bugün

hoşgelmiş yeni bir yazar..
son yedinci nesiller kervanına katılmıştır..
nesildaşım olan yazardır. sözlüğe hoşgelmiştir.
alm. gizli 5
(bkz: #9883016) kızlardan erkeklere tavsiyelerde "aldatılırsanız sonrasında çirkefleşmeyin" gibi bir laf etmiş yazar. aldatan kıza "orospuluk yapma" tavsiyesi vermesi daha hoş olurdu aslında.
tikkyim ama lahmacun yerim diyen yazardır.
nesildaş.
(bkz: sözlük akranı)
ilk seri eh işte verdiğim yazardır. kendisi affetsindir. çok içimden geldiğindendir. saygılarımı sunduğumdur. *
jensen ackles konusunda hem fikir olduğum yazardır kendileri.
sevdik onu sevdik.
geheim kelimesini nick olarak kullanmış nesildaşım.
alm = geheim, tür = gizli.
eheim, oheim.ıhım. heh.

egoist ama sevimli,
gururlu ama o kadar da çekingen,
gececi tayfasından,
sohbeti 4 şekerli bergamot çayı.
doğum gününün olduğunu hatırladığım ve hayatının sonuna kadar kahkahalarla dolu bi' yaşam geçirmesini temenni edeceğimin sözünü verdiğim yazar kişisi. * *
hediye edit: şöbiyet üzeri dondurma.
muhabbet etme şansı bulduğum yazarlardan. 7. nesil ayrıca aslan burcu.* uykusu düzenliymiş, hava attı bana efenim.*
aslan burcu olması dolayısıyla kendimi yakın hissettiğim yazar.
tam hüzünlenmişken (#12961443) entrysi ile beni güldüren yazar.
epıl'ı var, virüs falan giriyor. dediklerimi uygulamayamayınca suçu bana atıyor, çirkef. hoşsohbet, dizi seçimleri başarılı. friends deyince akan sular duruyor onun için. yakında friends'e başlarsam bilin ki kendisinin parmağı vardır bu işte.
tanımadan beni kendisine yakın hissedebilmiş yazardır. sevindirmiş, mutlu etmiştir. aynı şeylere *çok gülmüşlüğümüz vardır. *
(#13963361) telefon da bile aynı arkaplan ı kullandığımı belirtmek istediğim yazardır.
yüksek matematiğine göre yaşımı hesaplamış yazar.

x*2:5 ise

x*358/5:?

bu problemi çözebilsin hadi.. çözsene çözsene.. hadi hadi hadi..
(#14051425) bebek gibi güpgüzel anlayışlı kültürlü olgun kız*dır.*
(#14057959) ahahahaha, çok iyi.
beni (bkz: friends) izlemeye teşvik edip sözlükten uzaklaştıran yazar kişisi. saygılar.*
midye severliği ile birden kendisine sempati duyduğum yazar. *
friendsdaşım, evet evet kesinlikle. *
buralarda mı acaba bu aralar?