bugün
- rakının berbat bir içki olması33
- wolverine gibi tırnakları olan kız11
- çocukluk travmaları18
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi8
- true'nun ölmesi14
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi15
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- anın görüntüsü14
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu17
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
iddialı ve komiktir ama bir nesil yurdumda bu cümleye inandırılarak yetiştirilmiştir. Bu başlığın ise bu şekilde doldurulması kendilerini deli etmeye malesef yetecektir.
(bkz: össyi fulledi ablası ata olacak)
(bkz: benim babam senin babanı döver)
(bkz: millet aya çıktı mına koyim)
(bkz: benim babam senin babanı döver)
(bkz: millet aya çıktı mına koyim)
kimi şerefsizlerin akıllarınca atatürk'e laf sokmak için ellerine aldıkları oyuncak. inat mı birader? inat.
en azından bu nesil bazıları gibi "kimse humeyni'yi geçemez", "en büyük bilim adamı fettullah *" diye yetiştirilmedi.
en azından bu nesil bazıları gibi "kimse humeyni'yi geçemez", "en büyük bilim adamı fettullah *" diye yetiştirilmedi.
dinci kürtçü ittifakının efendilerine yaranmak için kullandıkları ironik cümle. yala yala em em bitmedi bu güruhtaki avrupa köpekliği.
bizim nesil atatürk ü power rangers bildi, öncekiler de belki başka kaslı yakışıklı bir süper kahraman, bari sonrakiler insan bellesin maksadıyla söylenmiş söz... ya da bana öyle geldi...
kimse, üstün başarılar gösterip bir devleti yeniden yaratmak, bağnazlardan kurtarmak, yenilikleri getirip refahı sağlamak, ön görüşlü olup gelecek nesilleri uyarmak gibi yollara başvurmayacağı için doğru olan önermedir.
feto yalakalarının desteklemediği düşüncedir. beyinleri yıkanmış insan görünümlü canlılardır. atatürkü beyinleri alamadığı için çamur atarlar
usain bolt kesin geçer kardeşim. hoş, çok sigara içiyordu. belki ben de geçerim*.
sarı paşay la ismet sidik yarışı yapıyormuş köşkte bir gün. ismet bir sallamış paratoner etkisi yapmış.
atatürk yarış atı mı ulan dememe sebebiyet veren hadisedir.
atatürk bu ülkeyi nankör köpekler kendisiyle taşşak geçsin diye kurtarmadı.
atatürk bu ülkeyi nankör köpekler kendisiyle taşşak geçsin diye kurtarmadı.
dil bilgisi bilmeyen cahil neslin haykırışıdır.
usain bolt kesin geçer kardeşim. hoş, çok sigara içiyordu. belki ben de geçerim*.
geniş düşünme yetisi gelişmemiş kişilere ait yanlış önermedir.
atatürk doğarken insan olarak doğmuştur; ikişer kolu, ikişer bacağı hatta ikişerden de göz ve kulağı bulunmaktadır tıpkı benim, senin, onun, onların, bizim gibi.
atatürk doğuştan atatürk olmamıştır. atatürk ilerleyen zamanlarda bilgisi zekası çevikliği düşünce yeteneği zihniyeti düşündüklerini uygulama yetenekleri ile atatürk olmuştur.
bu yetenekleri onun kadar (hatta daha fazla) iyi kullanabilecek başka bir insanın gelme olasılığı imkansız değildir.
ancak daha iyisi gelene kadar en iyisi mustafa kemal atatürk.
atatürk doğarken insan olarak doğmuştur; ikişer kolu, ikişer bacağı hatta ikişerden de göz ve kulağı bulunmaktadır tıpkı benim, senin, onun, onların, bizim gibi.
atatürk doğuştan atatürk olmamıştır. atatürk ilerleyen zamanlarda bilgisi zekası çevikliği düşünce yeteneği zihniyeti düşündüklerini uygulama yetenekleri ile atatürk olmuştur.
bu yetenekleri onun kadar (hatta daha fazla) iyi kullanabilecek başka bir insanın gelme olasılığı imkansız değildir.
ancak daha iyisi gelene kadar en iyisi mustafa kemal atatürk.
atatürk bile aziz yıldırım ı geçemez olarak değişmesi muhtemel veciz bir sözdür. ahmet çakar tarafından söylenmiştir.
güncel Önemli Başlıklar