bugün

türkiye sınırları içerisinde pek göremeyeceğimiz erkeklerdir. hollanda başta olmak üzere, bir çok dünya ülkesinde adım başı rastlanabilir kendilerine. eş cinselliği kötülemiyorum; fakat tuhaf bir görüntü doğrusu.
yunan adalarının bir çoğunda rastlanan gariplik.
magrip ulkelerinde gayet normal olan bir durum.*
abi-kardeş durumlarında pek de yadırganmayacak bir erkeklerdir. bundan on sene önce kardeşimle el ele tutuşur bakkala "çukulata" almaya giderdik. *
başka bir ülkede doğal karşılanan olay olup, güzel türkiye'm in neresinde olursanız olun, size ibne gözüyle bakabilirler.
güneydoğu anadoluda çokca rastlanılan durumdur, batıdan oralara gezmeye gidenlere çok garip gelse de, oralılar için hiçbir ard niyeti olmayan gayet normal bir durumdur.
kardeş olabilir bunlar.
Bu tarz duruma yaygın olarak Mısır,Ürdün ve Irak'ta rastlayabilirsiniz. Olayın gaylikle yakından uzaktan alakası yoktur aksine kankalık belirten bir haldir. Yabancı misyon çalışanları buralara gitmeden önce özellikle konu hakkında bilgilendirilip ikaz edilirler. Olaki içlerindeki gay arkadaşlar gördükleri her elele tutuşmuş vatandaşa partnerlik teklif etmesin diye.Bizim memlekette özellikle seksenlerde bu kankanın omzuna elini atarak yürüme ve kankayla kolkola girerek yürüme şeklinde görülebilmekteydi. Pek kalmadı sanırım son yıllarda.
Türk toplumunda pek rastlanmayan bir yürüyüş şekli. Daha çok Türkiyede akdeniz sahillerinde rastladığımız "gay" turist gemileriyle seyahat eden kişilerin limanlarımıza ayak basmasıyla gördüğümüz bir yürüyüş şekli.
Aman siz siz olun bir erkekle el ele yürümeyin yoksa hakkınızdaki dedikodular ayyuka çıkar
ülkemizde de maalesef yavaş yavaş utanmadan oturtulan bbir oluşum olup, insanın tüylerini bir taraflarını diken diken eder.

hiç utanmıyorsunuz değil mi gay'ler?!.
cinsel tercihleri dolayısıyla utanmaları gerekmediğini bilen, kendilerini topluma göre kasmayan, cesur erkeklerdir.
onlara hala erkek mi denir ki?
türkiye'de olması zor durumdur.
Kısacası ibnedirler efendim.
iki birbirini seven dost arkadaş kardeş belki ondan da öte olabilirler.hayatın her anında beraber olup her zorluğa beraber karşı duruyorlardır,kimseleri yoktur belki.

şaka lan o ne amk öyle.
(bkz: ipne)
ibibik olabilme ihtimalleri cok yuksek olan erkelerdir. hintlilerde cok yaygin bir davranistir. parklarda bahcelerde surekli el ele gorebilirsinz.