bugün

icine girilmesi hatta ve hatta onunden bile gecilmesi tavsiye edilmeyen ev tipidir.
yolu kaybeden kırmızı başlıklı kızın adres sormasının caiz olmadığı yerdir
önyargılı yaklaşılan öğrenci evidir.

8 yıllık deneyimlerime dayanarak söylüyorum ki; kesinlikle bir kız öğrenci evi bir erkek öğrenci evinden daha düzenli, daha temiz, daha "namuslu" değildir.
digitürk e üye olundugu ve nargile bulundugu sürece yeme de yanında yat evidir. * komsuları tarafından boşaltılması istenen evdir. bazen boş bira şişelerinin duvarlarda kırıldıgı evdir ayrıca.
Kesinlikle ama kesinlikle temiz çatal kasık tava kalmayıncaya kadar bulaşıklar yıkanmaz ;
genelde kirli olsada nadiren temiz olabilen ama eğlencenin her daim had safhada olabildiği evdir.
evde bir kaç kişi kalınıyorsa ve dört pis elemanın arasına bir titiz karışmışsa o ev o titiz eleman için çekilmez hal alır çünkü çoraplar ortada , lavaboda kurumuş yemek artıklarıyla dolu tabaklar,banyoda çeşitli bölgelerde kıl topakları *ve yerlerde donlar her sabah ona günaydın diyecektir.
"life101-anasız yaşama giriş" tadında eğitim amaçlı dergah
tek kelimeyle çöplüktür.acayip pistir.elektrik süpürgesi, hortumuna kadar tozla doludur ve toz torbasından tozlar kalıp gibi çıkar.tv kumandası olarak ayak parmakları kullanılır.dehşet vericidir.ama herşeye rağmen yaşanılabilir.
üşenilmiş unutulmuş yıkanmamış bir kupa
daha yeni 2 ay önce hazır çorba içilmiş*
şimdinin bakteri ve küflerinin ev sahibesi
o evden hatırlayacağım güzel bir anı olmuş.
Anne baba gelesiye kadar temizlik yapılmayan evdir. Anne baba iki gün önceden arayıp gelceklerini bildirdiklerinde evde bir telaş bir hararet alır başını yürür. Mutfakta batı torosları andıran bulaşıklar özenle ve ışık hızıyla yıkanır, dizilmekten piramit şeklini almış bira şişeleri toplanır bakkala koşulup depozitosu alınır. Geri gelinir ve evin hertarafı toplanır,kankiler evden bir günlüğüne kovulur. sanki o ev hep öyle temizmiş düzenliymiş havası verilir. Aileden tam not alınır.
kapınız anahtar değil de bir çubuk aracalığıyla açılıyorsa ve bunu birçok arkadaşınız biliyorsa bir gün eve geldiğinizde odanızda hiç tanımadığınız bir öğrencinin bir kızı götürdüğünü görebilirsiniz.
-pardon bilader ya boş ver bulamadık.bizim hilmi var senle aynı dersi alıyo hani,
+eee?
(bir yandan da kızın açıkta kalan yerlerini örtüyor)
-kızım gir şu çarşafın altına(daha düşük bir ses tonuyla)
dedi iyi çocuktur süleyman bişey demez,ona söyleyin yardımcı olur.
+söyleseydiniz bari.
-hacı kusura bakma sana söyleyecektik de...öf işte acil oldu biraz,zaman kaybetmeyelim dedik.kapıyı çaldık kimse yok...
+...bir çubukla açtınız kapıyı...
-evet hocam aynen.
+neyse bilader tanıştığıma memnun oldum,bari gazı kaçmasın olayın,ben mutfaktayım bişeyler yeyip gitcem,siz devam edin.
yenge kolay gelsin!
-eyvallah bilader,tekrar kusura bakma.
+yok canım ne önemi var.hadi sonra görüşürüz.
-görüşürüz.
(bkz: allah düşürmesin)
sabah, tanımadığınız bir herifle koyun koyuna uyanabileceğiniz türden bir yer.**
"bizim kız öğrenci evi böleyse ..." diye düşünmek bile istemediğim kabaca ahir, kibarca ev.

ama soyle de br point var ki;

(bkz: samanlığın seyran olduğu yerler)
kirayı paylaşan kişi sayısı=x
evde kalan kişi sayısı=y
3x=y
yatılı misafiri çok olan evdir.
ne zaman gitsem acıyıp bulaşıklarını yıkadığım, bak bu sefer lütfen temiz tutun diye rica ettiğim ama ertesi gün geldiğimde * her yerin darmadağın olduğu, benim yaptığım temizlikten eser kalmadığı biricik arkadaşlarımın biricik evi.
bide bu evlere genellikle giren çıkan pek belli olmaz. her seferinde yeni biriyle tanışırsınız * *
şu diyalogların rahatlıkla yaşandığı evdir:

- annem geliyor eve kız getirmeyin.
- geçen akşam alt kattakiler geldi bu akşama üst kattakileri indiriyoruz.
- balkondan yine terlik atmışsınız kapıcı öbür tekini de istiyor.
- hangi dengesiz benim adımı verip migrosa borç yazdırdı?
- biri rutkayın sütünü içmiş bkz: rutkay (kedi)
- hangi serseri jölemin içine bulaşık süngerini sokmuş
- ben mi hayal görüyorum yemekte kuru mu var oğlum
- biz sağlıklı besleniyoruz bigün balık bigün pizza
(bigün balık kraker, bigün pizza kraker)
- kapıcı artık çöp istemiyo lan 3 hafta vermedik diye
- 4 ev değiştirdim bi kere depozitoyu geri alamadım.
lanet olasıca evdir. giderayak bir temizleyim denir ama ne mümkün. pislik yuvası pislik..
(bkz: 8 aylık prezervatif)
yüzme bilmeyen dikkatsiz öğrencilerin oturdukları evden çıkmak hatta kaçmak zorunda kalabilecekleri ev. (bkz: su baskını)
iki uzun saçlı ev arkadaşının aynı gün saçlarını kestirmek zorunda kalacakları ev de olabilir. (bkz: bit)
çekip çevirmesi zor ama yaşaması bir o kadar da zevkli olabilecek ev... hele kankanla aynı evde kalmak... *
birikmiş çöp, kızların sığınma evi, sigara dumanı, play station mekanı,
heran belediye ekiplerinin baskın düzenlemesi muhtemel olan evdir.

(bkz: çöp ev)
zina olayının caiz olarak görüldüğü, küfürün her türlüsünün makbul olduğu, eğlence, coşma ve kavganın artık havaya karışıp ortamın kokusunu değiştirdiği * *
aile fertleri gelmeden önce mutlaka temizlik yapılan, buna rağmen temizliği anne tarafından beğenilmeyen, pisliği ruhuna işlemiş, yine de sınırsız geyiklerin döndüğü, 10 kişinin bir odada yatabildiği, insanın kendini geliştirme imkanının( play station, king, batak... v.s.) fazla olduğu, erkeklerin son özgür mekanıdır.