bugün

Normal bi aile yapısı yoktur annesi babası veya ailesinde sorunlu birileri vardır ha bunlar olmadanda sevgiliniz olmayabilir mi olamayabilir ama bence benim sebebim bu.
Almanyada bir kuzenim var eleman 27 yaşında 1 tane sevgilisi olmamış daha. Habire geneleve gidip kendini kandırıyor. Çok büyük bir sorun hayır ağzı da laf yapıyor bu mal neden böyle oldu bilmiyorum. Türkiyeye gelince yokluktan sosyal medyamdan gördügü her kıza takip atıyor yine de bişey başaramıyor. Bunu cinsellik uzmanları bi incelemeli bence.
istemese de Dışardan soğuk görünüyordur ve fazla konuşmuyordur.
mesela ben...

çok da şeyimdeydi zaten.
3 ay sonra 22 oluyorum. ilk ve tek sevgilim 4. Sınıfta olmuştu. 9-10 yaşındayken.
Temiz bir dünya yaşıyordur. Evet.
Napak ölek mi dediğimdir. Sevgiliyi ne yapayım amk.
artık tecrübe etmeli. zira bir kere tecrübe ettikten sonra, karakteristik değişimine kendi bile inanamayacak. hayatı monotonluktan çıkacak, ve biraz da olsa şehvet duygusu azalacak. ayrıca özgüveni de artış gösterecek. ve evet, kadınları tanrı olarak da görmekten vazgeçecek.

nasıl bu kadar emin konuşuyorsun? diyeceksiniz. çünkü benim ilk defa 17 yaşımda sevgilim olmuştu. ve hayatım birdaha eskisi gibi olmadı. sonra ardı arkası kesilmedi zaten.

bol şans!
Boşverin siz sevgiliyi falan napacaksınız? Yatın uyun mk.
Hiç sevgilisi olmadığı ve büyük ihtimalle de bu yaştan sonra da olmayacağı için kendini kitaplara, futbol maçlarına, filmlere verir.
Bir kitaplığı ve taraftarı olduğu takımın kombinesi vardır mutlaka.
bu yüzden yanlışlıkla da olsa kültürlü bir birey olup çıkıverir. Ama asla sevmenin ve sevilmenin tadını bulamayacaktır.
Evli olanlar veya ilişkisi olanlar sevgilisi için dertlenirken, bizim yalnız bireyimiz takımı küme düşeceği için üzülür, kederlenir.

Serseri olsaydı en az 10 kız olurdu hayatında.
kafası rahat ötesi olan erkektir.
18'e kadar olmamış olabilir normal.
18-23 arasında da olmadıysa bir daha çok zor olur ya da olsa da kızın yaşı çok küçük olur.
Mesela 24 yaşındaki bir erkek 18 yaşındaki bir kız gibi ilişkisi olabilir. Arada çok yaş farkı olacağı için de aradığı şeyi o kızda bulamayacaktır büyük ihtimalle.

Vakti geçmiştir.
senin tipinde bir insanın neden sevgilisi yok, ben senin yerinde olacaktım var ya, gibi birçok söyleme rağmen benimdir. bundan sonrası da evlilik artık.
benimdir , olması gereken bu zaten.
sanırım doğru kadını bekliyordur. ama beklemekle olmuyor. bir an önce beklemeyi bırakıp adım atması gerekir. en azından tecrübe kazanması lazımdır. atak oynaması lazım. boşver gerçek aşkı. sonsuza kadar bulamazsın öyle.
Bu başlığa entry girenlerin %90 ını kapsar.
doğru insan arayışında olan yazardır. karşı cins için sadece soluklanmak, yeni bir sevgili yapana kadar gücünü toplamak için sevgisi ilgisi sömürülen kişidir. gittikçe inancı zayıflıyordur ama hala bir umut beklemektedir. hayatını sadece beklemekle geçirmiştir. ne yazık ona.
Benim o, itiraf ediyorum yaşımda baya var. Geçen yıl babam vefat etti, psikolojik durumum iyi değil zaten bu saatten sonra pek umudum kalmadı.
Ağlayarak 31 çeken erkektir.
şimdi 27 yaşında biri olarak ben bu kategoriye giriyorum. tabii bugüne kadar sevgilim olmasını elbette isterdim. fakat kısmet olmadı. bu büyük bir eksiklik mi diye sorulursa, evet bence çok büyük bir eksiklik. gençliğimin en güzel yıllarında sevme ve sevilme duygusunu bir arada tadamadım. yıllarca kimsenin elini tutmadan el ele tutuşarak gezenleri izledim. bir yandan da sosyal çevremin kasıtlı veya kasıtsız psikolojik baskısıyla baş etmeye çalıştım. bir sevgili sahibi olmak hayal ötesi bir şey gibi geldi bana hep.

ama meseleye sadece bir ilişki sahibi olmak mantığıyla bakmadım. olacaksa uygun biriyle olmalı. mutlu olunmayacaksa bir sevgili edinmenin de hiç anlamı yok. yoksa sevgili olsun taştan olsun diyecek olsaydım şimdiye kadar 1-2 kere bile olsa olurdu. böyle bir fırsat elime daha önce geçti ama mutlu olamayacağım bir işin içine girmedim.

eğer belli bir yaşın üstündeyse hiç sevgilisi olmamış erkek, kesin yargılarda bulunmayın. hikayesini dinleyin, öyle karar verin. bir tercih mi, bir zorunluluk mu, yoksa ikisinin karışımı mı?

edit: alttaki arkadaş da yaşadığını anlatıyor işte, herkesin hikayesi farklı.
(bkz: ben)
hiç sevgilisi olmamış erkeği, üniversite de hiç karşı cins normal arkadaşı bile olmamış erkekle değiştirerek seviye atlatıyorum.
benim tüm sevgili hikayelerim aptalca ve canımı sıkarak bitti. yalnızken mutluyum. yalnızlığınızın, işininizin gücünüzün düz standartlığına alışıp hayatınıza bi insan alıp o insanın sizi hayal kırıklığına uğrattığında üzülmeyeceksiniz en azından. örneğin son ilişkim, sevgilisi olmayan insanlar bizi dışarda görünce awww sevgilisi var ulan bizde yok amk falan demiştir belki içinden. ancak o insan keşke hayatıma hiç girmeseydi diyorum şu an yarattığı hayal kırıklığından ve basitliğinden ötürü. o yüzden dışarıda bir çift gördüğümde de kesinlikle üzülmem, özenmem. %99 yaşadıkları mutluluklardan kat kat kötü şeyler hissederek o ilişkileri bitecek çünkü. ha hayat böyle geçer mi? geçmez tabii yaşamak lazım bazı şeyleri. ama büyük bir kayıp sayılmaz bu dünya için.
aslında bitanelerim evlilikle sonlanmamış her ilişki özünde zaman kaybı. ne kaldı elimizde? sevdik sevildik, aradık sorduk, kavga ettik barıştık ne oldu? bi sikim olmadı. hep zarar ziyan. kasmamak lazım.
Eli nasır tutmuş erkektir. Pardon erkek dedim asdfgj.