bugün

- elektrik alamadım.
+yanlış yere takmışlar o zaman prizi güzelim...
"bu ne lan? mal gibi bişi olm bu" tarzında bişi. ama bazen ayıp olur diye diyemiyosanız bunu kullanın.
evlilik programlarında beğenmemeyi belirtir cümle. bu ne lan maymum gibi, tipe bak lan götüme benziyo filan denmeyeceğinden böyle bi güzellik düşünmüşler. canlarım benim.
beğenmeme belirtisi:
-ya parasız
-ya güzel değil
-ya bu yaşta kaynana dırdırımı çekeyim vs. anlamındadır.

-abi duydun mu benden elektrik alamamış..(ağlamaklıdır)
+e oğlum o ne öyle elin boş gitmeseydin bi priz götürürdün,bağlardın bak nası alıyo elektriği...
(bkz: elalem birbirinden beleş alıyo elektriği peki kim kurutuyo bu barajları lan!)
sakalları yalıtım yapan kızların söylediği söz.
"elektriği verince titretirim" demeli böyle insana.
evde kalmış,yaşı geçmiş ablalarımızın kısmetlerinin son sinyallerini verdiği halde kimseyi beğenmeme nedenidir.
neymiş adam savcımış ama o artık aşk evliliği yapmak istiyomuş elektrik alamamış o zaman git elektrikçiyle evlen bana da dert yanma bu bünyede elektrik kaçağına neden oldun hayattan soğuttun arkadaş.
elektrik teline mi dokunuyorsun eşek oğlu eşek denmesi günah olmayan insandır.
(bkz: tedaş)
hayatında elektrik tesisatçısı ile tanışmamış, evde kalmış hanım kızlarımızın söylediği söz.
(bkz: elektrik aldım sıra trafoyu almakta)
insana yapılan en büyük hakaret olarak alıyorum sanki elektrikle çalışıyorum o neyaa elektirik alamadım.
izdivaç programları repliği.
ilk olarak 1999 yılında Türkiye'de biri bizi gözetliyor evinde kullanılmıştır.
evlenme programlarında kendini beğenmiş taliplerden çıkan ve çok sinir olduğum bir cümle.
ikiyüzlülüğün klişe cümlelerindendir.
(bkz: kalp ritmimin değişmesi gerek)
Son zamanlarda izdivaç programlarında sıkça duymaya alıştığımız kalıplaşmış bir söz. Kısaca sizi beğenmedim demektir.
- Elektrik alamadım.*
+ Elektrik direğim var. *
izdivaç programlarının hayatımıza hediyesi olan cümle.
tekrar denenmeli. (bkz: alamıyorsan ver bari)
(bkz: pikachu yu getirin bana)
Sorun değil temkinli geldim.olum ver ordan uzatmayı.
-senden elektrik alamadım kazım
+e temassızlık var aysel ondandır.
genel olarak izdivaç programlarında kullanılır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar