bugün

Açlığa dayanıklı olmak ve Toplumdan uzak durabilmek.
Hayvanları insanlardan daha fazla seviyorum.
topuklu ayakkabi hayrani olmak, yasasin fetisizm * .
vahşi aslan pençesi rüzgar saldırısı.

evet 8 yaşındayım.
Olabildigince kibirsiz ve mütevazi olmam.
en sevdiğim özelliğim sevdiğim özelliğimin olmaması.
insan olmam.
Sevdiğim insanı sahiplenip böyle deli oğlanlar gibi havalara girmem. Neden bilmiyorum bunu yapmayı seviyorum, böyle çılgın aşığım. Yani aşıktım.
kendimle iyi muhabbet edebiliyorum.
Eski Sevgilim Duygum
Hayatim onu cok
ozledim be sözlük
Aşk hem çok iyi
Hem de çok kötü
Bi sey be...
Bu aralar kendimle ilgili sevdiğim bir özelliğim yok.
Hiç bi özelliğimin olmaması. Özelsizliğimi sevmem bi özellik mi onu bilmiom.
vallahi düşündüm düşündüm bir şey bulamadım evet insanların bende sevdiği çok özellik var ama benim bende sevdiğim bir özelliğim yok ve bu şu an çok önemli bir gerçeği gün yüzüne çıkardı.
duygusuz ve bencil olmak. asosyallik ve çalışkanlıkta.
Her işi ertelememe rağmen zamanında halletmem.
öldürmekte başarılıyım.
Sanırım gerizekalı değilim.
kimsenin ama hiç kimsenin ( aramız kötü olsa bile) düştüğü kötü hallerden zevk almamaktır. başkasının utancından utanırım. hata yapmaz mıyım? çokça yaparım ama bunlar genellikle bana zarar verir. karşıdakine zarar vermişse kendimi affedemem. hatta affetmem yıllar alabilir. diyaloğa açığımdır. herkesle konuşabilir, herkesin anlaşılabilir bir yanı olduğunu düşünürüm. gerçi bu son yıllarda azaldı. mesafe koyuyorum artık. çünkü hem yorgunum, hem kırılmak istemiyorum.

bize subjektif entry girmemizi sağlayan zall ve ekibine teşekkür eder...
acil durum reseptorlerimin olmasi. cok isindigim zaman, cok sinirlendigim zaman yada benzeri birsey oldugu zaman, hemen uc kere miiip miiip miip diye otup, havada bagdas kurup yere dusuyorum. bilincim gidiyor ve goz bebeklerimde yuvarlak loading dairesi donuyor.. tehlike gectigi an da yada yuklenme bittigi zaman, windows xp acilis sesiyle yeniden ayaga kalkip hicbirsey olmamis gibi yoluma devam ediyorum. Hayat boole daha guzel epet.
orta yolcu, yalaka, yapmacık değilim.
net biri olmak her zaman iyidir en azından kişinin kendisi için.
Dışarıdan çok soğuk ve sevimsiz durmam.

Evet seviyorum.
yakisikli olmak.
Fikren muhendis olmak.
Otoriteden korkmamam. Ev, okul, iş, aşk, arkadaşlık hangi hayat olursa olsun korkmuyorum, kafama koyduğumu yaparım.
çoğu insanın zoruna gitse bile dobralığım derim *