bugün
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri26
- hatay usulü soslu döner14
- devlet bahçeli14
- donald trump15
- anın görüntüsü24
- gecenin şarkısı18
- makul bir ücretle sözlükteki kadınları övüyorum13
- arkadaşlar sizce ben sapık mıyım8
- çilekli gofret yiyen erkek10
- tembel avrat tenceresi8
- hayatı sorgulamak18
- uzun boylu insanlardan kısa insanlara tavsiyeler12
- günün şarkısı13
- ankaralı turgut10
- evlenme teklif eden yazarı cimere şikayet etmek9
- 4 yıldır bir kızı unutamamak9
- realite manipülasyonu10
- uludağ sözlük görüntülü arama özelliği9
- jose mourinho35
- bilgi içerikli entryler yazsam okur musunuz15
- ötüken'e hacca gitmek12
- 3 kasım 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı69
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın8
- akşam yemeği12
- üsküdar üniversitesi'nin yaratiliş manifestosu19
- fenerbahçe taraftarı8
- istanbulun en berbat ilçesi17
- dünyada sadece ikimiz kalsak yine olmaz diyen kız11
- kahve falında kovboy çıkması9
- albay kemal8
- kenan evren'i yargılayan ve cezalandıran taşak19
- dinde zorlama yoktur13
- rus kadınlarının türklere göre farklılıkları14
- sözlük kızlarının ayak fetişizmine bakış açısı12
- menuet9
- din dersinin zorunlu olması11
- ebru gündeşe 69 milyonluk konser23
- erdoğan bir kez daha seçilmeli11
- vücudunuzda hissettiğiniz en büyük acı16
- tukenmis favorilerim10
- özgür özel9
- kadir mısıroğlu8
- aklı sikinde olan yazar18
- hem messi'yi hem ronaldo yu seven insan11
- kısa saçlı erkek vs uzun saçlı erkek8
- fenerbahçe13
- menuet'in 26 yaşında olması9
- imza toplayıp judas'ı sözlükten attırmak22
- yazarların yaşadığı hayat19
- boklu bezle 500t seyahati9
bugün ne giysem çekimlerinde 3 dakkada 1 tuvalete koşturan modacı. *
ne zaman bu adamı görsem aklıma tolga karel geliyor. belki de onun kadar itici olduğundandır, bilemiyorum. bilinçaltıma inmek lazım.
bu adamın moda dahisi olduğu yer dünya ise fezaya gitsek kurtulur muyuz gibi fikirlerin akla yürümesine neden olmaktadır.
şu sıralar bakışlarıyla beni kendine aşık eden modacı. oyghhşş.
-eteğine bayıllldım ama o eteğin üstüne o gömlek ne mana?
-ayakkabıların hoş, beğendim...o ayakkabıyla birlikte rugan değil de düz deri bi çanta taksaydın, benim için o kadar okeydin ki...
gibi laflar eden modacı...*
-ayakkabıların hoş, beğendim...o ayakkabıyla birlikte rugan değil de düz deri bi çanta taksaydın, benim için o kadar okeydin ki...
gibi laflar eden modacı...*
çok seksi ve ağır gay.
son derece sevimli ve yakışıklı olması sebebiyle bu da mı gay yani sorusunu sormanızı gerektiren, konuşmasındaki hafif kırık ifade dışında gayikten izler taşımayan, zevkli modacıdır. fabrika markasına tasarladığı siyah beyaz giysiler güzldir, yeni ortalara çıkmış olan modacının yaşı da henüz 32 dir ya da o civarlarda birşey. Ivana Sert'le iyi bir ikili olmuşlardır hatta bu şekilde komedi, yemek, sinema vb. programlarda yapmaları halinde izlenebilir. Gözaltı torbaları da en az kendi kadar meşgurdur, çünkü hakan akkaya yı görüpte onları görmemek imkansızdır.
jonny deep'e aşık bir modacıdır.her fırsatta ona benzer bir kıyafet giyerek onu bedeninde hisseder.
kılkuyruk tabir etmemek için kendisine tüy sıklet diyeceğim şahıs.
yakışıklı,son derece sevimli,hiçbir lafın altında kalmayan,açıksözlü ve sempatik olan modacıdır.nedendir bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyo bu adam.
enteresan papyonlarıyla dikkatimi çeken modacı. ha birde bugün ne giysem yarışması'nda gelen kızlara çok güzel bir yüzün var demekten vazgeçmeyen modacı..
sadece konuşmasından kırık imajı uyandırabilen ender türk erkeklerindendir.
kıl, gıcık, yapmacık ve aşırı oyuncu bi tip.
(bkz: hyseria)
(bkz: hyseria)
misal erkek olsa çok iş yapardı ama her haliyle karizma sahibi birisisi.
- hoşgeldin hakancım..
- merhaba sakınsevme hanım..
- tarzını genel olarak beğeniyorum... bik bik
-teşekkürler.
- gelelim eleştirilerime... hakancım seni dinlerken sanki kulağımı bir kedi tırmalıyormuş gibi hissediyorum. neden diye sorarsan canım, güzel dilimizin içine kattığın o yabancı kelimeler ne mana? sürkli event, ocassion- ki bunu da okazyon diye telaffuz ediyorsun- hiç yakışmıyor sana. üstelik okeylemek diye bir kelimen var ki evlere şenlik. ve sayamadığım bir çoğu...
- siz beni eleştiremezsinizi bik bik...
-ben halkım canım seni eleştirmek için burdayım. sen de kendini bir an önce düzeltsen iyi olur. güzel türkçemizi mahvettin. ben bizimle değilsin diyorum.
- merhaba sakınsevme hanım..
- tarzını genel olarak beğeniyorum... bik bik
-teşekkürler.
- gelelim eleştirilerime... hakancım seni dinlerken sanki kulağımı bir kedi tırmalıyormuş gibi hissediyorum. neden diye sorarsan canım, güzel dilimizin içine kattığın o yabancı kelimeler ne mana? sürkli event, ocassion- ki bunu da okazyon diye telaffuz ediyorsun- hiç yakışmıyor sana. üstelik okeylemek diye bir kelimen var ki evlere şenlik. ve sayamadığım bir çoğu...
- siz beni eleştiremezsinizi bik bik...
-ben halkım canım seni eleştirmek için burdayım. sen de kendini bir an önce düzeltsen iyi olur. güzel türkçemizi mahvettin. ben bizimle değilsin diyorum.
ordulu zengin bir aile çocuğu olduğunu söyleyip duran kişi.
eeeee hakan, so what?
mal meydanda. parayala olmuyor bazı şeyler. asalet filan.
eeeee hakan, so what?
mal meydanda. parayala olmuyor bazı şeyler. asalet filan.
118 reklamarıyla sarsılan gay imajını tek başına düzelten modacı. gayet sevecen hareketleri vardır. şu saatte ayaktayken denk geldim geçen de beyaz showa çıkmıştı iyiydi yani seviyeli. gay dediğin böyle olmalı.*
zeki ve entelektüel görünen birisi karizmatik de aynı zamanda.
küçüklüğünde orduspor genç takımında oynayan modacı.
not: babası orduspor'un eski futbolcularındandır.
not: babası orduspor'un eski futbolcularındandır.
dekolte konusundaki eleştrileri gerçekten doğru olan modacı.
ayrıca bkm mutfak ekibi tarafından birazcık ti'ye alınmıştır kendileri.
http://www.izlemex.tv/hakan-akkaya-oguzhan/
ayrıca bkm mutfak ekibi tarafından birazcık ti'ye alınmıştır kendileri.
http://www.izlemex.tv/hakan-akkaya-oguzhan/
belki de adama gay diyerek haksızlık ediyoruz ama bunun yarısı kadar kırık konuşan hatta normal konuşan ama sadece biraz kibar olan insanlara bile gay denilen bir ülkede başka şansımız yok. ajdar, yılmaz morgül, kuşum aydın gibi taşak geçilen gay modeli yerine dedikleri dikkate alınan gay modelini ortaya çıkarmıştır bu ülkede. tıpkı avrupa ve amerikadaki gibi.
mantıklı eleştiriler yapabilen bir adam. hakkını verelim. ama bazen belki de bu mükemmelliyetçiliğinden dolayı acımasızca eleştiren de birisi. eleştirinin de ötesinde iş hakarete kadar gidiyor. kendisinin bunları söylerken zerre kadar farkında olduğunu sanmıyorum. yani kötü niyetli değil bence ama bu bazen ipin ucunu fazlasıyla kaçırdığı gerçeğini değiştirmez. daha dikkatli olması ve insanlara ne olursa olsun saygı duyması gerekir.
karadenizli manyaklığını gözlerinde gördüğüm ve karşılaşırsam çomağımı saklamayı düşündüğüm dost.
kanka olunmak istenilen ünlüler listesinde başı çeken güzeller güzeli insan. kalbinin temizliği yüzüne vurmuş.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar