıkılacağı ve yeni bir devlet kurulacağı o kadar anlaşılmış ki ölmemek için gitmek zorunda kalmıştır. Suçlu aramaya gerek yok. Her devlet yaşar büyür ve ölür.
atatürk hilafeti kadırdı

diye zırlayıp gezenlerin

bu konuda dilleri tutulmuştur.

halife topuklayınca

hilafete ne gerek vardı ?
bugünkü çomarlar o zaman olsaydı ingiltere'yi fethe gidiyorum derdi. dizisini çekerlerdi hemen kaçak padişahın.
Sultan Vahdettin büyük bir vatanperverdir. Ülkesine ve milletine bağlıdır. Burda bazı troller tarafından saldırıya uğramaktadır.