bugün
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı11
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk11
- queen ravenna'nın ölmesi11
- zeynep bastık'ın beyaz külodu23
- günün sözü9
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir21
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı21
- peter parker'ın mutsuz olması16
- gecenin şarkısı8
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- birlikte diyete başlayalım mı9
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu16
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları18
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- chatgpt9
- kadınların katlandığı eziyetler14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın9
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey26
- müslüman diye hamas'ı savunmak9
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- reis deyince akla ilk gelen23
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri14
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır11
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
tanım: insan hayatının her yerinde yaşanılabilecek problemdir.
an gelir arkadaşınıza, kardeşinize, sevgilinize, kuzeninize, dostunuza hatta ve hatta annenize ve babanıza bile güvenemez hale gelirsiniz.
an gelir arkadaşınıza, kardeşinize, sevgilinize, kuzeninize, dostunuza hatta ve hatta annenize ve babanıza bile güvenemez hale gelirsiniz.
aşırısı: paranoyaklıktır.
her gece barlardan çıkmayan alkolik bir sevgiliniz varsa insanı hayattan soğuan problemdir.
günümüz insanlarının kronik problemidir. ancak itibar etme olgusu bir bardak gibidir. bir kez kırıldımı, artık eskisi gibi olmayacaktır. yapıştırmaya çalıştığınız o çatlaklar ve kırıkların izleri her daim sırıtacaktır. ancak birilerine güvenmek durumunda olduğumuz şu dünyada, hayal kırıklığı yaşamak da en büyük gerçekliklerden biridir. mecburuz, birilerine güvenmek durumundayız, her ne kadar sırtımızda vuranların sayısını çok olsa da.
güvenilen insanlardan devamlı kazık yenmesi sonucu akıl, her insanla tanışmadan önce "dur bakalım" demesine neden olur. ön yargı yaratır ama makul ölçülerde gereklidir.
şu an aslında genel olarak yaşadığım şey , kötü bi his insanın kendi kendisini yanlızlığa itişidir.
en çok karşılaşılan problemdir. güven kazanmak zordur o yüzden zoru sevmeyen insanlar için problem yaratır.
kötü bi problem. hep paranoyak yaşamanızı sağlar, en güzel anlarda bile "acaba mı lan?" dedirten şey.
sonundaki problem bükülgenini kaldırırsak çözüme kavuşacak, problem olmaktan çıkacak insan ilişkisidir.
olayı problem haline getiren kelimenin kendisidir.
olayı problem haline getiren kelimenin kendisidir.
bazen bir bağlanmşlığa bazen de hayatlara mal olur.
sevgiliyle aranızda olan büyük bi sıkıntıdır ona bir şekilde kendinizi güvenli biri gibi gösteremezsiniz bazende tam tersi siz ona güvenemezsiniz gariptir, zordur.
yasaminiz boyunca edindiginiz tecrubelerin kendini gosteris bicimidir. ozellikle yasin ilerlemesi ile daha artar. gencken inanmak istersin ve inanirsin kaybedecek cok da fazla seyin yoktur ki ayrica safsindir da ama yaslandikca ve basina gelen olaylarin sayisi arttikca karsindaki insana olan guvenin hep bir oncekinden az olmaya mahkumdur hele ki tarihte ciddi kaziklar yediysen guvenmek sadece bir kelimeden oteye gidemez. insanlarla birlikte olmaya devam edersin ama icinde zerre kadar guven duygusu kalmaz.
Kazanması zor kaybetmesi kolaydır.Hele de aldatılmışsan,karşı taraf amuda kalksada kıçını yırtsada daha güvenemezsin.
kişiyi karşınıza alın
ona arkanızı dönün
kollarınızı kartal gibi açın
geri doğru sopa gibi düşün (belinizi kırarsanız düşüp çanağı kırarsınız)
o sizi tutacaktır
problem?
(not: güven çalışmasıdır güveni arttırır. tiyatroya yabancı olmayanlar bilebilir. eğlencelidir bağımlık yapabilir dikkat)
ona arkanızı dönün
kollarınızı kartal gibi açın
geri doğru sopa gibi düşün (belinizi kırarsanız düşüp çanağı kırarsınız)
o sizi tutacaktır
problem?
(not: güven çalışmasıdır güveni arttırır. tiyatroya yabancı olmayanlar bilebilir. eğlencelidir bağımlık yapabilir dikkat)
aşırı dikkatli ya da temkinli olmanın sonucudur. yalnız problem çift taraflıdır. zira güven alınanmaz verilir.
Söz konusu insan denen bir varlıksa gerekli olandır.
Söz konusu şey benim en büyük (bkz: lanet)'im.
Kızların vermeme bahanesi. Verecek başkasını buldum demiyor da.
Hiçbir zaman çözülemeyecek problemdir. insanların her türlüsünü gördükten sonra babana bile güvenme lafının doğruluğu ortaya çıkmaktadır.
Hasta etti beni hasta. içimde derin bir acı var 25 yaşında hayata küstüm. Şizofrenin teki oldum. 3 yıllık bir sevgilim var benden önce hakkında bir kaç şey duydum ama 3 yıldır hiç bir yanlışını görmedim allah var sosyal medya hesaplarına kadar kapatmış ben istemediğim halde ama yine de güvenemiyorum allah rızası için yardım edin..
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar