bugün

yazın en büyük hediyesini geri çeviren insandır. sen kim oluyorsun da erik sevmiyorsun ulan! eriği sevmeyen insanla hiçbir şekilde muhabbetim olamaz. erik sevmeyen insan zevksizdir. bu insanlar kışın da kar yağsın istemez. kara kış der, rezillik der. hay tipinize tüküreyim sizin. eriğimle tuzumu getirin lan bana birşeyler oluyor...
böyle bir insan yoktur. anca ortamlarda erik sevmediğini söyleyerek farklı olduğunu hissettirmeye çalışan ancak erik görünce ağzı sulanan insan vardır.
O ne la çatısı olmayan ev gibi.

Olmaz olsun öyle insan.
erik sevmeyen insan yoktur, diş hassasiyeti olan insan vardır.
zor bulunur, kıymeti biline. onun hakkını da yersiniz.
benimdir. ekşi bi' meyve işte. nasıl seviyorsunuz anlamıyorum.
Erik sevmeden yaşanır mı ? Dalından al , yeşil yeşil, sulu sulu, ekşi ekşi ye...
o kadar ekşi meyveyi yiyemeyen insandır. tuzlu da denemiştir tuzsuz da ancak bir türlü sevememiştir.

sayımız günden güne artıyor.
erik gibi kütür kütür bir kadını olmayandır . https://www.youtube.com/watch?v=jqPtQMGRjwk
benimdir. homofobik yazarların aksine vurdurmuyorumdur.
http://i.imgur.com/32MT7Ni.jpg

Şu fotoğrafa bakıp ağzı sulanmıyorsa defolsun gitsin insanıdır.
eriğe adeta aşık biri olarak az miktarda alınan eriği paylaşmak zorunda kalmayacağım insandır, sevilesidir. erik sevmeyenleri koruyalım, kollayalım. onlar bize lazım.
görsel .
erik sevilmez mi ya dedirtir.
Tuzluyarak yemesi gereken kisidir. Erik sevilir.
Benim bu kişi. Erik ne yahu?

Onun yerine badem yesem kat kat daha güzel gelir.
Sirf çekirdeği harssttt diye dişlerine sürtüyor diye sevmiyor olabilir.
eriği yedikten sonra dişlerinin kamaşmasından ötürü sevmeyen insandır.
tatlı meyve seven insandır.
Hata eden insan. Halbuki ne gider kütür kütür.
benimdir, çok ekşi olan hiçbir şeyi yiyemiyorum. suratım falan ekşiyor yiyince. bir de tuzla yiyenler var. ölüm gibi.
benim. sevmiyorum dişlerim kamaşıyor şimdi bile tüylerim ürperdi.
Burada bahsi geçen erik mürdümse canımdır lakin yeşil erikse hiç mi hiç eksikliği duyulmayandır.
ağzına kadar dolu dolmuşa el kaldırır.
Vurdurma ihtimali yüksek insan. Evet.