bugün

yeraltı karanlığını simgeler. nyks ve khaos'dan doğmuştur. Erebos ile Nyks'in birleşmesinden ise aither (yukarı gök) ve hemera (gün) meydana geldi. *
ursula poznanski'nin yeni kitabı. enteresan bir bilgisayar oyunu üzerine kurulmuş bir gerilim romanı. ama oyunu oynamak için tercih size bırakılmıyor, tüm kuralları ve seçimi erebos yapıyor.
yakında pegasus yayınlarından.
çıkmıştır. pegasus yayınları.
U. Poznanski'nin yazdığı roman. Kitabın arka sayfasından alıntı yapacak olursak;

Bu bir oyun,
Seni izliyor,
Seninle konuşuyor,
Ödüller dağıtıyor,
Seni test ediyor,
Tehditler savuruyor,
Onun tek bir amacı var:
Seninle oyun oynamak istiyor.
büyük bir umut ve heyecanla aldığım ancak beni tatmin etmeyen bir kitapdır. Tavsiye etmem.
@5 teki yorum hariç herkesin bir solukta okuduğunu yorumlardan öğrendim ve siparişi verdim bekliyorum, siparişi verdikten sonra tavsiye etmem yorumu biaz canımı sıktı ama görcez.
başkasına hediye etme niyetiyle alıp, üç günde bitirdiğim kitaptır.
tam bir liseli kitabı. özellikle oyuun içinde geçen kısımlar bayık ve sıkıcı. gerçek dünyaya döndüğünde hafiften bi esrar perdesi yaratıyor ama olmuş bu kitap dedirtmiyor malesef. akıcı bi kitap ama internet kafede wow kasan tayfaya hitap ettiği kesin.
ursula poznanski den harika bir kitap,
1 günde bitirdim, eğer kitapda macera ve heyecan arıyorsanız ilk 50 sayfadan sonra durmaksızın bir heyecan sizi bekliyor, tabi kitabı bilgisayar oyunu bu ya diyerek okumaya başlarsanız olayları farklı algılayabilirsiniz.
kesinlikle tavsi ederim başarılı bir kitap
aşk, macera, gerilim... birden çok konusu olan bir kitap tavsiye edilir.
harika bir kitaptır. kendisi böyle bir oyun harbi varmıdır deyip internette araştırma yapmama neden olmuştur.
çok güzel ve okunulması gereken bir kitaptır bence.
sizi 'açlık oyunları'ndaymışsınız hissiye karşılayan, sonrasında ise kurgusal zekanın izleriyle yolcu eden güzel bir romanın adıdır.
gerçekten kapılırsanız bir günden kısa bir sürede bitiriyorsunuz. çünkü olayların akışını takip etmek ve sonrasında yaşanacakları merak etmek çok zevkli. kesinlikle tavsiyedir.
yıllar öncesi okumama rağmen hala aklımda canlandırabildiğim tek kitaptır.okunası kitapların başında gelir.
Acilen filminin çıkması gereken kitaptır.