bugün
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona24
- 2025 aile yılı13
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz44
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici13
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek28
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- amına koyduğum kanaryası10
- türkiyede tipin pek bir önemi olmaması9
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası14
- kemalistlerin 15 temmuzda korkudan altına işemesi25
- sabah ezanı10
- teröristle müzakere değil mücadele edilir18
- gerçek atatürkçülerin oy verebileceği partiler10
- öğretmen olmak için gereken özellikler15
- apo ile işbirliği yapana oy vermek10
- şu an bütün yazarların işten kaytarması9
- 12 ocak 2025 başakşehir galatasaray maçı28
- yeni çözüm süreci10
belediye meclisiyle mi gidecekti sorusunu akıllara getirir.
bugün de şovlandık elhamdülillah. ayrıca
(bkz: ben yumurta almaya gidiyorum gelin beni çekin)
(bkz: ben yumurta almaya gidiyorum gelin beni çekin)
Muharrem ince de yapmıştı. Gayet normaldir. Olması gerek budur zaten.
Bir insanın ailesi için alışveriş yapması şov değildir kesinkes.
Bir insanın ailesi için alışveriş yapması şov değildir kesinkes.
imamoğlu neden alışveriş yapıyor sorunu akıllara getirir.
yardımcıları yok mu ki? bu kadar işin gücün arasında bir de alışverişe mi zaman ayırıyor. dedirtir.
yardımcıları yok mu ki? bu kadar işin gücün arasında bir de alışverişe mi zaman ayırıyor. dedirtir.
Normal olan şeyleri sanki çok marifet gibi sunuyorsunuz ya . Ben de buna ayar oluyorum . Ulan başka başka ülkelerde Cumhurbaşkanı otobüsle gidiyor her yere .
Bi zahmet belediye başkanı da tek başına gitsin. Bir tek bizim ülkeye has bu gibi normal davranışları övmek...
Bi zahmet belediye başkanı da tek başına gitsin. Bir tek bizim ülkeye has bu gibi normal davranışları övmek...
Tuvalete bile 50 koruma ile gidenleri savunanların içten içe takdir ettiği davranış...
Çünkü olması gereken bu...
Çünkü olması gereken bu...
Klasik pr dır. Ama en azından tek başınadır.
halbuki market alışverişi normalde şu şekilde yapılması gereken bir aktivitedir:
https://www.youtube.com/watch?v=hiIYfuFIu9s
https://www.youtube.com/watch?v=hiIYfuFIu9s
korkmuyo adam...frqau merkel de böyle alışveriş yaparken, hatta kasada para öderken görüntülenmişti...
evdekiler tatile çıkınca iş başa düşmüş, gitmiş markete kahvaltılık almış milletin adamı.
bazı yavşaklar bu durumdan bile nasıl politik çıkarım yaparız sevdasına düşmüş...
kestirmeden anlatayım... beyler... bir adam var....
bir de adamım diye orta yerde 400- 500 kişiyle kasılanlar var... adam olun, kasılan olmayın...
bu fotoğrafta 7 ceddinize kapak olsun...
görsel
bazı yavşaklar bu durumdan bile nasıl politik çıkarım yaparız sevdasına düşmüş...
kestirmeden anlatayım... beyler... bir adam var....
bir de adamım diye orta yerde 400- 500 kişiyle kasılanlar var... adam olun, kasılan olmayın...
bu fotoğrafta 7 ceddinize kapak olsun...
görsel
benim de yaptığım eylemdir. çok özgürlükçü bir yaklaşım, aldığın kadarının ücretini veriyorsun. mesela ben şu sıralar kredi kartı ve fastpay ile ödeme gerçekleştiriyorum. büyük başarı bence.
ek açıklama: memleketin sağı da solu da kronik hasta. adam kamu görevlisi, sikeyim adını sanını. pop yıldızı değil bırakın işini yapsın, kimsenin götünü kaldırmaya, arşa çıkarmaya gerek yok. sonrasında bir yamuğu çıkıyor eleştiremiyoruz da. niye çünkü onun da hüloğları hemen savunmaya geçiyor. kamu görevlilerini putlaştırmayın arkadaşlar. bırakın özel yaşamlarında ne bok yiyorlarsa yesinler, yesinler ki görevleri başında yanlış işlere karıştıklarında tepelerine çökelim. karaburun belediye başkanı'nın, torbalı belediye başkanı'nın, nilüfer belediye başkanı'nın yaptıklarına bir bakın. sağı da solu da onursuz, haysiyetsiz, karaktersiz kaynıyor memleketimin. bu insanları ve bulundukları tarafları görmezden gelip sadece görevlerine ve onları nasıl yürüttüklerine bakalım. başka türlü bu onursuzluktan kurtuluş yolu yok.
(bkz: düzen hayatından memnun düzülen ne zaman değişecek)
ek açıklama: memleketin sağı da solu da kronik hasta. adam kamu görevlisi, sikeyim adını sanını. pop yıldızı değil bırakın işini yapsın, kimsenin götünü kaldırmaya, arşa çıkarmaya gerek yok. sonrasında bir yamuğu çıkıyor eleştiremiyoruz da. niye çünkü onun da hüloğları hemen savunmaya geçiyor. kamu görevlilerini putlaştırmayın arkadaşlar. bırakın özel yaşamlarında ne bok yiyorlarsa yesinler, yesinler ki görevleri başında yanlış işlere karıştıklarında tepelerine çökelim. karaburun belediye başkanı'nın, torbalı belediye başkanı'nın, nilüfer belediye başkanı'nın yaptıklarına bir bakın. sağı da solu da onursuz, haysiyetsiz, karaktersiz kaynıyor memleketimin. bu insanları ve bulundukları tarafları görmezden gelip sadece görevlerine ve onları nasıl yürüttüklerine bakalım. başka türlü bu onursuzluktan kurtuluş yolu yok.
(bkz: düzen hayatından memnun düzülen ne zaman değişecek)
Oyu pazardan ister iş alışverişe gelince market kapatır.
10 bin kişiyle gezenin çocuklarının zoruna gitmiş olay.
bu ne yaa? -tatilde beyaz gömlekle market alışverişi. ben ikna oldum.
bence bir işi aldıktan kısa süre sonra tatile çıkmak değildir.
edit: kaybedecek bir dakikamiz bile yok deyip, eski terminal ziyareti, tatil kapanış.
bence bir işi aldıktan kısa süre sonra tatile çıkmak değildir.
edit: kaybedecek bir dakikamiz bile yok deyip, eski terminal ziyareti, tatil kapanış.
Ahmet necdet sezer yolunda gidiyor.
Şov yapacağına seçim vaadlerini yerine getirseymiş.
pr çalışması olarak aynı şeyi tayyip yapamaz mesela...götü yemez...öldürürler diye korkar. ki öldürürler de zaten.
niye erdoğanda tek başına yapıyor.
üstte aktroll market boşaltılmış diye iftira atıyor. oysa kasa fotoğrafında arkada alışveriş yapan insanlar açıkça görülüyor.
evet artık akp sayesinde alım gücü o kadar düştü ki iyi bir semtteki bir market bile tenha. boşaltılmış sanıp bundan bile prim yapmaya çalışıyorlar bir de.
ayıca bir insanın varlıklı olması market alışverişini yapmayacağı anlamına gelmez. sadece sonradan görme varoşlar hiçbir şeye el sürmemeyi marifet sayar.
akıllı bir insan arada gider piyasanın durumunu kontrol eder. neyin ne kadar olduğuna, nerede ne satıldığına bakar.
evet artık akp sayesinde alım gücü o kadar düştü ki iyi bir semtteki bir market bile tenha. boşaltılmış sanıp bundan bile prim yapmaya çalışıyorlar bir de.
ayıca bir insanın varlıklı olması market alışverişini yapmayacağı anlamına gelmez. sadece sonradan görme varoşlar hiçbir şeye el sürmemeyi marifet sayar.
akıllı bir insan arada gider piyasanın durumunu kontrol eder. neyin ne kadar olduğuna, nerede ne satıldığına bakar.
Seçim çalışmaları boyunca pazar pazar geZen adam, seçim bitince soluğu migros ta almış.
Soranlara halktan biriydi dersiniz kim bilecek?
Soranlara halktan biriydi dersiniz kim bilecek?
Bommmboş duyar. Mütevazı olacağım derken israfin daniskasına imza atmaktır. Bir megaşehir yöneticisi için israf hizmetçi tutmakta değil mesaisini, vaktini, nakdini şova ayırmasıdır.
akitler kudurmuş yine. seçim bitti hala zır zır ağlıyorlar. artık rüyanızda görürsünüz istanbul'u.
hizmet etmeye de vakit ayıracaktır diye umuyoruz.
Alışveriş yapmaktan hizmete firsat bulamiyor.görevi ehli kisilere teslim et.
Istanbul çöp kokuyor.
Istanbul çöp kokuyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar