bugün
- ingilizce bilen ne iş yapar12
- tavuk dönercilik yapmak8
- ilk buluşmada elektrofüzyon kaynak yapan kız8
- siyaset bilimi okuyan kız12
- erkekler olarak güçlü olmak zorunda değiliz9
- 150cc lik motorsiklet10
- bayramda kocasının elini öpmeyen kadın14
- murat ülker özür diledi15
- kabuksuz kaplumbaga vs silvermist9
- silvermistin elmacık kemikleri14
- gözü karartıp 75 bin liraya oyun laptopu almak12
- özgür özel'in ingiliz bbc'ye resmen ağlaması25
- küresel ıkınma27
- anın görüntüsü11
- sözcü tvye 10 gün ekran karartma cezası13
- rte sevdalisi8
- silvermistin ayakları8
- silvermistin saçları19
- kabuksuz kaplumbaga43
- true ile ctrlx aşkı18
- kova burçlarının anlayışsız olması9
- akp yalancılığı12
- kitap alıntıları8
- psikolojisi bozuk yazarlar19
- atatürk'e mezarında komşu olmak9
- sizce cennete mi gideceksiniz cehenneme mi14
- cennette peygamberlere komşu olmak11
- fotokopici bi erkek76
- espressolab14
- 27 mart 2025 celal şengör açıklaması8
- melih gökçek11
- istanbul13
- 100den fazla sabıkası olan gizli tanık12
- kot pantolon giyen kadın17
- hükümetten peş peşe gelen boykot açıklamaları16
- klarnet calan sarapci koala 68
- öldükten sonra alınacak nickler14
- psikolojisi düzgün insan8
- hiç akpli aydın olmaması9
- bugün viski içecek olmam10
- ülkücüler sokağa çıkarsa çok vahim şeyler olur13
- sözde kürdistan ın paçavra bayrağı8
- çapulcuların camide top oynaması28
- ne oldu yaram8
- saraçhane vandalları hiç israili protesto etti mi22
- evli olduğu halde eskorta para veren erkek12
- 1 milyon maaş verseler çalışmam15
- cimer9
- uludağ otel yangını8
- selahattin demirtaş'ın serbest bırakılması10
Bilimin butun dinleri reddettigini bilmeyen vasat profesordur.
bilimin butun dinleri reddettigi safsatasina inanmayan akli basinda ender profesorlerimizdendir efendim..
Bilim adamı olduğunu sanan tiptir. Torpille bir yerlere gelmiştir. Orta Doğu coğrafyasında ya da gelişmemiş ülkelerde görev almaktadır.
Şaka bir yana Bilim adamı, pişmiş taş atan kuşlara (fil suresi), yılana dönüşen sopalara, yarılan denizlere (firavun-musa olayı araf suresi), ölüyken birden dirilip denize atlayan balıklara(kehf suresi) inanmaz.
Şaka bir yana Bilim adamı, pişmiş taş atan kuşlara (fil suresi), yılana dönüşen sopalara, yarılan denizlere (firavun-musa olayı araf suresi), ölüyken birden dirilip denize atlayan balıklara(kehf suresi) inanmaz.
hem fizik 1 e giren hem de fizik ikiye giren iki hoca da prof. ve ikisi de dindar. ama 1 daha bir belli ediyor. ve bence bu bir sorun değil.
hem dindar hem de nükleer fizik profesörü olan birisini tanımıştım ama öyle herhangi bir cemaatin mensubu olmayanından bahsediyorum. Kültürlü yumuşak huylu birisiydi. Olabilir fizik tanrının varlığını kesin reddetmiş olsaydı bugün Hristiyanlık da yahudilik de kalmazdı.
fizik ve felsefe gibi bilimlerle uğraşan ve ciddi manada bu bilimlere tabiri caizse ömrünü veren insanlar ya dinibütün, inançlı insanlar oluyor ya da dine karşı büsbütün soyutlanıyor. Sebebi ise fizik ve felsefe bilimlerinde Allah'ın hikmetlerini görüp, bu muazzam mükemmellikte düzeni anlamak adına yoğun çaba sarf etmeleridir. Ya tüm bunların tesadüfi ya da bir yaratıcının olduğu görüşüne zıt alternatif olgularla meydana geldiğine inanırlar. Şahsen ben bu bilimlerle fazlasıyla uğraşmış kişilerin bu noktada orta düzeyde olduklarına inanmıyorum. iki uç noktada duruyorlar.
isaac newton da dindardı. ne olmuş?
Ne kadar çok dinle ilgili başlık var. Demekki çok sayıda kültürünü yitirmiş kimlik bunalımında olan insanımız var.
güncel Önemli Başlıklar