bugün

Rus yapımı iki arama motorunun karşılaştırılmasıdır.
Google zamanın yahoo'su yandex ise günümüzün google'ı olma yolundadır. gerçi yandex'in daha çok yolu var.
Google açık ara alır , yandexin bir kaç yüzyıl beklemesi lazımdır .
http://googlefight.com/in...1=google&word2=yandex

google'ın kazandığı kapışma.
yandex en az google kadar kullanışlı. lakin göz google'ye alışmış bir kere.
yandex diyorum ve arttırıyorum.
google ın havada karada alacağı maçtır. Yandex in haritası varsa google ın ondan yüz kat daha iyi google earth ı var.
yandex kısa donlu veled gugılın yanında.

ingilizce sözlüklere gugıllamak (googling) olarak girmiş bir internet harikasını yeni yetme kopya bir siteyle kıyaslamak akıl işi değil.
ohhooo daha yandex'in çok yolu var.bir fırın ekmek yemesi lazım bile demiyorum,dünyaları yesin anca herhalde. Ama yandexin hoşuma giden yanı mail adresi alınca bolcana geniş bir yer veriyor.
gören de yazılım uzmanı sanacak he. hemen kalkmış google ezer diyenler var. arama tarzları ve buldukları değerlerin saniye başına değerleri, bir de verileri kısa zaman içinde emme gücü önemli bu işte. ben alışkanlık gereği google kullanıyorum ama yandex de neden olmasın ?
google'dan yandex'i aratarak oy verilebilecek mukayese. *
yakında googlenin yandexi satın alarak konuyu kapatabilecegi gereksiz kıyaslama.
Yandex'in ezileceği oylama. Google dan yandex i aramışlığım vardır.
şuan için google önde olsa da yandex bu çaba ile google yi geçer dediğim karşılaştırma.
şimdilik google ama yandex de geriden çok iyi geliyor.
Özellikle yandex map simulasyonu mükemmel bir özellik ve dünyada tek.
google her türlü koyar.
türkiyede önümüzdeki bir kaç yıl içinde yandexin ezeceği karşılaştırmadır. tabii eğer google hala google earthe türkiye sokak görünümü koymassa.
son zamanlarda türkiye de gösterilen yandex reklamları neticesinde yandex in yukarı doğru ivme kazandığı karşılaştırma..
yenilikçi bir bakış açısıyla bakarsak yandex de hiç fena değildir, özellikle reklamlarıyla.
ancak google candır.
yandex nedir ya aptal saptal işler, google onun ense kökünden jiletle kıl alır.
yandex de google üzerinden çalışıyor sanırım hertürlü google hocam.
birkaç kez google sonuçları diye görmüştüm. ayrıca botlarıda googledan hızlı kendi sitemde bizzat gözlemledim.
ikiside istiyor aramak.
yakın zamanda daha da eşitlenecek karşılaşmadır. özellikle google'ın son güncellemeleri göstermiştir ki spam sitelere engel olayım derken arama sonuçlarında saçmalıklar ön plana gelmeye başlamıştır. yandex sonuçları zaman zaman google'dan iyi olabiliyor. deneyin, görün.
simdilik elbette google'in kazanacagi versus.

ama yandex kotu mu? harita servisini surekli kullaniyorum. trafik bilgisi sahane. panoramik goruntuler sahane. bu trafik bilgisinin kisitlanmis halini cogu nav. uygulamasi 5-10 euro'ya satiyor. dusunun. adamlar muthis yatirim yapiyorlar turkiye'ye. bence yilmadan devam etmeliler. sonucta kendilerini google ile kiyaslamamalilar simdilik.

zaten google ile anlasmali bir sekilde devam ediyorlar yollarina. adamlarin google'i alt etmek gibi bir derdi yok yani. az da olsa bir paya sahipler turkiye'de. olsun. turkiye'nin bir arama motoru var miydi bu arada? bir harita servisi?
Google wins!
bilmediğiniz bir yere gidecekseniz, yandex'i kullanırsınız; zira haritaları ve panorama görüntüleri çok iyidir. günlük hayatta basit şeyler aratırken de; google'ı.