bugün
- anın görüntüsü16
- rakının berbat bir içki olması26
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf13
- gecenin şarkısı17
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
Kupa geyiklerine son verecek durumdur.
50. yıla kadar yolu vardır.
basketbol' da, beşiktaş' ın eline başka bir şey vermek suretiyle, kendisi kupayı almıştır.
geriden alıyor.
türkiye kupasının değerini bir anda düşürecektir. sonuçta kimsenin yüzüne bakmadığı, ligde iyi gidenin sorun olarak görüp kasıtlı elendiği kupadır. biz alırsak tekrar değersizlenecektir.
emre: volkan kupa nerde olum.
volkan:gökhan kupayı nereye koydunuz.
gökhan:alex kupa kupa nerde
alex:kupa mı veriyorlardı?
volkan:gökhan kupayı nereye koydunuz.
gökhan:alex kupa kupa nerde
alex:kupa mı veriyorlardı?
bir numaralı kıyamet alametidir. dikkat ettiysen deccal'i falan geçtim!
başlığı birden görünce aldığına inandım.
acaba neden bu başlık, beşiktaş'ın ankaragünü'ne kaybettiği bir akşamda gündeme geldi?
biz sizin gibi bir konuda sürekli dalga geçmek yerine, sizin verdiğiniz malzemelerle her hafta farklı bir konuda dalga geçiyoruz. işte farkımız bu.
biz sizin gibi bir konuda sürekli dalga geçmek yerine, sizin verdiğiniz malzemelerle her hafta farklı bir konuda dalga geçiyoruz. işte farkımız bu.
ya zaten kupa almasalarda kutlamasını yapıyorlar. Ne gerek var kupaya.
aynı gün papa müslüman olur.
baştan söyleyeyim, play station'u kapatır, uykudan uyanır, minyatürünü alır tarzında bayatlamış espriler yapılmasın.
ne olacğını merak ettiğim durumdur. Zira tff, fenerbahçe'yi şampiyonlar liginden men ederek bir ceza verdi. Ancak daha önce yaşanan milan ve porto örneklerine bakılacak olursa bile, ilgili takımların şike yaptıktan sonra şampiyonaya katıldıkları görülecektir.
Tff zaten fenerbahçe'yi hakettiği şampiyonlar ligine göndermemekle büyük bir hata yaptı. Bir de üstüne fenerbahçe, tarihinin en buhranlı günlerini yaşadığı bu zamanlarda türkiye kupası'nı alırsa ne olacak? Bunu soruyorum çünkü genel kurulda oylanan maddeler arasında, şikeye karışan takımların avrupa'ya yollanmaması da vardı.
Ama genel kurul, tff'nin kararını reddetti. Ancak unutulmamalıdır ki, bu tff'nin kendi kararı değildir. Tff kimseye danışmadan da değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
ne olacğını merak ettiğim durumdur. Zira tff, fenerbahçe'yi şampiyonlar liginden men ederek bir ceza verdi. Ancak daha önce yaşanan milan ve porto örneklerine bakılacak olursa bile, ilgili takımların şike yaptıktan sonra şampiyonaya katıldıkları görülecektir.
Tff zaten fenerbahçe'yi hakettiği şampiyonlar ligine göndermemekle büyük bir hata yaptı. Bir de üstüne fenerbahçe, tarihinin en buhranlı günlerini yaşadığı bu zamanlarda türkiye kupası'nı alırsa ne olacak? Bunu soruyorum çünkü genel kurulda oylanan maddeler arasında, şikeye karışan takımların avrupa'ya yollanmaması da vardı.
Ama genel kurul, tff'nin kararını reddetti. Ancak unutulmamalıdır ki, bu tff'nin kendi kararı değildir. Tff kimseye danışmadan da değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
yan gelirse alır.
30 yıl olsun, düz olsun. küsürlerle uğraşmamak için iyi bir rekor denemesi olacaktır.
siyah beyaz televizyondan , renkli televizyona geçişinin kesinleşmesidir.
gerçekleşmemesini istediğimiz olaydır elbette.
çarşamba günü gerçekleşecek olandır.
(bkz: yok lan alırız bu sefer)
(bkz: amk o kadar entry girdik ya alamazsak)
(bkz: siktir et be benim entry mi mi okucaklar)
(bkz: galiba bu sene de yaş)
(bkz: yok lan alırız bu sefer)
(bkz: amk o kadar entry girdik ya alamazsak)
(bkz: siktir et be benim entry mi mi okucaklar)
(bkz: galiba bu sene de yaş)
inş bursaspor bu kupayı alır ve bu durum gerçekleşmez! fenerbahçe'nin moral bozukluğunu düşünürsek, bursaspor'un bu kupayı alma olasılığı bir hayli fazladır!
Bursaspor'un avrupa ligini garantilemiş olmasıyla fenerbahçe karşısında biraz asık oynayacağını düşünürsek hiç de zor gibi durmayan bir olaydır. Hasret malesefe sonra erecek.
Kupanin tekrar teneke olacaginin resmidir. niye bu kadar kiymetli oldugunu 29 yildir fenerbahcenin alamamasi oldugunu biliyoruz gencler.
bir hakem hatası sonucu gerçekleşecektir.
güncel Önemli Başlıklar