bugün

Gülşen'i sevmem ancak tutuklanması pek doğru değil. Üstelik bir çocuğu var kendisinin. Yoksa tersi durumlar olsa gülşen ve benzeri insanların kimseye acıyıp, üzüleceğini düşünmüyorum da. Neyse! Bir daha da genelleme yaparak hakaret etmemeyi öğrenir umarım.
(bkz: toplum mühendisliği)

(bkz: azgınlık)

Karanlık zift gibi... ama hepimiz biliyoruz ki gün doğmak üzere... ışık karanlığı boğmak üzere...
adam yaralayanlar, hırsızlık yapanlar, ruhsatsiz silahla yakalananlar salıveriliyor. bunu da salarlar birkaç güne. ama iktidarın iki yüzlülüğünü bir kez daha görmek için güzel bir örnek.
fatih tezcan denen ne idüğü belli olmayan adam ve onun gibi niceleri yıllardır şeriatçı söylemlerle halkı kin ve düşmanlığa teşvik ediyor. akp nin kimseye kulak asmayıp ısrarla sürdürdüğü mülteci politikası halkı kin ve düşmanlığa teşvik ediyor ama nedense ceza falan yok. göstermelik bir göz altı bile yok hiç birine.
halki kin ve dusmanliga sevk etmek, tahrik etmek...vs herneyse boyle bir suc olusmamistir. cunku imam hatipli olmak sadece bir sifattir kanunda olan hukumleri karsilamamakta ve acik hedef gutmemektedir. ha gulsen'in yaptigi bos bir cikistir o ayri ama bu cikisin -gaza gelmis olsa bile- kendi iradesiyle olmadigini, gundem degistirme cabalarinin bir urunu oldugunu dusunuyorum. ustelik bu sozler yeni de soylenmemis. kadin cikip ozrunu diledi. uzgunum ama hanimlar beyler bu sadece ve sadece ifade ozgurlugudur.
bu ulkenin kurucu liderine hergun ifade ozgurlugu diye nice hakaretler edilip ustune birde iftira atiliyorken o zaman adi ifade özgürlüğü oluyorda, bu 2. ve hatta 3. sinif populer sarkicinin soyledigine bu tepki neden?
benle ayni tarafta olanin ifadesi ozgurde, karsi tarafta olana neden tasla sopayla saldiriyorsunuz? salak misiniz acaba?
Bu savcılar neden "namaz kılmayanlar öldürebilir" diyen imamı ya da cuma hutbesinde direkt doktorları hedef gösteren “grevdeki doktoru öldürmez misin sen?” diyerek cemaati kışkırtan imam hakkında hiçbir şey yapmıyor!

"halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" ise konu, en kralını imamlar yapıyor.
Bu ülkenin iyice boku çıktı beyler..
bu islamcıların yaşadığı hiçbir yerde kimseye huzur yok. tarih boyunca bunların olduğu coğrafyalarda hep huzursuzluk, şiddet, yasaklar, özgürlüklerin kısıtlanması, savaşlar, ölümler vb. hadiseler yaşanmıştır. bunların nüfusu bitmeden dünya asla huzura ermedi, eremeyecek...
Bence Gülşen ceza alacak ise; Sema Ramazanoğlu denen kevaşeye "bi kereden bir şey olmaz" dediği için mecliste verilen gensoruya "red" oyu veren herkesin de o kaltak karıyla beraber idam edilmesi lazım.
Sen millete hakaret edeceksin bir de rahat rahat gezeceksin öyle mi?

Doğru karar.
gülşen son zamanlarda dikine dikine gidiyordu, fazla göze btmaya başlamıştı hem kıyafeti ile hem de lgbt ye verdiği destekle. belki de kendisi istiyordu birazda içeri girip kahraman olmayı. Asla tasvip etmiyorum tutuklanmasını ama ülkenin hali de ortada. hamama giren terliyor.
Bu lafı amerika'da zenciler için dese quantanamo'daydı.
Daha iki hafta önce 16 yaşındaki Beyza Doğan 2 yıl boyunca taciz edilmesine, 5 defa kaçırılmasına, 35 defa şikayette bulunulmasına rağmen tutuklamadığınız sapık tarafından öldürüldü... Tutuklama tedbiriniz sadece muhalifler için mi işliyor..
Şu sözlükte hukuktan hiç anlamadığı halde hukuki konulardaki kararlar için doğru/yanlış yorumu yapan bir sürü cahil var.

Bunların hepsi partizan tipler. Akp iktidardan gittiği gün kendi yaşam tarzlarını başkalarına dayatamayacakları korkusuyla yaşıyorlar. Bakın bu tiplerin akp aleyhine bir satır yazı yazdığını göremezsiniz. Bunların arasında devlet memuru olan da var, ne idüğü belirsiz olan da.

Gelgelelim bu kadının tutuklanmasının nedeni aslında kullandığı ifadeler falan değil. Sahne ve giyim tarzı gerçek gerekçe. Zaten aylardır buna ilişkin bazı tipler propaganda yapıyordu sosyal medyada. Kullandığı ifadeler de arşivde tutulup şimdi suni mağduriyet yaratmak için kullanıldı. Ama hesaplanmayan şey bu tutuklamanın gülşen i kabahatli göstermesinden ziyade mağdur göstereceği gerçeğidir.
Gülşen magdur degil , hic bir zaman olmadi. Para için soyunup o kemik vücuduyla dikkat çekmeye calisan basit bir kadin. O kadar soyunmasa gündemde kalabilirmi. Bu duruma kilif olarak ta özgürlük savunucusu rolü edindi kendisine. Örnek kadin buysa ben birsey demiyorum. Ama şu da şunu dedi, ülkede bu da oluyordu , adalet yanlis diyerek onun terbiyesizligi savunulamaz. Adam öldürmedi ya zaten bu gün yarin salinir. Yoluna devam eder. Bir imam hatip lisesi mezunu olarak kendi adima söylüyorum herhangi bir sapkin düşüncem olmamistir. Sözlükte ki beni taniyan arkadaslarin da bildiği gibi kimseyi yargilayip , hor görmem.
Gülşen kim ? lolipopla poz verip gündemde kalmaya çalışan şarkı söyleyicisi mi ?
ya bunların senin kadar, benim kadar, pazarda limon satan abi kadar, üç vardiya fabrikada çalışan abla kadar, hatta meclis toplantısında uyuyan milletvekili kadar memlekete faydası yok. boş verin bu işleri.
Gülşen'in görüntüleri 4 ay önce çekilmiş.
Piyasaya şu an sürülüyor ve infial yaratması isteniyor.
iktidarın bu taktiklerini ezberledik artık.
O görüntüleri kim çekti, kim bekletti ve kim sürdü piyasaya...
Benim tahminim hukuk sisteminde tutuklanma gerektirmeyen bu suça karşılık birkaç gün sonra salacaklardır.
Halki kin ve nefrete teşvik edenler kendileri gibi düşünmeyenleri bölücü olarak tanımlıyor.

Tamamen saçmalıktır. Turkiye cumhuriyeti ibaresi sadece kağıt üzerindedir.
Sapıklar, tecavüzcüler, rüşvetçiler, dolandırıcılar, hırsızlar, katiller, bazı vakıflar, bir kereden birşey olmaz diyenler, çocuğun rızası varsa sorun olmaz diyenler içinde aynı hızı bekliyoruz yargıdan.
tutuklanmak nedir ki. bu ülkede halkın ezici desteği ile iktidara gelmiş başbakan asıldı.
birinin işine gelince adalet sistemi nasıl işliyor ama dediğim durum. bazen daha kötü şeylere hiçbir şey yapmıyorlar. gerçekten çok garip.
yavrum kaldır kolllarını, teslim ol etrafın sarılı... aynen öyle.

bu ülkede zaten her giydiğin batıyorken böyle bir laf söylemek yakışmadı zekana queen:( klasik türkiye hareketleri alıştık.
görsel
Bu arada dün gece mazota 2 tl gibi zam geldi. O değil de bir ara "ileri demokrasi"miz vardı sahi ne oldu ona?.
Olayın abartıldığını düşünüyorum. Konserine gitmeme ve olumsuz elestiriler zaten verilebilecek cevaplar. Atatürk'e hakaret ve şehitlere hakaret ya da taciz tecavüz için aynı hassasiyetini gösteriyor musunuz?
Müjde Ar: "Gülşen'i böyle içeri tıkmak tüm topluma gözdağıdır. Tüm bu yapılanların mesajı şudur. Bizden olmayan herkes bir gün suçlu ilan edilecektir"
islamcı ikiyüzlülüğünün en güzel örneklerinden birisi...

Memleket soyulmuş... garibanların iş, aş vaadiyle ırzına geçilmiş... talan bütün ülkeyi sarmış... bir tanesinden bile ses çıkmıyor... kadın arkadaşına sataştı diye tutuklu yargılanıyor... şayet davada en üst sınırdan ceza alsa bile yine hapis yatmayacak biri tutuklu yargılanıyor...