bugün
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı16
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- realite manipülasyonu23
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt10
- kadınların katlandığı eziyetler15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu16
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- yazarların romantiklik seviyesi21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar9
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı8
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır19
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
Küçük bir kısmı istisna olsada, çoğu bi erkek düşürüp sevişmek amacındadır.
orospuluk yapmaktır.
orospuluk yapmakla özdeştir.
orospuluk yapmakla özdeştir.
Öğrencidir bu kapitalist ülkede okumak kolay mı zannediyorsunuz siz. Dünyanın parası gidiyor ne yapsın kızcağız o da çalışıyor her zaman desteklerim böyle tipleri.
eve ekmek götürüp aç olan dört çocuğunu doyurmak ve ölüm döşeğinde olan annesinin ilaç parasını karşılamak.
bide türkiye de tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmış çocuğunu para biriktirip yurt dışında tedavi ettirmek olabilir.
bide türkiye de tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmış çocuğunu para biriktirip yurt dışında tedavi ettirmek olabilir.
Öğrenciyse harçlık çıkarıp evine yük olmak istememiş olabilir mesela.
Yok öğrenci değilse de rızkını kazanıyordur.
Orospu diyenler inşallah bir gün para için alemin boklu tabaklarını taşımak zorunda kalmazlar.
Yok öğrenci değilse de rızkını kazanıyordur.
Orospu diyenler inşallah bir gün para için alemin boklu tabaklarını taşımak zorunda kalmazlar.
Bazılarının düşünce tarzını d'iksinler cidden. harçlık çıkarmak için garsonluk yaptım ben lan! Her kızı aynı kefeye koymayın!
Fakirliğine çözüm bulmaya çalışıyor olabilir. Tabi biz zenginler anlayamayız. Yeri gelmişken sırf karşımdaki bana hizmet ediyor diye parasını ödememe rağmen birilerine minnet duyarak teşekkür etmekten de nefret ediyorum.
para kazanmaktır. belkide bakmak zorunda olduğu ailesi vardır. ulan ne kadar da adice düşünüyorsunuz.
Sanırım para kazanmakmış. Çok tuhaf lan?
Lise sonda ve en önemlisi sınava hazırlanmam gereken zamanda okul,iş,ev arasında gidip geldiğim dönemdi. Amaç; üniversiteye gönderme gücü olmayan aileme destek olmaktı.burnu havada insanların sürekli aşağılayıcı tavırları, bakışları çevremdeki herkes harıl harıl ders çalışırken benim orada pislik içinde tuvaletleri temizlemiş olmam köpek gibi her işe koşturulmam cabası babam yaşındaki o adamların bakışları vs. Vs. Bunların hiç biri yukarıda yapılan yorumlar kadar ağır gelmemişti bana yalnız. Yazık..
ailesine yük olmamak için para kazanmaktır.
budadıkça türüyor amk trolleri merak konusu (bkz: çünkü eşeğin zikinden dolayı)
Namusuyla ekmek kazanmaktır. Başka ne amacı olacak amacı olan adam kendinden bilir daha önceki yorum atan arkadaşlar gibi
garsonluk yapmaktır.
memleket olarak kafalar komple gitti bizim.
memleket olarak kafalar komple gitti bizim.
Para kazanmaktır.net
PARA KAZANMAK OLABiLiR Mi NAMUS BEKÇiLERi.
içi fesat piclere dert olmuştur. sizin de bacınız yok mu ulan .
alın teriyle harçlığını çıkarmak gibi art niyetli(!) bir amaçtır. bahşiş falan vermeyeceksin böylelerine...
para kazanmaktır. garsonluk yapan kızda art niyet arayanların asıl amacının ise beyin orospusu olduğunu insanlara göstermek olduğunu düşünmekteyim.
her çalışan kıza o gözle bakıyorsanız sizin beyinler yanmış.
ekmek parası kazanmak.itlik yapmayın.
Bu başlığı açan ve bu başlığa katılanlar ile bizim oyumuz eşit mi yani ? Amk andavalları.
insanları, cinsiyetleri, ırkları, meslekleri, osu busuyla değerlendirmenin zavallı bir durum olduğunu anlayabildiğimiz gün, insan olacağız...
insanları, bedenleriyle, giyimiyle kuşamıyla, saçıyla başıyla algılamayıp, iyilikle donandığımız gün, mutlu olacağız..
Ve o garson kızın, kendi okul harçlığını çıkarıp, hatta kardeşine bile para gönderdiğini öğrendiğimiz gün, utanacağız!!!
Hem de ne utanma...
insanları, bedenleriyle, giyimiyle kuşamıyla, saçıyla başıyla algılamayıp, iyilikle donandığımız gün, mutlu olacağız..
Ve o garson kızın, kendi okul harçlığını çıkarıp, hatta kardeşine bile para gönderdiğini öğrendiğimiz gün, utanacağız!!!
Hem de ne utanma...
ekmek parasıdır lan. kimse o işi yapmak istemez. altında başka bişey arayanında anasını s...m.
garson kızın amacını sorgulayan erkeğin amacı kirletir o kızın amacını. bilmem anlatabildim mi?
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar