bugün

öncelikle karin'in ukte'si oldugunu belirteyim. benle alakası yok olayın sözlük.

neyse;

erkek arkadaşı eve atmak için geliştirilmeye çalışılan ve üstünde düşünülüp faaliyete geçilmesi için zamanı gelmesi beklenen tekniklerdir.

bir erkeği eve atmaktan daha kolay bir şey yoktur bir kız için. hele ki güzel, alımlı, taş ve yalanası iseniz.(eğer öyleyseniz ve niyetiniz varsa özelden mesajlarınızı bekliyorun şekerler.)

erkek güçlü, işbilir, yardım sever ve iyi niyetli gözükmek ister hep. bundan yararlanarak, evde ki bir eşyanızın bozulduğundan, kırıldığından, yerini değiştirmek istediğinizden veyahut görünüşü hakkında bilgi edinmek istediğinizden bahsederseniz bir erkeğe, onun yardımına ihtiyacınız olduğunu söylerseniz anında atlar olaya. yardıma ayakları tötüne çarpa çarpa koşar.

+ hayri, televizyondan anlar mısın az çok?
- eımm, bi şeyler yaparım ne oldu ki?
+ ya türksat 3a uydusuna geçti ya kanalları hep gitti gelip bi ayarını yapabilir misin?
- ah tabii canım. dert ettiğin şeye bak.

iş yerinizde ki bir arkadaşınızsa bir yemek teklif edebilirsiniz ona. dışarda bir yemek ısmarlayacağınızı söyleyin ilk başta, sonra dışarda ki yemeklerin temizliğinden ve hijyenikliğinden* yana olan şüphelerinizi sunun sonuç olarak evde kendinizin yemek yapabildiğini ve isterse evde yiyebileceğinizi söyleyin.

+ bora sen yemek için nereye gidiyorsun?
- kır pidecisi var arka sokakta ayran falan bedava oraya neden sordun?
+ hımm.. ya cok güzel bi yer biliyorum yarın seni götüreyim mi? hem kır pidesi ne?
- karın doyuran bi şey. olur gidelim madem.
+ ben ısmarlarım ama.
- valla süper olur. (mal bora)

ertesi gün;

+ bora biz bugün yemeğe cıkıcaktık ya? kuzenim trafik kazası geçirmiş, yanına gitmem gerek daha sonra gerçekleştirsek bu planı?
- problem değil canım, çok geçmiş olsun yapabilceğim bi şey var mı?
+ ah canım, çok saol.

+ aloo? mehmet nbr canım? bi şey teklif edicem; bu akşam bana gelsene portakıllı ördek yapıcam.
kıçına baharat falan sokarız beraber. ördeğin..

dediğim gibi bir erkeği eve atmak çok kolay bi iş, fakat her kızın kafasında ki erkek figürü ayrıdır ve o figüranı bulduğunu zannettiğinde hayali gerçekten uzaklaştıkça o da eve atmaktan vazgeçebilir. ve her kızın/kadının/bayanın alternatif bir erkek arkaşı vardır, olmuştur, olucaktır.

(tekrar söylüyorum mesaj atabilirsiniz, çekinmeyin lütfen.)
+ bana gelsene.
- tamam.
bilgisayarınıza format atılması gerektiğini, ama beceremediğinizi söyleyin, uçarak gelecektir.

format atmayı engelleyen bir virüs yerleştirin bilgisayara, sonra geçin arkaya, yakın sigaranızı, nasıl maymun olduğunu izleyin.* *
'beni takip et' bu kadar basit işte.
çağır gelsin, itici olma yeter. cidden çok zor değil.
- mahmut bugun benim e..

+ tamam..

- dur daha bitmedi benim ev..

+ hadi gidelim

- mahmut bir dur ama..bugun benim eve..

+ ben montunu getiririm bir kosu... hadi kalkalim cabuk

- lan bi dur lafimi bitireyim...bugun benim eve erken gitmem lazim diyecektim.

+ ben nolucam?..

- beni eve birakacaksin.

+ kahve?

- avuc.

+ kaltak.

- ipne.
önce mancinik bulun sonra o kişiyi manciğa koyun ve o kisiye diyin ki 'iki seceneğin var. ya seni sultan ciftliği yahut bağcilara firlaticam ya da benim eve geleceksin' kişi siz isterseniz bülent ersoy kadar gudubet olun hiç babayiğit sizi red edemeyecektir.

teknoloji bağimlisi olan bireyler arzu ederlerse howitzer toplarin 2008 versiyonunu kullanabilir ki bu versiyonda da klima seceneğide bulunmaktadir.
olmayan tekniktir, varsa da teknik olamayacaktır. normal bir erkek bize gelsene dendiğinde uçarak gelecektir.
(bkz: pul koleksiyonu)
bir erkek teknik kullanılarak eve atılmış ise o erkekten hayır gelmez. mantığını yürütesimin geldiği başlıktır.
erkeği eve atmak isteyen hatun güzelse, alımlıysa, birazda kırıksa hiç bişey yapmasına gerek yoktur.

"Gel lan " bile dese erkeğin sürünerek gelmesi için yeterde artar.
kız: bize gidelim mi?
erkek: taksiiiiiiiiii!!!!!!!!!
Her konuyu sorunsal haline getiren zihniyetin her kolay işi çok zor komplike bi durum var burda biraz zor olcak ama yaparım tribindeki elektrikçi muslukçu formatında mesleki formasyona dahil etme sendromu. teknik yoktur gel bize gidelim recaidir, hadi bize gidelim mahmuttur,bak ne dicem bize gidelim mi nuridir.
ciddi anlamda listelenmeye başladığı gün bu ülkenin düze çıkacağı gündür. erkeği eve atmak için kadının uğraşması gerekmeyen bi toplum hasta bi toplumdur zira.
bildiğim en yaygın yöntem "kahvaltı çağırmak"dır. sanırım öğle yemeği amaçsız geliyor, akşam yemeği ise duruma göre fazla şüpheli kalıyor. ama kahvaltıya genelde henüz "uyanmadan" gidildiğinden.. yalan olur o bütün kahvaltılar.*
aynı zamanda çok fesat olabilirim ancak dikkatinizi taciz edemeden geçemeyeceğim bir şey var ki o da:
(bkz: sabah ereksiyonu)
- annemler evde yok.
+ eee...
- hani ev boş diyorum hayatım.
+ yani...
- öff... bize gel diyorum ya. öküz!
+ napcaz ki sizde.
- vercem sana mahmut. öküz ya. anlamadı gitti.
+ eheheh... nası zorla söylettim.
bugun bize gelsene demenin yeterli olacağı bir durum olduğu için, tekniklerle fazla uğraşılmasına gerek yoktur..
- namık bize gidelim mi?
+ aşkolsun ayşe ben öyle erkeklerden miyim?
- hadi hadi naz yapma.
+ hayvansın ayşe bi daha arama beni.
-follow me.
+roger that.

fazla uzatmaya gerek yok.
abazanlar tarafından erkeklik haysiyeti ayaklar altına alınarak doldurulan anketimsi başlıkçık.

herkesi kendisi gibi zannetmek saflık belirtisidir, ayrıca uyandırmak lazım.
Başa gelen bir olaydır ki ben çok korkuyorum her kız beni eve atma çabası içerisinde lan napacağım bilmiyorum a.q.

Şöyle ki;

Yhaaa elektrikler yok evde de yalnızım chok korkuyorum.
Gel bize gidelim diyeceğim ama ev sap dolu.
Yhaaa sen bize gelsen?
Yhaaa philemorum kiiiiii. *
gereksizdir. zira teknık gerektırmeyen bir meseledir.
aile ile birlikte yaşanıyorsa önce aileyi evden atmak gerekir. Erkeği eve atmak, üst entrlerde de işlenildiği gibi hiç zor değildir. gel dersin gelir onlar.
evet, ailemle birlikte yaşıyorum.
bunu kızların yapması çok kolay.zaten erkekler bir kenara çekilmiş kızların vermesini dört gözle bekliyorlar.anlayacağınız tekniğe falan gerek yok....
-bize gelir misin ?
+gelirim.

bu kadardır.