bugün
- espressolab12
- akp yalancılığı12
- sözcü tvye 10 gün ekran karartma cezası12
- melih gökçek15
- istanbul13
- cennette peygamberlere komşu olmak8
- ümit özdağ8
- 100den fazla sabıkası olan gizli tanık12
- psikolojisi bozuk yazarlar14
- kot pantolon giyen kadın17
- hükümetten peş peşe gelen boykot açıklamaları16
- klarnet calan sarapci koala 68
- öldükten sonra alınacak nickler14
- psikolojisi düzgün insan8
- sizce cennete mi gideceksiniz cehenneme mi12
- hiç akpli aydın olmaması9
- fotokopici bi erkek74
- bugün viski içecek olmam10
- ülkücüler sokağa çıkarsa çok vahim şeyler olur13
- sözde kürdistan ın paçavra bayrağı8
- çapulcuların camide top oynaması28
- ne oldu yaram8
- küresel ıkınma22
- saraçhane vandalları hiç israili protesto etti mi22
- evli olduğu halde eskorta para veren erkek12
- 1 milyon maaş verseler çalışmam15
- cimer9
- uludağ otel yangını8
- selahattin demirtaş'ın serbest bırakılması10
- aynı gemideyiz goygoyu17
- yeşilçam sineması devam etseydi9
- aykolik'in tutuklanması14
- sahurdayız uludağ sözlük12
- özgür özel'in ingiliz bbc'ye resmen ağlaması11
- iyi geceler8
- espresso lab21
- ahmet abi neden benimle ugraşıyor14
- imamoğlu'nun diploma durumu14
- ekrem imamoğlu8
- özgür özel27
- sözlükteki lallik fazlalığı8
- osmanlı süpergüçken türkiye neden değil9
- kürde sormuşlar elektrik faturan kaç lira geliyor12
- bazı yazarların adam olması22
- genç kızların tecavüzcülere satıldığı müzayede9
- kabuksuz kaplumbaga35
- devlet bahçeli9
- hatundan nasıl istenir8
- sucuklu yumurtalı kaşarlı domatesli biberli tost8
- kürt sorununun artması21
"türk dizisi izlemem." önyargımı kırayazmıştır. ancak cansu derenin yerine başka biri kullanılsaydı favorim olabilirdi.
editaston: düşündüm, düşündüm. ama onun yerine o role yakışacak bulamadım.
editaston: düşündüm, düşündüm. ama onun yerine o role yakışacak bulamadım.
kurtlar vadisi'ni "kaliteli dizi" diye izleyen bir güruh varsa ve hala ezel'i izlemiyorlarsa ya da ezel varken hala kurtlar vadisiyle vakit öldürüyorlarsa yazıktır hepsine. bu dizideki çekim kalitesini hiçbir türk dizisinde hatta çoğu yabancı dizide bile görmedim.
--spoiler--
ramiz'in sandalyeden kalktığı sahnede, kamerayı aşağıdan tutarak ramiz'i uyanan bir dev gibi gösteren yönetmenin elini ayağını öperim. hatta
(bkz: heryerinden öpüyorum rüştü)
--spoiler--
--spoiler--
ramiz'in sandalyeden kalktığı sahnede, kamerayı aşağıdan tutarak ramiz'i uyanan bir dev gibi gösteren yönetmenin elini ayağını öperim. hatta
(bkz: heryerinden öpüyorum rüştü)
--spoiler--
sadakat konusunda aforizmaların havada uçuştuğu bir bölümü izlettiren dizi. büyüyünce ben de ramiz dayı olacam.
ali: bu ne lan...bu ne lann...bu ne laan...
(bkz: hepimiz ramiziz)
gelmiş geçmiş en iyi türk dizisi.
(bkz: ramiz karaeski)
bu hafta dayının bölümü olmuştur.aliyi nasılda göt etmiştir öyle.keşke benim dayımda ramiz gibi olsa.faydalanırdım her daim.ohh şöyle kalında bir sesi olurdu.öğüt verirdi bana.*her bölümde duygusal ve göt eden bir sahne oluyor bu hafta ömerin babasının konuşmaları duygusallığa boğmuştur bizi.ali nin mal gibi kalması ise dizinin göt eden sahnesi olmuştur.güzel dizi güzel.
ramiz dayının manavdan portakal aldığı sahnede godfather'a,mert'in odasında kapının arkasındaki posterle citizen kane'a gönderme yapan süper dizi.
(bkz: ezel den aforizmalar)
ramiz'in karizması herşeyi anlatıyor zaten. adam sadece zekadan oluşmuş. ölecek diye korkuyorum.
tv karşısına geçip her repliği not edilesi müthiş dizi.
büyüksün dayı.
büyüksün dayı.
kurtlar vadisi pusu gibi sırf para kazanmak için 324347345356 sezon dizi yapmazlar umarım. yada ezel terör veya ezel pusu olarak versiyonlarını da çekmezler. izleyiciyi sıkmadan bitirmelerini temenni ederim.
pastane sahnesinde ezel geriye yaslandığında "oh,yeah" dedi gibi geldi bana.
-sen kimsin lan??
--ben herşeyi olan ama kaybedecek bişeyi olmayan biriyim..diyerek postanın kralını koyan adamdır..
--ben herşeyi olan ama kaybedecek bişeyi olmayan biriyim..diyerek postanın kralını koyan adamdır..
ezel'in tuvalette kerpeten'in muazzam bir şekilde ağzına sıçıp, itin götüne soktuğu sahne süper olmuştur bu hafta. onun dışında kerpeten abi emrah yolunda ilerliyor bakalım; önce ramiz'den yediği ayar, sonra ezel'inki, sonunda da cengiz'in ondan vazgeçişi. adamın gözünden bir damla yaş süzüldü lan. ailecek üzüldük haline.
başladığından beri severek izliyorum zaten ama bu son bölümünden sonra kanımca: en iyi türk dizisi sıfatına layık olan dizidir. futbol maçı izler gibi gaza getirmiştir. bağıracam ulan:
ramiz dayı bize kardeş desenee desenee deseneeeee
--spoiler--
özellikle portakal seçerken ali'nin gelip ramiz'e artizlik yapması ve akabinde önce ramizin bıçağıyla ardından da kasabın satırıyla, berberin usturasıyla ayarın kralını alması unutulmazlar arasındadır. süper lan umarım sapasağlam ilerler bu dizi. aman diyim sana bişey olmasın.*
--spoiler--
ramiz dayı bize kardeş desenee desenee deseneeeee
--spoiler--
özellikle portakal seçerken ali'nin gelip ramiz'e artizlik yapması ve akabinde önce ramizin bıçağıyla ardından da kasabın satırıyla, berberin usturasıyla ayarın kralını alması unutulmazlar arasındadır. süper lan umarım sapasağlam ilerler bu dizi. aman diyim sana bişey olmasın.*
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar