bugün
- beklenen büyük istanbul depremi26
- carlos cuesta11
- kadınların poposuna neden bakılır23
- 6 şubat 2023 depreminden akılda kalanlar34
- gratis alışverişi 4 dakika süren erkek9
- devlet bahçeli'nin durumuna kimsenin üzülmemesi11
- cafede size bakarak gülümseyen genç kız14
- cemal engiyurt'un fırıldaktan hızlı dönmesi10
- erkeklerin miyavlaması8
- pervasozluk org8
- sözlük yazarlarının maaşı15
- sigara içen kadın12
- koala'nın bu sefer dini yöntemleri denemesi14
- filistinlilerin türkiyeye yerleşmesi15
- 65 adet kanat yedikten sonra oluşan karın ağrısı10
- gelmiş geçmiş en depresif şarkı21
- 1968 türkiyesi ve demirel12
- arkadaşlar depremzedeler için yardım eder misiniz31
- istisna özellikleriniz13
- sözlükte her şeyini anlatan tip8
- aykolik ikarus'a hiç bindi mi sorunsalı15
- lamartin8
- herhangi bir ibneliğiniz var mı12
- yunana verdiğim ayar8
- mustafa kemalin askerleriyiz sözünden ötürü ihraç32
- arkadaşlar şiddet mağdurlarına yardım eder misiniz13
- gay biri cennete gidebilir mi8
- anın görüntüsü12
- ponçik yazarlar listesi9
- ibne11
- bir yeteneğiniz var mı9
- kezoyu tavlama usulleri9
- ak parti bitti13
- özgür özelin erdoğana allahın cahili demesi23
- abdülkerim bardakçı33
- 1 şubat 2025 akdeniz depremleri14
- niye uyumuyorsunuz arkadaşlar11
- ak parti'nin gücünü hafife alıyorsunuz18
- bana senden başkası haram diyen erkek10
- bir ilişkiyi kurtarmak9
- eskiden olup şimdi olmayan şeyler11
- depremi fazla önemsemek13
- masklavi devlet memuruysa niye her an burada24
- namaz sonrası akp'nin yıkılması için dua etmek14
- türkiyede gıdanın aşırı kalitesiz ve pahalı olması8
- 3 şubat 2025 gaziantep fk galatasaray maçı11
- ebru gündeş'i dinlemek için 100 bin tl verirmsiniz13
- turabi tarzı erkeklerden hoşlanmak8
- galatasaraylıların tutuşması18
- akıllı telefona en fazla ne kadar para verirsiniz8
reha erdem'in 5 vakit filminde oynadığı yıldız rolüyle kendine hayran bıraktıran küçük kız.*
reha erdem'in hayat var isimli yeni filminde başrol oynayan oyuncu adayı. aynı zamanda küçük kadınlar diye bir dizide oynamaktadır.
türk sinemasının ,genç yaşına rağmen, en iyi bir kaç oyuncusundan biri.
ileride türkiye'nin kate winslet'ı olmaya aday genç ve başarılı oyuncu.
küçük kadınlar adlı dizi'de bilge adlı karakteri oynayan şirin kız.
reha erdem in beş vakit ve hayat var filmlerinde de akıllara zarar oyunculuğuyla arz-ı endam etmiş şirinedir.
hayat var filminde gerçekten de çok muazzam takılmıştır. orhan gencebay'ın aklım takıldı şarkısını dinledim rahat bir hafta filmi izledikten sonra.
elimizde kaybolup gitçek bu kız. şimdilik fesbukta en fazla raslıyorum ama olsun, nice tits!
türk işi ellen page.
12 Ocak 1994 istanbul doğumlu oyuncudur.
elit kesimin çocuklara koyduğu sikindirik isimlerden biri olarak kalmayan bir isme sahiptir.
Kezo feministtir.
ben bu kızı reha erdem in hayat var filminden sonra çok beğenmiştim. hem güzellik hem de oyunculuğu beni cezbetmişti.
bir şekilde kendisine ulaştım, arkadaş ortamında kahve, sohbet derken özel mesajlaşmalarda hal hatır soruşuyorduk. geçmiş vakit hatırlayamayacağım konu siyasete gelip ağır akp li olduğunu ve rte yi ilah gibi bana lanse etmeye çalışınca bye bye dedim ve engelledim.
şimdilerde taciz ile gündeme gelen oyuncu.
bir şekilde kendisine ulaştım, arkadaş ortamında kahve, sohbet derken özel mesajlaşmalarda hal hatır soruşuyorduk. geçmiş vakit hatırlayamayacağım konu siyasete gelip ağır akp li olduğunu ve rte yi ilah gibi bana lanse etmeye çalışınca bye bye dedim ve engelledim.
şimdilerde taciz ile gündeme gelen oyuncu.
tacize uğradım ayağına prim kasan kezban feminist. bu millet bu oyunları yutmaz yavrum. başka yolla prim kas kanıt yok bir şey yok hem senin o saatte orada ne işin var.
tacizin kanıtı mı olur sığırlar? rüşvet aldıysam belgesi nerede diye soranlar gibi bunlarda. kanıt neredeymiş. türk milletinin önündeki en büyük engel, yine türk milletinin kendisi yemin ederim. kendisini bir aşsa, geriye sorun kalmayacak.
t: taciz edildiğini iddia eden bir oyuncudur.
t: taciz edildiğini iddia eden bir oyuncudur.
Kendisini hiç izlemedim. Bu taciz meselesi nedeniyle kendisinden haberim oldu. Sahitler var dediği için olayı doğru kabul ediyorum.
Akıl sağlığı yerinde bir insan normal şartlar altında kimseyi gerçek olmayan cinsel saldırı suçu ile ifşa etmez.
türkiyede bir kadının çıkıp bunu yapması başlı başına bir deli cesareti göstergesi bile sayılabilir.
görsel
Bu açıklamayı da eklemek istedim. iddiaların muhatabı da iddialara cevap amaçlı yazılı bir açıklama yapmış. Esas mağdur benim demiş.
Akıl sağlığı yerinde bir insan normal şartlar altında kimseyi gerçek olmayan cinsel saldırı suçu ile ifşa etmez.
türkiyede bir kadının çıkıp bunu yapması başlı başına bir deli cesareti göstergesi bile sayılabilir.
görsel
Bu açıklamayı da eklemek istedim. iddiaların muhatabı da iddialara cevap amaçlı yazılı bir açıklama yapmış. Esas mağdur benim demiş.
Şovmen.
Parası bittiği için dikkat çekme adına "tacize uğradım" taktiğini uygulayan kişidir.
Hiç şaşmaz,tanınan kadınların kaybolmamak adına uyguladığı gizli bir silahtır.
En son bir malum bir gazeteci buna benzer bir iftira atmıştı,tanığı da vardı he.foyası ortaya çıkınca rezil oldu.şimdi ortalıklarda yok,esamesi okunmuyor.
Hiç şaşmaz,tanınan kadınların kaybolmamak adına uyguladığı gizli bir silahtır.
En son bir malum bir gazeteci buna benzer bir iftira atmıştı,tanığı da vardı he.foyası ortaya çıkınca rezil oldu.şimdi ortalıklarda yok,esamesi okunmuyor.
güncel Önemli Başlıklar