bugün

görsel
Sonrada böyle haber yaparlar.
etki tepki meselesidir. kürtler pkk ile bağını koparmak mecburiyetinde. yoksa allah korusun daha kötü olaylar olabilir. ortalık ajan provakatör dolu.
görsel
Gün içinde gelecek haberdir.
Elazığ türkiye deki 81 il arasında en milliyetçi 3 şehirden biridir. Girdiğiniz her sokakta gördüğünüz her evin balkonunda türk bayrağı dalgalanır. Demokratik hakkımızı kullanıcaz.

Şu an hdp binası boşaltılmış durumda poliste güvenlik önlemi alıyor.
Su veren itfaiyenin hortumunu seveyim.

Her canlı bomba saldırısından sonra terörist cenazelerine katılanlar ne zamandan beri "politikasını kan dökülmesin diye" yapıyor?

Hemşerilerim gerekeni yapacaktır. Memlekette olsam ilk koşanlardan olurdum.
yapılması gereken. hala bu hdp denen salakça partinin ne diye mecliste tepindiğini anlamakta güçlük çekiyorum ve hala bu pekaka'nın takım elbiseli teröristlerinin orada ne diye oturduğunu anlayamıyorum? nasıl hala hapise tıkılmadılar ?buraya gelip kimse yok bilmem hdp'nin pekaka ile alakası yoktur falan filan demesin biraz konuşmalarını dinleyin de biraz araştırın da bir bilgilenin de öyle konuşun.
Halkın meşru müdafaa gereği yaptığı eylemdir. Siyasî parti adı altında teröre angaje olmuş militan yuvaları derhal yüce türk devletinin kolluk kuvvetleri tarafından kapatılmalı, sempatizanları başta meclis içindekileri olmak üzere derdest edilmelidir. Bu işi devlet halletmeli. Halka bırakılırsa allah korusun bir kaosa davet çıkarılabilir.
artık halkın kana kan intikam istemesinin sonuçlarıdır.
devlet'in yapamadığı (ki 15 temmuz gecesi devlet uyurken sokakta halk vardı) işi yine halk yapacaktır. gidişat bu yönde. bu ülkede uyuşturucu trafiği ve kaçakçılığa neşter vurulmadıkça terörle mücadelede bir yere varılamaz. kuzey suriye ve ırak pkk ve yan kuruluşlarından temizlenmedikçe bu iş çözülmez. barzani ile iş yaptıkça bu iş çözülmez. sen mecliste pkklıyız diye avaz avaz bağıranlar varken dağda pkk arıyorsan bu iş çözülmez.
Çomar tepkisidir.

Kanunsuz bir durumla Mücadele hukuk yoluyla verilir linçle değil.
Kaldı ki bu yapılan çifte standarttır.
En az Hdp'nin teröre destek verdiği kadar destek vermiş iktidar partisi akp var bu ülkede.
Birini bağrına basan güruh diğerini yakıyor.
Cehalet ve aptallıktan başka bir şey değil.