Aslında çok güçsüz ve aciz bir cumhurbaşkanıdır.
Bunu yazabildiğine göre kaldırabiliyormuş işte. Git kuzey kore reisine yaz bakalım bunları.
--spoiler--
Bunu yazabildiğine göre kaldırabiliyormuş işte. Git kuzey kore reisine yaz bakalım bunları.
--spoiler--

Ben burada isim vermedim yalnız.
Burada üstüne alınıyorsan o senin sorunun.
Yerlere bak oralarda hep ayak izlerimiz dolu bizim.
Diktatörler, öyle olduklarını hiçbir zaman kabul etmezler. işin tuhafı, yalamaları da hiç eksik olmaz.
5817 kanunuyla koruma aşınması gereken vumhurbaşkanıdır.
Zira bu kanun gibi şey gelirse sorun ortadan kalkıyor
Denenmiş tutmuş bir uygulama.
Demokratik ülkelerde, eleştiri vazgeçilmez bir unsurdur.
Geçen bir sokak röportajcısı en sevmediğiniz kişi diye soruyor ?

2 kişiden 1’i “ söylersem tutuklanırım” diyor.

Bu yukardaki utanmaz rte sevdalısı gibiler de “ arsız bir şekilde” yok diyor.
Neden cbyi Kuzey Kore reisi ile karşılaştırıyorsunuz da Norveç lideriyle karşılaştırıyorsunuz?

Ya da herhangi bir Avrupa lideri de olur.
Adamın ölmüş anasına küfrediyor amk evlatları,sonrada cumhurbaşkanı eleştiri kaldırmıyor diyor.
Antik roma'da imparatorların o kadar yetkileri vardı ki bir saatten sonra kendilerini tanrı zannetmeye başladılar, işte bu güç zehirlenmesi böyle bir şeydir, siz bir adama tüm yetkiyi verir ve her dediğini doğru kabul ederseniz o da bir süre sonra kendini kusursuz zannettmeye başlar ve eleştiriyi bile tahammül edemez hale gelir.
türkiye gibi ülkeler için geçerli durumdur.

zaten başımızdaki kaldıramıyor onu hiç saymıyorum ama hepsi aynı.

-hatırlarsanız kılıçdaroğlu '' cumhurbaşkanı oldugumda beni twitter'den eleştirebilirsiniz,benim hakkımda twit atabilirsiniz'' demişti. sonra ne mi oldu ?

seçimleri kazanamadıktan sonra kendisi hakkında olumsuz twit atan,twitch vb platformlarda tanınan herkese dava açtı.

biz türkler eleştriye açık bir millet değiliz aga.
Çok alıngan yahu.