bugün

kalabalık nüfuslu 3 güney asya ülkesi.
70 yıl önce tekdiler.
toplam nüfusları 1 milyar 708 milyon dur.
haritadan silinseler dünyanın bir kaybı olmaz. zoofililer pedofililer nekrofililer ve yamyamlar yeryüzünden silinir
(bkz: kaç lan kaç)
Dünya hijyen standartlarını en tepeye çakmış 3 ülke. Hintliler bu işin nirvanasıdır.
ülkeme şükretme sebebim. bu tarz yerlerde doğsam yaprağı yemiştim.
(bkz: Gitmeden ölünmesi gereken yerler)

Giderseniz muhtemelen pislikten öleceğiniz yerler.
Dünyanın en kültürü yüksek en temiz en medeni ülkeleri olduğu söylenmektedir kesinlikle şüphesiz sjsj..
hiç olmamış ülkelerdir.
Kadınlara büyük değer verilir. Asla et parçası olarak görmezler. Ve erkeklerinin tek derdi romantizmdir.
çingene ırkının yayıldığı toprak parçaları değil mi bunlar?. paki ve bengal diye kadim bir ulus yok. ingiliz kışkırtmalarıyla pakistan hindistan a, bangladeş pakistan a karşı mücadele ederek fason bir devlet kurdu.
bu ülkelerden özellikle hindistan'ın vatandaşları bt sektöründeki şirketlerin üst düzey pozisyonlarını ele geçirmiştir. bu arada hindistan'a gitmek gibi bir hatada bulunmuş birisi olarak tavsiyem bu ülkelere giderseniz kesinlikle sokaktan yemeyin, yerine avm içlerini tercih edin.
1947'de ingiltere'nin terketmek zorunda kaldığı eski sömürgeleri.
bu insanlara pis diyen yurdum insanı bal gibi temiz sanki. bizimkilerin özgüvenine hayranım.

yediği kıyma ne kıyması bilmez, üç harfli marketten aldığı çikolata çürük çıkar, meyve suyundan plastik çıkar, pazar meyvesinden kurt çıkar, aldığı turşu bozuk çıkar ama hintlileri beğenmez.

neyse.
bir atom bombası her şeyi halleder.
Dunyanin b.k cukuru desek yanlis demis olmayiz sanirim.
Bu ülkelerin birinin sınırında bir tiyatro izlemiştim. Tiyatro sayılır:)
(bkz: hindistan pakistan sınırındaki komik tören)
Yine olsa yine giderim.
bunları görünce abd atom bombalarını yanlış yere atmış dediğim yerler.
Tecavüzün yasak olmadiği ülkeler.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar