bugün

üstün güftekar can tanrıyarın söz ve bestesini yaptığı,muhteşem ingilizcesi ile gözdoldurduğu,muhteşem okuyucu petek dinçözhanımefendininde billur sesiyle hayat verdiği fevkaledenin fevkinde bir eser.
beautiful and sexy
here i am baby
i'm only beautiful
i'm a cutest sorrowful
if you look at other chicks
i will show you what it means
what it means
what it means
what it
what it
what it
what it

beautiful and sexy
here i am baby
i'm only beautiful
i'm a cutest sorrowful
what it means
what it means
what it
what it
what it
what it

you say you love my but you look for more
what else are you looking for
you're just a foolish casanova

beautiful and sexy
here i am baby
i'm n'only beautiful
i'm a cutest sorrowful
what it means
what it means
what it
what it
what it
what it

(erkek sesi)
it's true that i have a rollin' eye
but i always need you nearby
and i'm asking for another try
(erkek sesi)

shut up!
shut up!
foolish casanova

shut up!
shut up!
foolish casanova

yanlış anlaşılmış şarkıdır. petek dinçöz şarkıda ve klipte lise hayatını anlatmak istemektedir aslen.. lise dediğin zaten böyle bahçede bir su birikintisi, üstte şelale böyle bol dekolteli bir kıyafetle dans etme yeridir. eğer ben lisede böyle şeyler yapmadım diyen bir kız varsa ayıptır. ayrıca bu ''ı'am beatiful and sexy'' lafınada ayrıca takılmışımdır. petek dinçöz sexy ise o masada dondurma yalayan kız nedir biri söylesin bana..
bir başka belirtmek istediğim şey ise o klipteki arkadaştan değil kazanova sabun olmaz.. o ortamda ben olacaktım ki peeehh..
zamanı vaktinde televizyonda ilk çıktığında söz konusu şarkının klibini hem izleyip hem dinlemek beyinde kalıcı hasara neden olduğu için "ulan bari sesini kısayım da hatunu seyrediyim" diyereketen televizyon seyretme olayına kendimce yeni bir bakış açısı getirdiğim ilginç ötesi söz ve nota yumağa.
zamanında cocukların ilgisini oldukca ceken sarkıdır kendileri
bu şarkıya en büyük rakip olarak gösterilebilecek şarkı için ümit besen'den (bkz: i love you)
"what it what it what it" gibi türkçeye ait dilbilgisi özelliklerinin ingilizceye uyarlandığı petek dinçöz şarkısı.
dinlerken eski japon çizgi filmlerini akla getiren şarkı. tekerlemeci sevgililer can tanrıyar ve petek dinçöz'ün müzik anlayışını gözler önüne sermesi de başka bir özelliği. hedef kitle 0-6 yaş grubu...
saçmalığı efsane boyutlarına vardığı için haberdar olmuştum şarkıdan elbet, ama tam oturup dinlemek bugüne nasipmiş. kült bir eser ne diyelim. benim diyen şarkılara taş çıkartıyor, gerçeklik olgusunu sorgulamayı da geç, tüm değerlerinizi kökten değiştiriyor.

new york times:

"kaçırılmaması gereken bir başyapıt."

the guardian:

"dinlerken yerinizde duramayacaksınız."

der spiegel:

"eller havaya!"

sinan cetin:

türkiye nin ikinci sanat eseri. *

paradigma:

"son zamanlarda bu kadar eğlenmemiştim sanırım."

vadid vadid vadid vadid....
if yu luk et adır çiks, ay vil şov yu vad it mins kısmından kendimden geçtiğim şarkıdır. bu arada vadıt vadıt vadıt vadıt...
ünlü türk düşünürü petek dinçözün dillerine düşen kazanovadır.
eğlenceli, söyleyeni güzel , türkiyede denenmemiş bir tür hoş bir şarkıdır.
deli'nin yaptığı coverı dinlenesi şarkıdır.
Son yıllarda türkiye'de yapılmış en bir sanatsal eserdir. Çığır açan cinsindendir. Petek Dinçöz gibi bir değeri dünyaya kazandırdığımız için ne kadar gurur duysak azdır.
(bkz: vadit)
sarkinin yazildigi ingilizce düzeyi görmezlikten gelinirse, gayet de hosa gidebilecek olan sarkidir.
ingilizceden nefret ettiren sarki.
hazırlık sınıflarında okutulan ingilizce derslerindeki salak parçaları aratmayacak düzeydeki parçadır.
(bkz: yoah casttt a fuliş kasanouğva)
introsu ile hareketlendiren, you say you love my but you look for more * dizesi ile insanı hüzünlendiren, iç hesaplaşmalara -hatta abarttığımı düşünenler olabilir ama intihara, evet intihara- sürükleyen, ingilizce gramer kurallarına tecavüz edercesine haykırılan "what it, what it" nakaratı ile ise olayı bitiren, baş yapıt olmaya hak kazanan eşsiz eser. bu şarkıyı dinledikten sonra "kurt cobain yaşasaydı, petek dinçöz ile düet yapardı" demekten başka ne gelirki insanın elinden.. *
klibiyle türk müzik kanallarının ergenler tarafından çokça seyredilmesine yol açan şarkımsı. ondan sonra nez, hadise gibi kişilerin klipleriyle de gayet uçtu ergenler. number one'de belli bir saatten sonra çıkan toplama klipler de cabası. herkes foolish casanova oldu çıktı o yüzden. bu şarkı da bunu anlatır zaten.
(bkz: estetik günahsa bütün hastaneler kapatılsın)
pes dedirten bir petek dinçöz şarkısı.
(bkz: follos casanova)
(bkz: allahım yarattın bari takip et)
--spoiler--
ellerinle bacağına vur ve sorumsuzca kalçanı salla. beyaz bi tişört alıp yakasını kes ve üstüne beautiful and sexy yaz. çilekli cornet al ve ahlaksızca yala.
--spoiler--