bugün

bir erkeğin, erkek olmaktan tiksinmesi durumu, ''erkekliğime halel gelir'' düşüncesiyle, pek alenen ifade edilmese de ''cesur yüreklerin(!)'' yer yer, erkek olmaktan tiksindiği anları vardır.

- erkek olduğunu, taciz ve tecavüzleri ile ispatlamaya çalışanlarlarla aynı cinsten olmak,
- her daim ''kadını taşımak'' endişesi içerisinde olan ''has erkeklere'' tanık olmak,
- şıçtıktan sonra ''eserine'' kıyıp sifonu çekmeyelerin, bu durumu örtbas etmek için, ''girdiğimde zaten eser vardı, ben sadece imzamı attım'' bahanelerinin arkasına sığınan erkeğin varlığı,

vs. vs...
sokaktaki başkalarının anasına bacısına, karısına erkeklik hormonlarına güvenip laf atan zavalllıları görünce sanırım onuru olan her erkek neslinden iğrenir..
gece cünup kalınca sabah boxer'ın o bölgesinin sertleşmesi.*
irreversible filminde alt geçit sahnesi vardır ya hani monica bellucci ablamıza neler yapmıştı lavuğun biri 11 dakika boyunca, işte filmde olsa erkek olmaktan utandırdı beni.
ıq su 80 i geçmeyen kızların, sadece güzelliklerini kullanarak 20 sene götümü yırtıp çalışsam yinede yaşayamayacagım hayatı yaşadıklarını gördüğüm anlar.*
(bkz: kız olmaktan tiksindiğim anlar)
(bkz: esin özbek)
erkekler üzerine genellemeler yapıldığı anlar.
genelevdeki hayatın sillesini yemiş kadınların etrafında dolaşan aç ve abaza kurtları gördüğüm andır.
erkeklerin , beyinleriyle ürolojik bölgelerinin yer değiştirdiği zamanlar.
batmanda birçok kadını intihara sürükleyecek kadar töreci,yobaz olan,bayanlara laf atarak boşalan,orda burda kusarcasına küfrederek konuşan,eliyle cinsel organını herkesin içinde oynayan kuduz,yabani vahşi erkekleri görünce utanıyorum,sadece erkekliğimden değil,insanlığımdan...
küçük başın büyük başa hükmettiği dönemler.
sevgilisiyle aşk yaşayan birini görüp sırf keyiflerini bozmak için sataşan tipleri görünce evet erkek olmaktan tiksiniyorum.
tecavüz haberlerini duyduğum andır.
sevgilisiyle aşk yaşayan birini görüp sırf keyiflerini bozmak için sataşan tipleri görünce evet erkek olmaktan tiksiniyorum.
her yılbaşında taksim deki salyalı gözü dönmüş hayvan bozmalarını izledikten sonraki hissiyattır. böyleleri yüzünden dolmuşta, otobüste ya da kalabalık bir mekanda bayanların yanından geçmekten korkar olmuşuzdur. potansiyel sapık olarak görülme korkusu sarmıştır dört bir yanımızı. erkek olmaktan tiksindirmiştir bu varlıklar bizi. allah belalarını versin desek yeridir, az biledir...
ortamdaki tek kızı etkilemek amacıyla espri yarışına girilende,
erkekliğimden utanmak bir yana dursun,
o rezalete gülerken ,
kızın espirilere güldüğümü sanması beni daha çok üzüyor.
sokagin ortasina adeta kusan sey * ile ayni cinsten oldugumu farkettigim andir.
servet çetin tükürüğü atmak.
yazın apış arasındaki kokunun kişinin kendini bile rahatsız ettiği ve testilerin varlığının koku yapmaktan başka bi işe yaramadığının düşünüldüğü anlar.
vatanını gözü kapalı satabilecek kendini erkek sanan haysiyetsizlerce aynı cinse sahip olduğumu gördüğüm zaman..
dönüş yok filminin seyredildiği zaman.
(bkz: beynin ve üreme organının yer değiştirdiği anlar)
kıroları, abazaları görüp de bu duyguyu hissettiğim anlardır...
orgazm sonrası suçluluk duygusu.
vücudun patronunun kim olduğu şaşırılan anlar.