bugün
- 23 kasım 2024 kayserispor fenerbahçe maçı18
- uludağ'ın kaderi16
- larisalisa22
- utopyalarkralicesi23
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi19
- en etkili içki hangisi16
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi15
- hayatında aksiyon arayan yazarlara öneriler9
- nervio abla39
- jaguar'ın yeni logosu9
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin15
- rakının berbat bir içki olması38
- anın görüntüsü13
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız16
- çocukluk travmaları18
- true'nun ölmesi14
- wolverine gibi tırnakları olan kız10
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte11
- güzel erkek isimleri18
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları15
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
her insanın kafasını ilk sevgilisinden ayrılınca kurcalamaya başlayan, cevabı bulunamayan sorundur.
f628-ilk aşk unutulur mu sence hacı.
diye sert bir giriş yapmıştım, iç sesim manalı manalı bir süre sustu, söze girdi.
iç ses-unutulmaz hacı çünkü insan ilk ilişkisinden önce aşkı ararken diğer ilişkilerinde ilk sevgilisini arar, referansı olur insanın ilk aşkı.
tam ikna olmamıştım, anladı tekrar söze girdi.
iç ses-insanlar oda gibidir aşktan önce odanın duvarları boş ve renksizdir,aşk ise hayatın rengi duvarının tuvalidir, aşık olunca odan şenlenir,duvarın renklenir lakin sevgilin terk edip tuvalini alınca duvarda tuval boyutunda soluk bir iz bırakır.insanlarda sevgili ararken duvardaki o izi kapatmak ister fakat olmaz, hiç kimse o izi kapatamaz.
f628-yalan söylüyorsun kapatır!!
iç ses-üstünü örtsen bile sen iz kaldığını bilirsin,unuttun mu sen duvarsın.bıkmadın mı gene kapıma gelmiş unutulur mu diye teselli arıyorsun, aradığın şey bende yok.
f628-unutulur,zaman her şeyin ilacıdır.
iç ses-bir çok şeyi çürüten yok eden şey de zamandır, bel bağlama zamana bak o kadar zaman geçti bir şey fark etti mi?
f628-hayır etmedi.
iç ses-unutulmaz işte, hadi yat uyu sen biraz rahatlarsın.
ben-unutulur!!
iç ses-tamam sen haklısın unutulur hadi yat uyu sen.
f628-tamam.
not:kobedb.
f628-ilk aşk unutulur mu sence hacı.
diye sert bir giriş yapmıştım, iç sesim manalı manalı bir süre sustu, söze girdi.
iç ses-unutulmaz hacı çünkü insan ilk ilişkisinden önce aşkı ararken diğer ilişkilerinde ilk sevgilisini arar, referansı olur insanın ilk aşkı.
tam ikna olmamıştım, anladı tekrar söze girdi.
iç ses-insanlar oda gibidir aşktan önce odanın duvarları boş ve renksizdir,aşk ise hayatın rengi duvarının tuvalidir, aşık olunca odan şenlenir,duvarın renklenir lakin sevgilin terk edip tuvalini alınca duvarda tuval boyutunda soluk bir iz bırakır.insanlarda sevgili ararken duvardaki o izi kapatmak ister fakat olmaz, hiç kimse o izi kapatamaz.
f628-yalan söylüyorsun kapatır!!
iç ses-üstünü örtsen bile sen iz kaldığını bilirsin,unuttun mu sen duvarsın.bıkmadın mı gene kapıma gelmiş unutulur mu diye teselli arıyorsun, aradığın şey bende yok.
f628-unutulur,zaman her şeyin ilacıdır.
iç ses-bir çok şeyi çürüten yok eden şey de zamandır, bel bağlama zamana bak o kadar zaman geçti bir şey fark etti mi?
f628-hayır etmedi.
iç ses-unutulmaz işte, hadi yat uyu sen biraz rahatlarsın.
ben-unutulur!!
iç ses-tamam sen haklısın unutulur hadi yat uyu sen.
f628-tamam.
not:kobedb.
sacma bi sorunsaldir.
unutulmaz.
asla.
yaradir ilk ask.
ilk askiyla evlenen insanlar kiskanilir, imrenirilir, nazar degdirilir.
unutulmaz.
asla.
yaradir ilk ask.
ilk askiyla evlenen insanlar kiskanilir, imrenirilir, nazar degdirilir.
(bkz: yaraya tuz basmak)
(bkz: ilk aşkım kimdi la benim)
aklıma geldikçe kahkahalara boğuluyorum.unutulmaz hocu unutulmaz. bak gene aklıma geldi ne saçmalıklar yapmışım bee.
ikinci aşk varsa zaten unutulmuştur.
ilk aşk unutulması imkansız olandır, alışılır belki ama unutulmaz. Her yeni sevgilide tamamen aklımdan çıktı diye düşünülse de yalnız kalınca bir tek ilk aşk unutulmaz. Saftır çünkü, masumdur sevgisi.
Bir de bana göre yalnızca ilk seferde bütünüyle sevebiliyoruz. Aşkı, sevgiyi deneyimledikçe yeni dersler alıp çıkarımlar yapıp bir sonrakine daha azını verebiliyoruz. Daha az sevgi, daha az güven, daha az dürüstlük.. Canımız yanıyor çünkü, daha temkinli olmaya başlıyoruz ve bu da aşka ters düşüyor.
Yani sonuç olarak ne varsa ilk aşkta var, unutulmaz.
Hala şansınız varsa kaybetmemeye bakın.
Bir de bana göre yalnızca ilk seferde bütünüyle sevebiliyoruz. Aşkı, sevgiyi deneyimledikçe yeni dersler alıp çıkarımlar yapıp bir sonrakine daha azını verebiliyoruz. Daha az sevgi, daha az güven, daha az dürüstlük.. Canımız yanıyor çünkü, daha temkinli olmaya başlıyoruz ve bu da aşka ters düşüyor.
Yani sonuç olarak ne varsa ilk aşkta var, unutulmaz.
Hala şansınız varsa kaybetmemeye bakın.
unutulur, daha iyisi çıktımı her şeyi unutur insan.
Ilk aşk unutulursa ayıp olur. Unutmayınız zaten efendim, ilk seviş unutulur mu? Ilk dokunuş, ilk heyecan kutsaldır. Unutmayınız.
unuttum gitti.
tam bir cevabı yoktur bana göre. 5 sene geçti üzerinden tam. hiçbir şey hissetmiyorum duygusal olarak şuan ona karşı ama birçok anı da hala aklımda.
Daha iyisi bulunursa ve eskiyi aratacak durum oluşursa unutulmayı bırak sikinde bile olmaz insanın.
Eskiyi unutmamak erdeminden faydalanıp kendini iyi hissetmek istiyorsan başka tabii.
Eskiyi unutmamak erdeminden faydalanıp kendini iyi hissetmek istiyorsan başka tabii.
Aşkın ilki sonu olmaz diyerek konuyu kapatıyorum.
bir insan sadece 1 kişiye aşık olur bu yüzdendir ki bence unutulmaz. unuttuğubu sanarsın ama diğerlerinde hep onu ararsın.
yaşanılan hiçbir aşk unutulmaz aslında. aşk sanıp bir iki günlük heves var ise ortada onu bilemem. ama insan gerçekten aşık olmuş ise (öyle on defa değil tabi) unutması mümkün değildir. bir de bunun hiç bilinmeden yaşandığı düşünülürse her şeyin ilki gibi aşkın da en değerlisi ilk olan olacaktır. zamanla hatıralar bulanıklaşır bazıları hiç hatırlanmaz ama hissettirdikleri hiçbir zaman unutulmaz; sadece şekil değiştirir. zaten hep aynı kalsa bir başkasıyla beraber olma ihtimali kalkıyor ortadan.
helede bu devirde bir şekilde her gencin yaşadığı ilk aşkın(ki o aşk falan değildir, o an size öyle geliyor veya öyle olmasını istiyorsunuz) unutulup unutulmaması sorunsalı.
aslında olayın rengini kavrayınca bunların hiç birinin önemi kalmıyor.
ilk aşk, son aşk.. diyorsun ki ben ne yapmışım bunca zaman. helal yol ile bir ilişki ki bu evlilik oluyor harici kabul edilemez; helal yol ile bir ilişki yaşamadığın sürece gerisi boş dostlar. her işte olduğu gibi bu çok önemli hayat basamağında da allah'ın rızası unutulmamalı. sen onun rızası ile doğru yöntemlerle başla ki gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten. hiçte endişe etmeyin. nefis bu tabi. şeytan boş durur mu? en az hata ile atlatılmalı. yanlışta ısrar edilmemeli.
(bkz: tövbe)
aslında olayın rengini kavrayınca bunların hiç birinin önemi kalmıyor.
ilk aşk, son aşk.. diyorsun ki ben ne yapmışım bunca zaman. helal yol ile bir ilişki ki bu evlilik oluyor harici kabul edilemez; helal yol ile bir ilişki yaşamadığın sürece gerisi boş dostlar. her işte olduğu gibi bu çok önemli hayat basamağında da allah'ın rızası unutulmamalı. sen onun rızası ile doğru yöntemlerle başla ki gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten. hiçte endişe etmeyin. nefis bu tabi. şeytan boş durur mu? en az hata ile atlatılmalı. yanlışta ısrar edilmemeli.
(bkz: tövbe)
Unutulmaz. Allah teala aşık olmayan insanları korusun.
Unutulmuyor.
unutulmuyor herhalde. üzerinden 8 sene geçti hala rüyalarıma girer ara ara. manevi olarak bir gram içimde bir şey yok ancak bilinçaltı işte.
Zamanında herkes bi yana sen bi yana dediğin kişi herkes olmuştur. Unutulmaz. Kolu kanayan biri ileride kolunu kaşır ve o yarayı hatırlar.
iz Bırakanlar unutulmaz.
ilk aş yoktur zaten ikinciye aşık olduğunda birincisine aşık olmamışsındır.
UnutulmaZ, zamanla acisi hafifler.
eziksen unutamazsın, başka opsiyonun yoktur çünkü...
güncel Önemli Başlıklar