bugün
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu16
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın11
- belediye konserleri yasaklansın13
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- yazarların romantiklik seviyesi21
- anın görüntüsü12
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen8
- eskiamaeksikbiri21
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır28
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek22
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- arabanın antifrizini değiştirebilen kız8
- konusu belirsiz kavga8
kendi görüşümce tasarımı yüzünden ofsayt olan araba.
arabanın ismi blue diye sıçmış reklamdır/reklam ajansıdır/reklam yazarıdır.
"aşk mavidir" ne demek! siz kimi salak yerine koyuyorsunuz. gerçekten üzülüyorum, neler üretilir, ne güzel reklamlar yapılabiliirdi oysa ki. yazık size!
"aşk mavidir" ne demek! siz kimi salak yerine koyuyorsunuz. gerçekten üzülüyorum, neler üretilir, ne güzel reklamlar yapılabiliirdi oysa ki. yazık size!
hafiften opel insigniayı çağrıştıran araç. ya da bana öyle geldi, emin olamadım şimdi.
tip açısından dikkatimi çeken, yeni nesil teknolojiye ayak uydurabildiğini düşündüğüm, fiyatının biraz abartılı kaçtığı düşünülebilir araç.
33 buçuktan başlayan fiyatları ile ben artık çocuk değilim diye bağıran size bir şeyler kabul ettirmek isteyen şımarık birey davranışı sergileyen bir model zannettik ilk başta ama sektörü bilen dostlardan edindiğimiz bilgiler ışığında sektörün fiyatlandırma eğilimi o yöne gidiyor.ötekiler de bunların aklına uyarsa kötü valla ..artık 20 binli fiyatlı araba olayını tarihe gömmek istiyor firmalar sanki eğilim o yönde.e talep de var hazır. araba olayı denince şuuru kapanan 4 liralık benzini kabullenmiş bir topluma bunu kabul ettirmek de pek zor olmayacak gibi.
Mobil konserve.
hyundai accent'in 33.900 tl den satışa sunulan yeni nesil arabası. arabanın iç tasarımı ilk bakışta chevrolet cruze'u anımsatmıştır.
reklamı şöyledir;
http://www.youtube.com/watch?v=I_RWylSNwTk
http://www.youtube.com/watch?v=I_RWylSNwTk
ford fiesta ile honda city karşımı bir araba olmuş.
accent era var bizde. kesinlikle bu araç bizimkine tur bindirir. güzel bir gelişme olmuş hyundai.
ad seçimi yanlış olmuş arabadır bence. blue ne lan?
hantal bir görüntüsü olan hyundai modeli .
34.000-40.000 tl arası fiyatlara türk tüketicisine kakalanmaya çalışılan çöp tenekesi. accent era'dan malzeme kalitesi olarak pek bir farkı yoktur, içine oturduğunuzda gacır gucur esneyen plastikleri görüp mideniz bulanabilir. yani bildiğimiz accent-dolmuşçu arabasıdır.
ederi en fazla 26.000 tl olan bir aracı 34.000 tl'den yerleştirmeye kalktıkları için hyundai yetkililerini kutlamak istiyorum. ha bu oltaya da atlayan olur elbet ama sene sonunda doğru fiyatları dibi görür...
ederi en fazla 26.000 tl olan bir aracı 34.000 tl'den yerleştirmeye kalktıkları için hyundai yetkililerini kutlamak istiyorum. ha bu oltaya da atlayan olur elbet ama sene sonunda doğru fiyatları dibi görür...
Diğer modellerine göre tasarıma önem verdiği bir arabadır.Accent ler konforuyla bılınen arabalar oldugu ıcın yanına güzel bir tasarımda eklenince binek araçta iyi yerlere varıcaktır.
afedersiniz ama "bence" yarağa benzeyen arabadır.*tasarımına önem verilmiş diyorlar falan ama eski accent daha iyiydi sanki.böyle gelmesinin sebebi ise yüksek ve kısa gibi görünmesi oysaki farları ne kadar güzel.
ön görünüşü bakımından 2012 ford focus a, genel hatları ilede 2012 honda civic e benzemekte olan yeni accent modelidir.
bu ne lan allah belanı versin bari arkasına focus yazsaydın sen de rahat ederdin ben de ulan bu kadar mı kopyacılık olur denilesi otomobil modeli.
accent modelinin en iyi çizgilerine sahip olan araç.
hyundai verna olarak da yurtdışında görebileceğiniz araç. ülkemizde piyasası baya hareketli bir araçtır.
yeni kasası çok cool araç.
dün 1200 km yol yaptığım araç. 200 km ben kullandım. usta bir sürücü değilseniz mecbur kalmadıkça uzak durun. frenleri yok gibidir. güvensizdir. uyduruk malzeme kullanılmıştır navigasyonu dokunmatiktir güya ama abanarak basmayınca çalışmaz. otomatik şanzımanı 4 vitestir. 4 vites araç mı kaldı amk. 160 nadiren geçer. kesinlikle viraja girmez çok kolay savrulur. kısaca uyduruk ve tehlikeli bir araçtır. buna para verip süren ve öven insan araba kullanmayı bilmiyordur. 2 saatlik yolu 4 saatte gitmek. metrelerce geriden frene basmak akıl karı değildir.
Motoru dışında her bir haltı çok boktan araba. Ha bir de görünümü güzel, çok afilli yapmışlar.
hayalimdeki araba, ama alamadım.
rent a car'ların vazgeçilmezi olan otomobil..
güncel Önemli Başlıklar