bugün

romantik insandır.
o üç noktalarla derin cümleler kurduğunu sanarak, yüklediği anlamları düşünürek havalara girer.
zararsızdır. vahimiyse cümlenin sonuna onlarca nokta ekleyen insandır. herhangi bir amacı yoktur.
ör: seni seviyorum................................................................
başına koyuyorsa öncesinde söylenmiş, sonuna koyuyorsa sonrasında söylenecek bir şeyler var diyen insandır.
hele bir de...
genelde bunu yapan kişilerin duygusal tipler olduğunu düşünüyorum ya da ben duygusalım izlenimi yaratmaya çalıştıklarını. bazen de söylenen sözün derin anlam ifade ettiğini belirtmek için koyarlar üç noktayı. bazılarında da alışkanlık olmuştur artık. istem dışı yaparlar bu eylemi.
hüzün insanıdır.
ya ben duygularımı böyle ifade ediyo olamaz mıyım... illa sizin gözünüze girmek zorunda mıyım... illa sizin istediğiniz gibi olmak zorunda mıyım? zaten sikişmek istediğim biri vardı ben korkağın teki olduğum için açılamadım gitti başkasıyla sikişti... ühühühühühühü...
cool olduğunu düşünen ama antipatimi kazanan insan.
kendisini romantik sanan, şair sanan kişilik.
"ben diyeceğimi dedim,gerisini de bir zahmet sen getiriver" tarzındaki kişiliktir.
mesaj verme kaygısı içindedir... ciddiye alınmak ister... gereksiz bir romantizm vardır üstünde...
(bkz: iclal aydın)
imla kurallarından bi haber insandır. tam da sözlük insanıdır. gammazlar, tutun şunu!
cümlesinin devamını getirecek aynı zamanda imla kurallarıyla uzaktan yakından alakası olmayan insandır.
belki de her cümlesi yarım , her cümlesi yarın.. tamamlanacak insandır.

belki yüklem sevmiyordur belki tümleç aşığıdır.

belki noktalama işaretlerine kıyak yaparak noktaları sebil misali dağıtandır, özgürlüklerine kavuşturandır..
üç noktayı aşanları bi gariptir . amaç ne acaba
hepsi hüzünlü veya romantik değildir. gizemli olmaya çalışan şebeklerde vardır.
diyeceğini diyemeyen kıvranan insan modeli olabilir.

- mualla sana bişi dicem aslında sorcam yani ben...
+ söyle aşkım seni dinliyorum.
- mualla ben...
+ evet kamilcim. (ay evlenme teklifi geliyo galiba!)
- mualla ben... ben seni... ben seninle...
+ ay evet evet devam et aşkımmmm. (geliyo valla!!!)
- ben şey demek istiyorum yani sen ve ben... ben seninle...
+ tamam sen benimle napmak istiyorsun kamil sadede gel.
- heh bende onu dicektim iyi dedin, mualla. işte ben seninle şey etmek istiyorum.bizim nuri'nin evi akşam boşmuş. akşama ne dersin?
+ oha kamil?!?'+(%/ yıkıl karşımdan duygusuz herif!!!
hastasıyız insanıdır.
ciddiyet belirtisidir... ayrıca ilk cümlenin sonu diye düşünürsek de o hbbia'dır.
insanı sinir eden tiptir. her şeyede konulmaz ki bu canım anladık şair ruhlusun anladık ciddiyet yapıyorsun da ama nereye kadar?
gereksiz duygusallık gelir bana. okurken bile sıkılırım.
nokta tasarrufunu düşünmeyen insandır.
Amacın ne sorusuna çarptırılacak kişidir.
istediği an cümlenin sonuna başka şeyler ekleyebilecek insandır.
ben nokta koymadan bitmez bu olay diyen insandır. helal olsundur.
Hic bir zaman soyleyeceklerinin hepsini soylemeyen, soyleyemeyen insandir. Yarim kalmistir tipki cumleleri gibi...
aklı karışık olan insandır. ancak bu insan her cümlenin sonuna üç nokta koymakla noktalama hatası yaptığını bilmemektedir.