bugün

http://www.ligtv.com.tr/v...haber/?r=1&hid=102187
artık yetiştiren hocasının özelliklerini bırakması, durulması gereken futbolcudur. unutmasın ki teknik direktörü aykut kocaman'dır.
dün akşam sahadaki durumu tribünde bizi fazlasıyla rahatsız etti. yapım böyle, agresifim falan diyorsun tamam da kardeşim biz de insanız yahu. hem bizi geriyorsun hem de takım arkadaşlarını. artık kontrollü olmak istiyorsun, biliyoruz ama bunun için gerekiyorsa bir danışmanın olsun.

evet ülkece sağlıklı değiliz, toplu bir cinnet halindeyiz. ama biraz daha gayret emre. lütfen maç esnasında sinirlendiğinde kulübedeki hocana bak. biraz örnek olur.
top gun filmindeki tom cruise tarzı tavırlardan ve agresiflikten hiçbirzaman vazgeçemeyecek olan başarılı ortasaha oyuncusudur kendileri..
profesyonel futbolcular, milyon dolarlar kazanan dolayısıyla belli sorumlulukları olan futbolculardır.hele ki yaşı 30 u geçmiş ise duruşunda ve tavırlarında bir olgunluk ve kalite beklenir. üstüne üstlük bu futbolcu milano ve newcastle'da da futbol hayatını sürdürmüşse cahillik hakkı yoktur.

emre belözoğlu bu yaşına kadar hepsine nail olmuş, sadece yetenekleri olan (ki artık fubolu da vahim durumda) ama cahil bir insan olmaktan 30 yaşına kadar kurtulamamış dolayısıyla bundan sonra da kurtulamayacak 1.65 boyunda kompkleks abidesi milli bir futbolcumuz. babasının çayırında tekerlek yuvarladığını zanneden bu kardeşimiz, yakındır yedek kulubesinde oturmaya başlayacak ve gün gelecek futbolculuk yaşantısı sona erecek. sonrasında ne bir teknik direktör olarak, ne bir yorumcu olarak futbol camiasında barınabileceğini sanmıyorum, çünkü elinde olan tek done futbol meziyeti... altını çizerek tekrar söylüyorum insanlar farketmese de sezon başından beri ortaya hiçbirşey koyamamakta futbol adına ve oynadığı takımlara zarar vermektedir. bu yaşına gelip cehaletten kurtulamayan ne oldum delisi 1.65 boyunda bir megalomana takım arkadaşları bile tahammül edemezken kimsenin onu bu camiada görmek istediğini sanmıyorum.

sosyal yaşantısına da yansıttığı bu kibirin kaynağı nedir birisinin çözümlemesi lazım. futbol meziyeti dışında hiçbir donesi yok.şımarık bir liseli öğrenci görüntüsündeki pembe yanaklı bir genç, eşi de ne tezatlıktadır ki dünyalar güzeli bir kız. insanın biraz elinde olanları ne kadar hakkettiğine bakması lazım. taraftarın kendisine verdiği sevginin belkide 10 katını maçın 90 dakikası koşan tekmeye kafa uzatan futbolcular hakkediyor. misal olarak ben mehmet topuz'un yerinde olsam böyle bir oyuncuyla aynı takımda olmak istemezdim.

ayrıca milli maçta tribünlerin yaptığı o alkışlı protestodan sonra olanlara söylenecek hiçbirşey yok. sanane fikirlerinle uyuşmayan tribündeki taraftardan. ki alkışlayanlar sadece galatasaraylı diye iddaada bulunp soyunma odasında kavga çıkarmak cabası. ben biliyorum ki alkışlayan taraftarlar arasında fenerbahçeliler de var. biliyorum da söylüyorum. tüm türk halkı protestosunu gösterdi tribünden.haklı veya haksız dönüp milli formayla ağza alınmayacak küfürler etmek ne demektir ya? oraya gelenler senin gibi paranın içinde yüzmüyor emre belözoğlu. çoğunun tek eğlencesi futbol, tek aktivitesi futbol maçına gitmek.

sunu bilki bu ülkede popüler kültürde her alanda;, politika, sahne sanatları, futbol.. her alanda geçerlidir ki, bu halk kibirli insanı sevmez. he diyorsan ki halkın sevgisine muhtaç değilim, o ayrı emre belözoğlu.
galatasaray - fenerbahçe maçı'nda felipe melo ile ikisinin agresif bir tavırla tartışmalarını görmeyi çok istediğim futbolcu.

(bkz: felipe melo vs emre belözoğlu)
(bkz: gennaro gattuso vs emre belözoğlu)

edit: melo'nun gattuso'ya bile kafa tuttuğunu gördükten sonra çok daha eğlenceli oldu emre ile melo'yu düşünmek.

http://www.youtube.com/watch?v=MHnZkhTxy_c
fenerbahçe taraftarının gözünde bir adamın sonsuz kredisi vardır * bir adamında sonsuza yakın kredisi vardır *. emre bu saydığım adamlardan ikincisine yamuk yapmıştır. derhal özür dilemesi ve ya o çubukluyu bir daha giymemesi lazımdır.
üstün ahlakı(!), üstün kişiliği(!) ve küçüklerine örnek olana davranışlarıyla(!) fenerbahçe'ye yakışan futbolcu.
futbol mafyasının kanatları altına girince her maça yürek yemiş de gelmiş gibi davranmaya başladı tabi.

normaldir.
"türkiye'de çok yıpratıldım kariyerime yurtdışında devam etmek istiyorum" diyen futbolcudur. dedikoduya göre benfica ile görüşmeye başlamış.
temiz bi dayak yerse düzelir bence. bildiğim kadarıyla şu ana kadar bu elemanı ıslatan olmadı haliyle her seferinde çirkefliğini bir adım bir adım daha ileriye taşıyarak bugünlere geldi. ilk başlarda "herhalde saha içinde mücadele azminden ve işine olan bağlılığından dolayı hırsını kontrol edemiyor" diyordum ama zamanla anladım ki bu muhteremin içinde boyundan büyük bir canavar var. bu düşmanca tavırların altında insani hiçbir şey yok.
hakemlerin gereğinden fazla müsamaha gösterdiği topçu. iki, üç maç üstüste haşırt diye kırmızı çıkarılmassa düzelmez.
cok yetenekli bir futbolcu olsa da agresif tavırları, onu her zaman eleştiriye acık bırakıyor.
devamlı kavga halinde.
faul yapıyor konusuyor, faul yapılıyor konusuyor, biri hakkında bir şey yazıyor hemen cevap veriyor, el kol hareketi yapıyor.
bazen dusunuyorum bu kadar yetenekli biri birde beyefendi olsa nasıl olurdu.
herhalde dunya yıldızı olabilirdi.
galatasaray dan inter e gittiginde bir dünya yıldızı adayıydı.

olmadı, olamadı...
yine bir galatasaray maçı öncesi ve yine sakat olan futbolcudur.

edit: lan bunu yazdıktan hemen sonra pes oynarken emre kırmızı kart gördü. ahını almayalım amk.
Kesinlikle arkası en sağlam Türk futbolcusu. Artık bunca yaşanan şey bunu gösteriyor, başka açıklaması yok.
bir dönem çok iyi bir futbol sergilemesine rağmen son zamanlarda harala gürele idare eden futbolcu.
son yıllarda gol sevinçlerine secdeyi katarak sisteme ayak uyduran futbolcu. (bkz:hakan şükür]
çok iyi oyuncudur. ancak türkiye'de yapamıyorsa ve gitmek istiyorsa teşekkür edilip yol verilmelidir. her maçta takımdan birilerine çıkışması yetti artık. bursa maçında aykut hocayı bile çıldırma noktasına getirdi.

eğer bu formayla devam etmek istiyorsan bir kontrol mekanizman olsun artık emre, lütfen.
aykut kocaman' a yumruk attığı idda edilen futbolcudur.

umarım doğrudur, umarım bu kadar agresif, hırçın, sinirli, her pozisyonda sağa sola küfreden bir futbolcudan kurtuluruz. emre belözoğlu nasıl insandır bilmiyorum. ciddi anlamda çok iyi, dürüst, ahlaklı bir insan olabilir. ama sahada yaptıkları ortada. ve memleketin en iyi futbolcularından bir tanesi olmasına rağmen, ayağı ile değil de ağzı ile yaptıkları ile gündemde hep.

umarım bu iddalar ciddidir ve takımdan ayrılır.
ırkçı faşist ağabeylerine özenip afrika'lı futbolculara maymun dediği günden beri gözümde maymun kadar değeri olmayan futbolcu. fener'liyim
aykut hoca'ya yumruk attığı doğru ise sevinirim; takımdan uçurulmasına neden olacağı için. kurtulalım artık şu şımarıktan.
futbolun çirkin yüzü. *
Galatasaray'ın türk futboluna verdiği en karaktersiz adam diyeceğim ama adam değil.
kimseye yumruk atmamıştır. oha lan oha. yumruk ne demek lan? hem de hocasına. hem de aykut kocaman'a. fenerbahçe'nin gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından olana. tamam agresiftir, dalaşır sahada ama yumruk ne demektir abi. aykut'a ya da malzemeciye atılan yumruk fenerbahçe'ye atılmış demektir. sevinenler var üstelik ha. vay be.
yakında gidecek olan futbolcu.
alma aslan'ın ahını dedik sana be emre.
'milli takımın beyni emre ise o takım beyinsizdir.' Sergen Yalçın