bugün

türkiye'ye tatile geldiklerinde ya da kesin dönüş yaptıklarında ortaya çıkan gerçek. ya o kadar zekasız ki bazıları mahalle bakkalına gidip nutella soruyor. *
biraz lafı az kalır. baya baya öyleler.
Biraz değil, bazılarının baya baya salak oldukları bir gerçek.

Bugünkü udinese gs maçında da iyice ayyuka çıkmıştır.

Bir fb'li olarak bugünkü maçın rezaletini gs taraftarlarına pek bağlamıyorum. Nitekim geçen yıllarda maç bitmeden sahayı basıp, futbolculardan imza almak için daldıklarını iyi hatırlıyorum.

Sadece futbolda değil, çoğu alanda mental olarak baya gerideler.

içimizde kendi coğrafyamızdaki halka çomar diyen var da harbiden çoğu alanda sosyal ve mental olarak yine de idareyiz.
acun abi almanyadan geliyom dubstep yapacam.
biraz az kalan durumdur. tam odunluklar. evet.
Doğrudur.

Misal bir tanesi sabahtan beridir dadanmış sözlüğe.

Yallah irlanda sözlüğe. de get.
salak değillerdir biz onları kıskanıyoruzdur. en azından kendi beyanları böyle. dün bir başlık vardı bunlardan niye nefret eidyorsunuz diye oraya girilen entrylere karşı bunların azılılarından birinin tespiti bu.

tek özelliği anası babasının kendisini orada dünyaya getirmesi olan tipler kalkmış; çalışıp üreten, o ülkelere ülkesinin para biriminin sürünüyor olmasına rağmen gidebilen bu ülkenin insanlarını kendilerini kıskançlıkla suçluyor. bahaneleri de ülkeye döviz sokuyorlarmış... koca ülke bunların getireceği 1-2 milyon euroya kaldıysa zaten bitmişiz biz. bu cok vatan sevdalısı arkadaşları buraya davet ediyoruz yaşamak için ama tabi orada düzenleri var tabi. güler misin ağlar mısın...
yoo hiçde salak değiller.

almanyada bizi eziyorlar diye mazlum ayağına yatıp burada ceo gibi dolaşıyorlar ne iş yapıyor tuvalet temizlikçisi ama kazandığı parayı burada mühendis kazanamıyor. cennet vatana geliyorlar neden cennet vatan olduğu belli kum var güneş var hem de aşırı ucuz. aynı kum güneş bahamalarda da var gitsene hadi sıkıysa yok türkiye cennet sana cennet bana değil birader.

geçen babam "onlar hiç olmazsa döviz getiriyor sen ne yapıyorsun" dedi akp lilerin derdi para tabiki.

ben haftada 3 paket sigara içerim 45 lira tutar peki alamancı eşkiyalar haftada devletin kasasına 45 tl koyuyor mu ben koyuyorum. asıl bu vatanın evladı benim alamancılar değil.
her yıl bayramda gelip burası cennet diye zırlayanlar yerine bizim gibi ilim ve irfan için yurtdışına taşınma hayali olan gençlerin yer değiştirmesi halinde çözülebilecek problem.
Aşıri rahatlar salak değil. Adam iki bin euro koyup cebine gelse kral gibi tatil yapar.
Güldürüyor.

Bildiğiniz Almancıyım. Doğma büyüme.
Dünyanın ilk 150sinde bulunan 3 üniversiteden diplomalarım var. 4 dil biliyorum ve mühendis olarak çalışıyorum.

Sırf sikik CHP’ye oy vermediğim için Türkiye’li geri zekalılar tarafından “salak” lanse ediliyorsam, ha işte en büyük gururum o işte.

Amk siz kendinizi ne sanıyorsunuz lan. Götü boklu odtü’nüz, Boğaziçi’niz bile dünyada top500’e bile giremezken, siz kim oluyorsunuz da başka insanlara salak deme cesaretini buluyorsunuz?

O sikik kafanızla siyasetten başka bi sikimi konuşamıyorsunuz. CHP akp CHP akp bilmem ne Atatürk şu bu bok sidik tezek.

Hepiniz cahilsiniz. Ne haliniz varsa görün. Sikimde değilsiniz.
iyidir hoşturlar falan ama bu güne kadar tanıdığım tüm gurbetçiler(a.k.a almancı) hem gevşek hem maldı.

Sanırım almanyada bir çeşit sınıfsal sıkıntı yaşıyorlar.

Ekleme: yeni mallar tanımaya devam ediyorum sanırım.
Bugüne kadar ne kadar Türkiye’li yerli gördüysem,
mal öküz ve aşırı yobazdı. tamamiyle hayal dünyasında yaşayıp, ezik ve sikik bir zihniyete sahiptirler.

Türkiye’de psikiyatri doktorları felan yok mu? Psikolojik yardım alın bence.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar