bugün

Küçüklükten beri aklıma takılan soru.
iğrenç gelebilir kulağa ama cevabını gerçekten çok merak ediyorum.
(bkz: korkarım cevabı beğenmeyeceksin) (bkz: şimdi ayarlar)
Hic sanmiyorum.

Edit: hayir susun..
cevap: çoğu içer.
Hemen bakıp geliyorum
(bkz: zaman geriye aksın)
bunu anana sorsana delikanlı.

üzgünüm.bunu birinin yapması gerekiyordu.
Hayır içmez.

Anne sütü sadece bebişlere özel ve güzel.

Tadın beğenen olursa aklından şüphe edin çok net.
Evladının rızkına göz dikmezler herhalde!! O kadar da değil.
Caiz değil, icerse cocuğuyla süt kardeş olur.
Bu bilgiyi hafizamdan nasil silebilirim.
mala mı yanayım mala uyup mallık yapanlara mı .
Geliyor mu diye kontrol ederdim sonuçta bebenin ağzına parmak soksan onu da emiyor. Her şey oğlim için. Evet.
Çocuğunuzun rızkını kesmeyin , çok süt içeceksen markette var istediğin kadar.
içerse çocuğuyla süt kardeşi olur, eşi de süt annesi. sapık mısınız amına koyim?
Valla ben de hep merak etmişimdir. Hani lıkır lıkır içmez tabi de en azından denemiş olan vardır bence.
Eğer içmezse döverim o erkeği süt damarları kapanmaması için sıkça emdirilmesi gerek. Olmadı kahvesine katar öyle içiririm. Kaçış yok.
Tadına bakmak için yapmıştır ama bayağı içiyorsa büyük sıkıntı.
valla eş olayını bilmiyorum da benim kardeşim doğduğunda sırf meraktan annemin memesinden biberona vakümladığı sütü içmiştim, daha doğrusu tatmıştım, itiraf ediiim, tatsız tutsuz iğrenç bişey anne sütü. onu bebeklerin nasıl içtiğini halen daha anlayabilmiş, diilim.

demek ki bebeklere tatlı geliyo o. başka bi açıklaması yok.
(bkz: sözlük gerçek gündemine döndü)
tabi lan am*na bile koyar.

bir soru.
Dinde ayıp ve utanma olmaz. Öğrenmek maksadıyla soran kınanmaz. Ölçü kural kaide neyse söylenir. Mevzuyu bilen ilmini halktan saklayamaz. insan gibi soru sorana insan gibi cevap verilir. Cevap:

--spoiler--
S.1.) Hanımının sütünü içen erkeğin süt kardeşliği olur mu?
C.1.) Böyle bir şey söz konusu olamaz. Erkeğin eşinin sütünü içmesi halinde süt kardeşliği meydana gelmez. Süt kardeşliğinin veya evlatlığının oluşması için süt emen çocuğun 0-2 yaşları arasında olması gerekir.

https://www.sabah.com.tr/...ipoglu/2011/12/09/sorular
--spoiler--

--------------------------------

--spoiler--
Değerli kardeşimiz,

Bahsettiğiniz durumda nikaha bir zarar gelmez. Ayrıca bir kimsenin eşinin sütünü içmesi günah değildir. Ancak bu durum günah olmasa da, adaba uygun değildir.

Kadının memesinden süt emmek veya içmek, süt anne ve süt evlatlığı için yeterli değildir. Süt evlatlığının meydana gelmesi için, süt emen kişi iki yaşını doldurmamış olması gerekir. Bu itibarla hanımının göğsünü emen erkeğin süt evladı olması düşünülemez.

Bir erkek hangi sebeple olursa olsun, hanımının memelerinden emse, evlilik hayatlarını devam ettirmelerine bir engel teşkil etmez. Günah değildir.

(Mehmed Emre, Günümüz Meselelerine Açıklamalı Fetvalar, Eser Neşriyat, 1.c 135,142; 2.c. 669)

https://sorularlaislamiye...nikahina-zarar-verir-mi-1
--spoiler--
yapmayın olm karınıza anne demeye fln başlarsınız.. yapmayın..

gıdısıyla oynayınca aiyk uhuyk diye ses çıkarıp sırıtan, ellerini bir aşağı bir yukarı heyecanla sallayan arkadaşım var benim..

karısının sütünü içti diye öyle oldu, çok üzülüyorum:(
Oyle sey olurmu be. Cocugun hakkidir o sut.
içilir. Dinimizce caizdir.

Eşimin sütüyle yaptığı tavukgöğsü mükemmel oluyor arkadaşlar. Siz de kendi eşinizle deneyebilirsiniz, tavsiye ederim.
Memeleri büyükse bol süt geliyorsa seksi bi görüntü oluyor. Bi denemek isterim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar